Předem dík za odpoved
Gumové kolečko - cvičení
Pravidla fóra
Gumové kolečko - cvičení
Zdravím, tak jsem si pořídil modré posilovací kolečko (jak zde byla diskuse o něm taky) před chvíly mi přišlo, chtěl jsem se zeptat zda nevíte nejaký intervaly v jakych by se melo cvicit nebo jake ruzne "cviky" s tím provádět aby byl učinek co nejlepsi (pokud se s koleckem da jen mackat prsty (dolu-nahoru) tak to se omlouvam protoze to nevim, proto se ptam) 
Předem dík za odpoved
Předem dík za odpoved
=> Začátečník na el. kytaře
=> Výbava: Kytara STAGG S300-SB, Kombo Crate FW 65W, Trsátka George Denis 1.00
Re: Gumové kolečko - cvičení
Já mám jedno nejměkčí a druhé střední tvrdost u toho kolečka a dělám s tím každý večer. 15x pak to prohodím, abych jednu ruku nemněl silnější, zase 15x, spočnout a opáknu 4x. A jinak asi žádný cvik jinčí s tím nebude, nebo si s tím můžeš házet 
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
15?to tak 100 na kazdou na serie ne?:D
nebo můžeš zkusit různá fórky:třba si ho nasaď na prst a toč s nim okolo toho prstu a zkus ho tam udržet 
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Ja jsem si to myslel ze to je jen na jeden cvik
ja mam to modrý a levou to umackavam ztezi a pravou hned ...
musim tu lkevacku vytrenovat, kdyz hraju tak totiz mam hrozne neohebny prsty na ty levacce coz mi stve
pravacka je na tom ohodne lip podle mne u mne ... nevite co na zrychleni/silu prstu ? treba malicek mam totalne slabonkej, vzdy zklouznei ze struny proste htruza 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
kdyz sulis honina tak stridej ruce
..ne vazne...tydle kolecka atd..na to se vykasli..a proste hraj...tim si to nejlepe prizpusobis a zrychlis(to ze mas silne prsty neznamena nutne ze budou rychle)
..ne vazne...tydle kolecka atd..na to se vykasli..a proste hraj...tim si to nejlepe prizpusobis a zrychlis(to ze mas silne prsty neznamena nutne ze budou rychle)
me tohle prijde docela zcestny a akorat to beru jako dalsi zpusob jak se rychleji dopracovat k problemum se slachama.
nejlepsi je proste hrat, tyhle gumovy kolecka bych bral maximalne jako hracku pro pejsky
nejlepsi je proste hrat, tyhle gumovy kolecka bych bral maximalne jako hracku pro pejsky
- DL
- Kontaktovat uživatele:
všeho s mírou, to je jasny. Ale já s kolečkem udělal teď dobrou zkušenost. Mám svaťák a třeba teď jsem se ke kytaře dostal poprvý za tyden. No a v mezičase při učení jsem dělal serie s kolečkem. A je to celkem znát. Lepší a jistější stisk prstů, rychlejší a přesnější. Imho.Kinx píše:me tohle prijde docela zcestny a akorat to beru jako dalsi zpusob jak se rychleji dopracovat k problemum se slachama.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Hosi ja použivam gyrokcop nebo jak se to jmenuje a musim rict ze je to fakt good http://www.reklamnipredmety.cz/eshop/vo ... ovani.html
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Jó o tom Powerballu taky premešlim, jak koukám na YT tak to procvičuje zápěstí co ?
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
powerball mam..je to fajn hracka..docela stim posilujes, tojo..zvlast kdyz stim tocis nad hlavou, to je sila...je to nejen na zapesti, ale jde ti to i na predlokti a vubec celou ruku, je to docela poznat...delaji se i kovove powerbaly, ale stim mam kolem 8000-9000 otacek za minutu uz velky problem..u toho plastoveho to dam tak na 12k..ale uz to je dlouho co sem to mel v ruce..
Asi si to pořídim, jakej bys mně doporučil ? Nikdy jsem to neměl v ruce jo takže.. 
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja mam takovy modry s displejem...pokud si nechces vylozene merit vykony, tak klidne bez displeje...to by melo stacit
ale je fakt, ze kdyz uz...tak je mozna lepsi to mackaci kolecko..kdyz jedes v buse tak stim powerbalem to neni moc stastne..to kolecko muzes vytahnout z kapsy kdykoliv
Presne tak..ne vazne...tydle kolecka atd..na to se vykasli..a proste hraj...
Stop dreaming, start playing!
no sice tě nic neaučí, ale věc je to dobrá a když ho má tak proč s nim necvičit že. Třeba někdy veme do ruky konrabas a z toho dohmatu se pak po*ere 
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zcela souhlasím - v obou bodech. K prvnímu bodu by se přidal i můj ortoped, druhý by zase jistě podepsal můj učitel.Kinx píše:me tohle prijde docela zcestny a akorat to beru jako dalsi zpusob jak se rychleji dopracovat k problemum se slachama.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008