Zdravím,
hledám nějaké dobré klávesy (do 25 000 Kč), ale nejsem moc odborník na tyhle věci, o korgách jsem slyšel hodně kladných názorů a docela si je chválí, ale moc je neznám, takže nevím, co bych chtěl. Když by to byla yamaha tak bych si osobně vybral PSR-S710.
S.
KORG nebo YAMAHA?? do 25 000 Kč
Pravidla fóra
KORG nebo YAMAHA?? do 25 000 Kč
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Re: KORG nebo YAMAHA?? do 25 000 Kč
KORG!KORG!KORG!
v tehle cenové relaci jsou yamahy vetšinou samohrajky s hromadou nevyužitelných věcí (pokud nehraješ Eva a Vašek styl)
Rozhodně neber PSRka.Když něco od yamahy tak něco z Motif řady,mám motifa a je fakt super,ale to je trochu jiná cenová kategorie.Nicméně Yamaha vyrábí i "Odlehčené verze" které tvé cenové požadavky splnují....ale radši bych být tebou bral Korg jestli chceš hrát v kapele
v tehle cenové relaci jsou yamahy vetšinou samohrajky s hromadou nevyužitelných věcí (pokud nehraješ Eva a Vašek styl)
Rozhodně neber PSRka.Když něco od yamahy tak něco z Motif řady,mám motifa a je fakt super,ale to je trochu jiná cenová kategorie.Nicméně Yamaha vyrábí i "Odlehčené verze" které tvé cenové požadavky splnují....ale radši bych být tebou bral Korg jestli chceš hrát v kapele
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
No tak hodně dost mě zaujal syntetyzér Korg M50 http://korg.com/Product.aspx?pd=413. Díval jsem se na různá videa na youtube, a říkám že je to mazec. Má ho někdo, že by řekl svůj názor?
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Abych také přidal něco do mlýna diskuze tak co se týká syntetizátoru či káves tak jsem pro kladívkovou mechaniku.Ta je super a opravdu je znát že je máš doma téměř piano.Mám M50/88kl a super až na složitost ovládání.Yamaha MM8/88kl (kladívková)je do 18000 tisíc ale Yamahácký zvuky a Roland Juno stage76kl taky výborný a je do 25 000 ovšem bez klad.mechaniky.Dříve jsem měl Casio CTK 61 kl a po vyzkoušení kladívek je to jako dětská hračka.Absolutně neforemná neprofesionalní klaviatura.Ale je na každém jak se rozhodne.Jen sděluji názor ale každý má svůj takže je to na každém jednotlivci pro jaký nástroj se rozhodne.