cs napodobenina gibsona
Pravidla fóra
cs napodobenina gibsona
Cawte můj známej má napodobeninu gibsona lubovky bez snímačů z houslovího dřeva z roku bud 37 nebo 47 prý hrálá i v některám pražském jazzovém klubu a nedávno ho napadlo jakou to asi tak může mít cenu. Tak se vás ptám zakolik by se to dalo prodat.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Re: cs napodobenina gibsona
dodej fotky, jestli to je stara cremona tak to moc cenu nema, tak kolem 2k.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Naopak! Pokud je z roku 1937 nebo i z roku 1947 - mohla by být slušná a cena by se v pohodě mohla vyšplhat i ku 10 tisícům...tak to moc cenu nema, tak kolem 2k.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to jestli je opravdu z toho roku, nebo je to jen zbozne prani majitele.
Takhle jsem nedavno zklamal jednoho kamarada, kdyz mi ukazoval podobny nastroj nalezeny kdesi na pude, pry urcite predvalecny... tak jsem mu ukazal nalepku "Made in Czechoslovakia, Cremona Luby 1976", byla videt skrz "f-otvor".
Takhle jsem nedavno zklamal jednoho kamarada, kdyz mi ukazoval podobny nastroj nalezeny kdesi na pude, pry urcite predvalecny... tak jsem mu ukazal nalepku "Made in Czechoslovakia, Cremona Luby 1976", byla videt skrz "f-otvor".
Hraju výhradně na šrot.
ta je 100% z nákýho takovího roku, fotky sem dám až mi je pošle. Jo a neni to seriově vyraběná kytara aspon bych řekl
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Hele zatim fotky nemám, ale řeknu víc co o ní vim říkal že když se koukne do toho otvoru tak tam je razítko toho kdo to vyráběl byl to nákej chlap jm. už si nepamatoval říkal že se musí kouknou a těch kusů nebylo tolik protože to byl nákej kytarař.