BC.Rich-kytara okolo 10k
Pravidla fóra
BC.Rich-kytara okolo 10k
Cs koukal sem na kytay.cz a velice me zaujal tenhle krasavec http://kytary.cz/b-c-rich-bc-nj-mockingb-tbl/HN087580/ navíc zlevněnej z 15k na 10k proto bych se chtěl zeptat jesli s tim mate někdo nake zkušennosti? : zvuk zpracování, snímače atd. 
kytara:Fender Stratocaster (H-S-S) ,Kombo: E-Wave Ta-50R (celolampa), overdrive: Boss SD1, struny power Slinky, Akustiky: Cort Earth 70 , low end Tenson
Re: BC.Rich-kytara okolo 10k
Jo tohle je snad jediná kytara od BC Rich co se mi fakt líbí
Taky by mě to docela zajímalo, plánuju kupovat kytaru a prý tyhle mockingbirdy nehrajou špatně... akorát to asi bude trochu moc do metalu 
Ibanez S520EX :: Roland Cube 30X :: M-Audio FT MK2

Mockingbird hraje úžasně a určitě není jen do metalu.Koukněte se na bazar, často se tam válí několik B.C.Richu za dobrou cenu.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Mockinbird je praktický zvukově tak i trochu tvarově LP, hodí se do mnoha stylů a hlavně ! snímač se dá vyměnit vždycky.
teď sme tam viděl jednoho za patnáctku s gibson snímačema(tušim ty co sou na sg) a potom jendoho za pět
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
jj ty mockinbirdy se mě fakt líbí ted si známý pořídil http://www.musiccenter.cz/B.C.Rich-Mock ... d/:3:33118 a uplně mě to učaroval 
Bez činů zůstává i ta nejkrásnější myšlenka bezcennou.
Přesně tento stával v musiccentru 20k, zkoušel si ho kamarád a ta kytara je krásná, moc hezky udělaná a zpracovaná a ani ty snímače nebyly špatný, lezl z toho krásně lespauloidní zvouček.