kvalitni palicky
Pravidla fóra
kvalitni palicky
Ahoj , chtel jsem se zeptat jako jsem kvalitni palicky , ja si jich uz koupil mnoho ale kazdou jsem po 2-3 dnech zlomil ... muze pls nekdo poradit ? dik
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
Re: kvalitni palicky
Můj bicmen... Je teda jazzman, ačkoli hraje čuňácky nahlas...
Říká, že používá Zildjiany, a vydrží mu tak půl roku.
Psal, že jestli hraješ hodně prasácky, tak bys mohl zkusit Aheady, co používá Jordison.
Jsou hliníkové.
Říká, že používá Zildjiany, a vydrží mu tak půl roku.
Psal, že jestli hraješ hodně prasácky, tak bys mohl zkusit Aheady, co používá Jordison.
Jsou hliníkové.
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Co je prasáckého na tom, že paličky vydrží 2-3 dny??
Na kšeftě 1-2 paličky zničím..... to je běžná věc, palička je spotřební zboží. Samozřejmě dobře vybraný model (síla, délka, materiál)... ale i tak se prostě štípne hlavička, přerazí při rimshot úderech nebo se prostě jen oklouže potem a prachem.
Nejsem sice žádné světové eso, ale takřka 3 desítky let se po českých podiích harcuji, takže žádné ucho:)))
No i u světových bubeníků vidíme dobře, že paliček mají větší spotřebu za jeden kšeft!!
Na kšeftě 1-2 paličky zničím..... to je běžná věc, palička je spotřební zboží. Samozřejmě dobře vybraný model (síla, délka, materiál)... ale i tak se prostě štípne hlavička, přerazí při rimshot úderech nebo se prostě jen oklouže potem a prachem.
Nejsem sice žádné světové eso, ale takřka 3 desítky let se po českých podiích harcuji, takže žádné ucho:)))
No i u světových bubeníků vidíme dobře, že paliček mají větší spotřebu za jeden kšeft!!
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
Tak teda zkusim ty zilidajny 
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
pokud můžu poradit,já dříve mlátil do škopků dřevěnýma paličkama z habru,je lehčí ale měkčí,pak sem našel materiál hikor,taky dřevo,a ten je sice trošku těžší,ale silnější a víc vydrží,pár je otázka do 200kč 
prave ze ja hikrove 5a mam 
- Monikad
- Rádce
tak zkus tlustší model... asi sis nevybral dobře rozměr..fuxleep píše:prave ze ja hikrove 5a mam
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
Musim rict , ze jsem si koupil palicky Balbex a jsem opravdu spokojeny.
Koupil jsem si palicky Balbex a jsem s nimi opravdu spokojen 
- Monikad
- Rádce
Sice víme prdlačku jaký model, jaký materiál, atd.... ale když ti sedí, tak je to hlavní!!! Jinak dobrá volba firmy, sama jsem léta spokojená, neboť výběr je veliký, ochodní spolupráce taky no a BALBEX je známý tím, že má celkem kvalitní a přesto ne předražené paličky v širokém sortimentu a krátké dodací lhůty!!fuxleep píše:Musim rict , ze jsem si koupil palicky Balbex a jsem opravdu spokojeny.
To, že se ti lámou paličky, není o tom, že houby vydrží, ale hlavně o technice. Víc informací najdeš tady: http://www.rstick.com/cz-jak-vybrat-spr ... licky.html , nebo tady: http://www.rstick.com/cz-odolnost-a-vydrz-palicek.htmlfuxleep píše:Ahoj , chtel jsem se zeptat jako jsem kvalitni palicky , ja si jich uz koupil mnoho ale kazdou jsem po 2-3 dnech zlomil ... muze pls nekdo poradit ? dik
www.rstick.com - bubenické paličky
www.sferabubeniku.info - největší bubenické diskusní fórum na českém webu
www.sferabubeniku.info - největší bubenické diskusní fórum na českém webu