EDIT: Kecam! Jeste jsem videl tvuj trivterinovy shred tehdy jak jsi sem daval jeste ze sveho ex-uctu, ktery uz je ted zabanovany..
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- ...EDGE...
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
Je to jedine video, co jsem od tebe videl, ale soude i podle toho co tu pises (nebo nevim, mozna jen poustis na klavesnici nejake domaci zviratko a ono tam tuka pismenka) tak se podle me v hubne moc nevyznas, urcite ne natolik jako hodne lidi tady (napr. Wohma)...A zaloz si klidne tema "Obdivujte nase nahravky", kde se bude jakakoliv kritika mazat, ale tady jsi na hudebnim foru, ne na foru vyjevenych nadrzenych samicek 
EDIT: Kecam! Jeste jsem videl tvuj trivterinovy shred tehdy jak jsi sem daval jeste ze sveho ex-uctu, ktery uz je ted zabanovany..
Naposledy upravil(a) ...EDGE... dne 24.05.2010 18:26, celkem upraveno 1 x.
Doporučuji najít si forum o neoklasice, nebo o nejtěžším sólu. Tam bylo dost perel.
Ale příjde mi, že se tady Marty už maličko zklidnil.
Já tu své nahrávky mám, jsou to... pomalé s****y plné chyb, ale kritiku přijmu...
Proto to sem taky dávám.
Edit: Jinak teď mám rozpracovaný materiál dost odlišný od toho, co jsem tu nahrával nejčastěji. Až bude hotový, tak snad se bude líbit.
Ale příjde mi, že se tady Marty už maličko zklidnil.
Já tu své nahrávky mám, jsou to... pomalé s****y plné chyb, ale kritiku přijmu...
Proto to sem taky dávám.
Edit: Jinak teď mám rozpracovaný materiál dost odlišný od toho, co jsem tu nahrával nejčastěji. Až bude hotový, tak snad se bude líbit.
Muj posledni vstup - a to jen z duvodu toho, ze jsem moderator a je mou povinnosti to tu trochu klidnit. Takze:
- Speje to tu k peknemu flamu a neni to vubec konstruktivni (=> zbytecne), takze budto zacneme rozebirat neco konkretniho, anebo tu debatu ukonceme.
Edge: Nepripadam si jako nejaka autorita, na tohle forum chodi desitky lidi, kteri umi hrat lepe nez ja. Co se tyce zkusenosti s kytarami, zesilovaci atd., tak je to podobne, kazdopadne to nema vliv na to, jak clovek hraje nebo jak je schopen posoudit cizi nahravky, takze to podle me neni prilis relevantni:)
Jekyll: Nikde jsem nepsal, ze umis h***o, naopak jsem te chvalil za ty rychle zahrane pasaze, i kdyz ke shredu jako takovemu mam vyhrady. Uz to psal i Fade.
Mimochodem uz mas minimalne jeden ucet zablokovany, tak se chovej tak, abychom nemeli duvod ti blokovat dalsi. To je pratelska rada, ne vyhruzka.
B.Mikey: Cele to video na me pusobi jako obycejny show-off, kdyz se k tomu prida radnej macho vyraz ve tvari a vyjadrovani ve smyslu "nepřipoštím že bych se kdekoli ani o tón přehmátnul" (zvlaste kdyz v tech pasazich jsou ocividne chyby), tak je vymalovano.
Jinak souhlasim s vorechem, i kdyz to mozna spatne napsal. Pokud clovek vlastni chyby nevidi a nikdo mu o nich nepovi, tak nema sanci je napravit. A jak rekl tusim Keith Richards, kdyz si reknes, ze ses dobrej, tak ses v prdeli. Samozrejme to musi jit ruku v ruce s povzbuzovanim k dalsimu hrani, ale to uz je jina otazka.
- Speje to tu k peknemu flamu a neni to vubec konstruktivni (=> zbytecne), takze budto zacneme rozebirat neco konkretniho, anebo tu debatu ukonceme.
Edge: Nepripadam si jako nejaka autorita, na tohle forum chodi desitky lidi, kteri umi hrat lepe nez ja. Co se tyce zkusenosti s kytarami, zesilovaci atd., tak je to podobne, kazdopadne to nema vliv na to, jak clovek hraje nebo jak je schopen posoudit cizi nahravky, takze to podle me neni prilis relevantni:)
Jekyll: Nikde jsem nepsal, ze umis h***o, naopak jsem te chvalil za ty rychle zahrane pasaze, i kdyz ke shredu jako takovemu mam vyhrady. Uz to psal i Fade.
Mimochodem uz mas minimalne jeden ucet zablokovany, tak se chovej tak, abychom nemeli duvod ti blokovat dalsi. To je pratelska rada, ne vyhruzka.
B.Mikey: Cele to video na me pusobi jako obycejny show-off, kdyz se k tomu prida radnej macho vyraz ve tvari a vyjadrovani ve smyslu "nepřipoštím že bych se kdekoli ani o tón přehmátnul" (zvlaste kdyz v tech pasazich jsou ocividne chyby), tak je vymalovano.
Jinak souhlasim s vorechem, i kdyz to mozna spatne napsal. Pokud clovek vlastni chyby nevidi a nikdo mu o nich nepovi, tak nema sanci je napravit. A jak rekl tusim Keith Richards, kdyz si reknes, ze ses dobrej, tak ses v prdeli. Samozrejme to musi jit ruku v ruce s povzbuzovanim k dalsimu hrani, ale to uz je jina otazka.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
konecne mě někod pochopilWohma píše: Pokud clovek vlastni chyby nevidi a nikdo mu o nich nepovi, tak nema sanci je napravit. A jak rekl tusim Keith Richards, kdyz si reknes, ze ses dobrej, tak ses v prdeli. Samozrejme to musi jit ruku v ruce s povzbuzovanim k dalsimu hrani, ale to uz je jina otazka.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
-
Teorge
Chceš říct, že kdo neumí hrát na kytaru, nemá právo vyjádřit svůj názor na něčí hru? Že nemůže třeba slyšet něco, co ty jsi neslyšel? Nebo třeba rozumět/být vzdělaný v hudbě více než ten, kdo hraje?Dr.Jekyll píše:Zkritizovat umí každej,ale něco předvést to o čem tu rádoby radíte už asi nikdo z vás chlapci![]()
![]()
Myslím si, že je na světě dost lidí, kteří umí nádherně hrát na kytaru a o nějaké zveřejňování nestojí. Mají to jako svoje hobby.Dr.Jekyll píše:Když teda tak dobře víte co a jak hrát,tak proč už nejste někde na kytarovým nebi a proč teda o vás nikdo neví? Toť otázka.
Pro mě ten feeling je relativní pojem jak píšeš. Mě v tom taky chybělo něco jako feeling. Abych vysvětlil, tak to myslím, jako, že mi v tom něco chybělo, ale nevím přesně co.Dr.Jekyll píše: To že mi v tom chybí "feeling" je celkem stará a trapná hláška. V tomhle případě je asi feeling relativní pojem. ^^
Wohmo: Promiň, ale když jsem tohle dopsal, tak to ještě postnu.
já asi vim-nepůsobilo to na tebe prostě jako jednuduchý přehrávání tónů jako automat?Teorge píše:
Mě v tom taky chybělo něco jako feeling. Abych vysvětlil, tak to myslím, jako, že mi v tom něco chybělo, ale nevím přesně co.
nechtěl si už náhodou s tou nesmyslnou debatou skončit?já asi vim-nepůsobilo to na tebe prostě jako jednuduchý přehrávání tónů jako automat?
chtěl
ale prozřel sem, že se mi právě podařilo odhalit jeden z významů slova feeling a tak sem to musle postnout 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
bezpochyby
by mě zajímal, kolik už to děcko utratilo peněz v tom automatu, 1 000 000?
yenů určitě... 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
Tak tohle mi připadalo jako pěkně vychcaný výroky bulvárních plátků.. Vyryju jen to,co se mě hodíTeorge píše:Chceš říct, že kdo neumí hrát na kytaru, nemá právo vyjádřit svůj názor na něčí hru? Že nemůže třeba slyšet něco, co ty jsi neslyšel? Nebo třeba rozumět/být vzdělaný v hudbě více než ten, kdo hraje?Dr.Jekyll píše:Zkritizovat umí každej,ale něco předvést to o čem tu rádoby radíte už asi nikdo z vás chlapci![]()
![]()
Myslím si, že je na světě dost lidí, kteří umí nádherně hrát na kytaru a o nějaké zveřejňování nestojí. Mají to jako svoje hobby.Dr.Jekyll píše:Když teda tak dobře víte co a jak hrát,tak proč už nejste někde na kytarovým nebi a proč teda o vás nikdo neví? Toť otázka.
Dr.Jekyll píše: To že mi v tom chybí "feeling" je celkem stará a trapná hláška. V tomhle případě je asi feeling relativní pojem. ^^
Pro mě ten feeling je relativní pojem jak píšeš. Mě v tom taky chybělo něco jako feeling. Abych vysvětlil, tak to myslím, jako, že mi v tom něco chybělo, ale nevím přesně co.
Wohmo: Promiň, ale když jsem tohle dopsal, tak to ještě postnu.
Jinak Wohmo házej mi bany jak chceš já mám každej den jiný IPčko :-*
Názor vodáka na shred je pro mě naprosto zásadní :-*
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Je to stále dokola a stále o tomtéž, tuhle, docela nedávno, tuším 5. května...........1981, jsem s jedním Jirmalovým žákem diskutoval nad Bachem, resp. o Bachovi, resp. o Bachově tvorbě. Onen člověk vyslovil větu:
"Máš dvě možnosti, buď to zahraješ pomalu a s kopcem muziky, nebo rychle a na efekt". Problém byl v tom, že když jsem jej poprosil aby mi zahrál alespoň čtyři takty "pomalu a s kopcem muziky", nezahrál nic...
"Máš dvě možnosti, buď to zahraješ pomalu a s kopcem muziky, nebo rychle a na efekt". Problém byl v tom, že když jsem jej poprosil aby mi zahrál alespoň čtyři takty "pomalu a s kopcem muziky", nezahrál nic...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
Teorge
Vynechal jsem snad nějaký kontext k těm větám, který by jim dodal jiný význam?Dr.Jekyll píše:
Tak tohle mi připadalo jako pěkně vychcaný výroky bulvárních plátků.. Vyryju jen to,co se mě hodí
Jinak Wohmo házej mi bany jak chceš já mám každej den jiný IPčko :-*
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je moooocDr.Jekyll píše:Jinak Wohmo házej mi bany jak chceš já mám každej den jiný IPčko :-*
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Takže, mí milí, když vám nestačila stopka od Wohmy, tak tu debatu podruhé banuju já. Pokud se zde dál budete handrkovat, posty budou mazány a pro uživatele to bude mít osobní následky v oblasti banů.
A pro našeho Martyho / Jeckylla:
Jestli si někdy četl pravidla, našel bys tam bod 9 o zakládání účtů (dohledej si zde oznameni/uzivatele-t5038.html ), který by bez problémů ospravedlnil, kdybych tě ted zabanoval (a pak jakýkoli další účet, který si založíš). Nicméně prozatím mám dobrou náladu a ban ti nedám, nicméně pokud mi zavdáš minimální důvod ti ban udělit, tak to bez rozpaků učiním. Tečka.
A pro našeho Martyho / Jeckylla:
Jestli si někdy četl pravidla, našel bys tam bod 9 o zakládání účtů (dohledej si zde oznameni/uzivatele-t5038.html ), který by bez problémů ospravedlnil, kdybych tě ted zabanoval (a pak jakýkoli další účet, který si založíš). Nicméně prozatím mám dobrou náladu a ban ti nedám, nicméně pokud mi zavdáš minimální důvod ti ban udělit, tak to bez rozpaků učiním. Tečka.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Jekylle, klidně si sem hoď jakoukoliv nahrávku chceš a my ti ji zhodnotíme
ale med kolem huby ti tu mazat nebudeme - to se tu nenosí (zlaté časy kdy tu hodnotil pavel68)
edit: teĎ už bych dal prostor dalším nahrávkám (promiň, nero, nějak jsem to poslal nejspíše s křížkem po funuse
)
edit: teĎ už bych dal prostor dalším nahrávkám (promiň, nero, nějak jsem to poslal nejspíše s křížkem po funuse
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Marty/Jeckyll:
Kámo dobrý, dal bych půl bytu a auto k tomu za to, kdybych uměl alespoň z 50% tak rychlý běhy po hmatníku jako ty
Fakt masakr. Pravda, že v těch pomalejších pasážích to semtam zaskřípalo, ale jak píšeš, nejsi stroj, a takovýhle drobnosti určitě vychytáš.
A na feeling se v týhle ''hudbě'' nehraje, tak buď v klidu
Těším se na nějakou další tvojí nahrávku a držim palce!
Kámo dobrý, dal bych půl bytu a auto k tomu za to, kdybych uměl alespoň z 50% tak rychlý běhy po hmatníku jako ty
Fakt masakr. Pravda, že v těch pomalejších pasážích to semtam zaskřípalo, ale jak píšeš, nejsi stroj, a takovýhle drobnosti určitě vychytáš.
A na feeling se v týhle ''hudbě'' nehraje, tak buď v klidu
Těším se na nějakou další tvojí nahrávku a držim palce!
Jako já taky myslim že to moc prožíváte, týpek sice vypadá že je trochu moc nahoře, ale na druhou stranu, kdybych po tý kytaře lítal takle, tak sem taky. Nebudu se v tom rejpat do hloubky a hledat v tom chyby, mně bohatě stačí to "na efekt". A ten je dobrej 
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Dr.Jekyll-> Dobře zahrané, škoda, že samotná skladba je neuvěřitelně nudná, přímočará a neoriginální... zkus třeba takové Between The Buried And Me, onanie, ale přesto podaná tak, že tak vůbec nepůsobí 
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein