Výběr kláves pro začátečníka

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
kecher

Výběr kláves pro začátečníka

Příspěvek od kecher »

dobrý den, potřeboval bych poradit ;)
Vím, že je tu už založených pár témat, ale v žádných jsem nenašel to, co bych hledal.
Jsem úplný začátečník, který by chtěl začít hrát na klávesy, zatím jsem hrál akorát posledních pár let na kytaru. Někdy v daleké budoucnosti bych se chtěl žánrově zařadit spíš k rocku až metalu. Ale také bych měl zájem, o propojení kláves s počítačem a tvorbou hudby. Můj rozpočet je poměrně omezen, a tudíž bych bral nějaké doporučení kláves tak okolo 5000-6000 kč. Možná bych uvažoval i o větší sumě kdyby bylo vysvětlení, že by se to vyplatilo. Děkuji za všechny názory a připomínky
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Re: Výběr kláves pro začátečníka

Příspěvek od Scorpi.03 »

Ahoj
Tak, pro tuto cenovou kategorii, není moc rozsáhlý výběr, takže jestli chceš i propojení s počítačem, tak midi klávesy, ty jsou aj do 2000 Kč i míň, propojíš s počítačem, dáš tam nějaké pluginy, a máš to. Pak yamaha vyrábí samohrajky, ty jsoou dražší se nasamplovanýma zvukama, taky se dají propojit s pc, ale nemá to takové možnosti, máš tam také různé vyukové lekce atd.
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Re: Výběr kláves pro začátečníka

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“