Vaše adaptéry a krabičky

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Ivan.ps
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše adaptéry a krabičky

Příspěvek od Ivan.ps »

Tak ja plánujem v blízkej budúcnosti kúpiť túto ladičku: http://shop.mediatech.sk/?ref=JGNtZD0nd ... ExMTQxOw==
a chcel by som ju mať napojenú na jeden adaptér - uvažujem o tomto: http://www.hudobnyobchod.sk/rocktron-00 ... -3170.html
s wahom: http://kytary.cz/dunlop-eddie-van-halen ... /HN098846/

Myslíš, že by to mohlo robiť problémy?
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Mě teď lowend ladička s analogovým OD na jedné větvi brajgl nedělá, ale třeba s muffem už se tolik ráda nemá ;)
maf

Příspěvek od maf »

ahoj lidičky.pročítam si toto vlakno,a hledam radu ohledně napajení efektu:Boss Metal Zone II a k tomu nejlepe společně napajet Seymour duncan booster.už jsem zkoušel stabilizovaný zdroj z gesu:http://www.ges.cz/mw-9v1a-ges07507061.html nelze...ani po upravách,stale brumi,a vydava zvuky jako sonar ponorky.pote nejaky no name.kromě toho sonaroveho tukaní,take nic moc,nevite zda by to utahl original napaječ boss:http://kytary.cz/boss-psa-230/HN002318/ ,že bych udělal rozdvojku, sice ta cena je hrozna,ale už si nevim rady co s tim synovi mam udělat.baterie toho moc nevydrží:-(.nebo nemate někdo tip na nějaký napajedlo co je osvědčeny?
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

zdravím
mám takovej dotaz včera sem si od kamarada pujcil multiefekt ZOOM G2 , hraje strasne moc potichu při Volume ulne na max tak to hraje jako kdyz hraji bez nej na volume 1-2 .nevíte někdo cím to muze být.
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
duri

Příspěvek od duri »

maf píše:ahoj lidičky.pročítam si toto vlakno,a hledam radu ohledně napajení efektu:Boss Metal Zone II a k tomu nejlepe společně napajet Seymour duncan booster.už jsem zkoušel stabilizovaný zdroj z gesu:http://www.ges.cz/mw-9v1a-ges07507061.html nelze...ani po upravách,stale brumi,a vydava zvuky jako sonar ponorky.pote nejaky no name.kromě toho sonaroveho tukaní,take nic moc,nevite zda by to utahl original napaječ boss:http://kytary.cz/boss-psa-230/HN002318/ ,že bych udělal rozdvojku, sice ta cena je hrozna,ale už si nevim rady co s tim synovi mam udělat.baterie toho moc nevydrží:-(.nebo nemate někdo tip na nějaký napajedlo co je osvědčeny?
Takže na beterie vše funguje jak má, že? Pokud napájíš jen Bosse nebo samostatně Seymoura, dělá to taky bordel? Vyzkoušej! Těžko budou mít oba efekty vadu v napájení a těžko by oba zdroje měly tu samou vadu. Já používal "no name" zdroje a vše šlapalo v poho. Ovšem pozor na výkon zdroje, ale jestli jsi to tady pročítal, víš o čem to je...
PRS Hollowbody II SE Piezo, EB Music Man JP6 Piezo, Fractal FM3.
duri

Příspěvek od duri »

core88 píše:zdravím
mám takovej dotaz včera sem si od kamarada pujcil multiefekt ZOOM G2 , hraje strasne moc potichu při Volume ulne na max tak to hraje jako kdyz hraji bez nej na volume 1-2 .nevíte někdo cím to muze být.
Máš dobrý kabel??? A čím ten mulťák napájíš???
TakJakyhoMeZnas

Příspěvek od TakJakyhoMeZnas »

Zdravím,

rád bych se zeptal, jestli nemá někdo zkušenost s tímhle adaptérem
http://kytary.cz/ibanez-adapter-pro-nap ... /HN092752/

koupil jsem si ho na napájení Ibanez Jemini a při vytáhnutí potenciometru drive na dist. pedálu k maximu -
zvuk začne tak divně pípat - je to sice v pozadí, ale je to velmi otravné.

Jinak - zkoušel jsem to i s wah wah - při úplném sešlápnutí taky píská a taky jsem to zkoušel na zvukovce (kytara, efekt, zvukovka)
ten samý problém -
Už jsem ho reklamoval a je to pořád stejný problém
Na dodatečném papírku bylo napsáno - Výměna za nový kus, v původním obalu.

Beru variantu, že to opravdu vyměnili -
čím to může být?

Dík za rady
"You feel alright then you hear a music ring"
duri

Příspěvek od duri »

A co na baterie, efekty fungují?
TakJakyhoMeZnas

Ach jo... koupil jsem ten adaptér, abych se bateriím vyhnul a samozřejmě - na baterky jdou
duri

Příspěvek od duri »

Njn, nikomu se nechce kupovat furt baterie a bát se, že mu dojdou během produkce... Můžeš změřit napětí na prázno, tj. bez připojení efektu?
TakJakyhoMeZnas

duri píše:Můžeš změřit napětí na prázno, tj. bez připojení efektu?
:shock: :shock: ?
maf

Příspěvek od maf »

duri píše:
maf píše:ahoj lidičky.pročítam si toto vlakno,a hledam radu ohledně napajení efektu:Boss Metal Zone II a k tomu nejlepe společně napajet Seymour duncan booster.už jsem zkoušel stabilizovaný zdroj z gesu:http://www.ges.cz/mw-9v1a-ges07507061.html nelze...ani po upravách,stale brumi,a vydava zvuky jako sonar ponorky.pote nejaky no name.kromě toho sonaroveho tukaní,take nic moc,nevite zda by to utahl original napaječ boss:http://kytary.cz/boss-psa-230/HN002318/ ,že bych udělal rozdvojku, sice ta cena je hrozna,ale už si nevim rady co s tim synovi mam udělat.baterie toho moc nevydrží:-(.nebo nemate někdo tip na nějaký napajedlo co je osvědčeny?
Takže na beterie vše funguje jak má, že? Pokud napájíš jen Bosse nebo samostatně Seymoura, dělá to taky bordel? Vyzkoušej! Těžko budou mít oba efekty vadu v napájení a těžko by oba zdroje měly tu samou vadu. Já používal "no name" zdroje a vše šlapalo v poho. Ovšem pozor na výkon zdroje, ale jestli jsi to tady pročítal, víš o čem to je...
tak lidičky nevím...napaječ prostě zlobí,at zapnu jeden nebo oba efekty...zkoušel jsem ho nechat ok kolegy odrušit(keramicky a nějaký další )konddenzator...a stralě stejné.prošel jsem snad celý net:-) a všude radí napaječ od fa smrčka.4x10v 1000kč...prej je to jistota...:-)...a propo někde jsem také našel nakres originálního napaječe,a pry je to uplně to samý jako adptery ostatni...tak nevím,pouze logo Boss
duri

Příspěvek od duri »

to TakJakyhoMeZnas:

Prostě napaječ strčíš do zásuvky a změříš na konektoru voltmetrem napětí. Ale jestli nevíš co a jak, nech si to radši od někoho znalého změřit.
duri

Příspěvek od duri »

to maf:

Smrčkův zdroj mám, mohu taky doporučit, ale !!! Proč by neměl fungovat ten co už máš??? Radím dát odborníkovi spolu s efektem ať se na to podívá... Třeba i p. Smrčka.
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od core88 »

duri píše:
core88 píše:zdravím
Máš dobrý kabel??? A čím ten mulťák napájíš???
napájim to 9V adapterem . kabely by měly bejt oka soušel sem jich víc. výsledek stejnej. jinak ten multak funguje normalne az nato zě má strašně slabej výstupní signál .
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
TakJakyhoMeZnas

duri píše:to TakJakyhoMeZnas:

Prostě napaječ strčíš do zásuvky a změříš na konektoru voltmetrem napětí. Ale jestli nevíš co a jak, nech si to radši od někoho znalého změřit.
ne, já nechápal na co, když jsem poslal odkaz, kde stojí, že adaptér má 9V
duri

Příspěvek od duri »

TakJakyhoMeZnas píše:ne, já nechápal na co, když jsem poslal odkaz, kde stojí, že adaptér má 9V
A to ti řekl kdo? Neznamená, že je-li na zdroji napsáno napětí 9V, že tam skutečně těch devět voltů je.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Zkoušeli jste někdy použít na napájení zdroj z počítače?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
duri

Příspěvek od duri »

Myslíš od NTB nebo z desktopu?
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

duri píše:Myslíš od NTB nebo z desktopu?
klasickej PCčkovej...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“