Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?

Příspěvek od DL »

PATdevast píše:Tohle je ta nejlepší věc, na kterou jsem se kdy dal!
Tak tak. :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Habala
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/habala

Příspěvek od Habala »

Hehe, teď se za sebe stydim. :P Miles Away od Madonny. :lol: A myslim, že zároveň i Komenta od Nohavicy. :mrgreen:
naxalite

Příspěvek od naxalite »

Co vás ovlivnilo abyste hrali na kytaru?

Hendrix. Bohuzel. Rikam bohuzel, protoze je trosku blbe mi Mistra za svuj skorojediny vzor :D
panedge

Příspěvek od panedge »

Habala píše:Hehe, teď se za sebe stydim. :P Miles Away od Madonny. :lol: A myslim, že zároveň i Komenta od Nohavicy. :mrgreen:
To se nestyď ,to je náhodou boží píseň od Madonny 8)
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Teorge

Příspěvek od Teorge »

To bych se musel stydět i já, že kreslená postavička :)
woro90

Příspěvek od woro90 »

Teorge píše:To bych se musel stydět i já, že kreslená postavička :)
A já že jsem chtěl původně violoncello (taktéž mimo jiné podle kreslené postavičky), ale odradily mě jeho nevýhody, hlavně cena, neskladnost a pomalý proces učení :)
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Teorge

Příspěvek od Teorge »

Co je skladování violoncella proti mnou chtěných církevních varhan:)
potkolenky

Příspěvek od potkolenky »

Dulezitym katalyzatorem ke koupi elektriky byli Rage Against The Machine, presneji Tom Morello, coz byl vubec prvni kytarista, ktereho jsem obdivoval. Ani jsem nevedel, kolik ma kytara strun, ale naprosto me odrovnavala jeho originalita, kterou jsem ocenoval mnohem vic nez hrat 120 not za sekundu. Pak uz jenom stacilo, aby mi kamarad ukazal Smoke na jedny strune a lital jsem v tom xD
elien

Příspěvek od elien »

potkolenky píše:Dulezitym katalyzatorem ke koupi elektriky byli Rage Against The Machine, presneji Tom Morello, coz byl vubec prvni kytarista, ktereho jsem obdivoval. Ani jsem nevedel, kolik ma kytara strun, ale naprosto me odrovnavala jeho originalita, kterou jsem ocenoval mnohem vic nez hrat 120 not za sekundu. Pak uz jenom stacilo, aby mi kamarad ukazal Smoke na jedny strune a lital jsem v tom xD
:D !!! rovnako u mna! Tom je buuuuh Ked som bol mladsi ani som nevedel ze to hra na gitaru a ked som to zistil iny istrument uz nepripadal v uvahu!
charv

Příspěvek od charv »

U mě to byl Angus Young a vůbec AC/DC. Je to prostě boží muzika a já jsem si to chtěl zkusit. Jenom škoda, že jsem se zranil a nemůžu hrát jedním prstem, což hraní dost písní vylučuje :cry:
"Let there be rock"
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

U mě měla velkou zásluhu hra Guitar Hero III :)
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

ja chtel hrat vzdycky, akorat jsem byl nucenej do akustiky, pak jsem zalozil kapelu, kde vsichni az na me nastroje meli, takze se tata uvolil mi pujcit na prvni set,ani nebudu psat co to bylo :D
a ted asi rok a pul opravdu uznavam jen kytaristu z nejvetsich a to je David Dilmour a Floyd vubec...a tak to uz asi zustane :)

snad jeste dodat, ze diky PF mam ted tendence hrat na vsechny nastroje co se mi dostanou do cesty, hlavne bici a klavesy, no a basu vlastne taky :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No težko říct co to bylo. Prostě Láska na první dotyk? Jednou jsem si šáhl na elektriku, nic jsem neuměl a věděl jsem, že právě v tomto chci něco dokázat. Od té doby cvičím a cvičím. Tak doufejme, že a ž uběhne ještě pár let, budu na tom lépe :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
panedge

Příspěvek od panedge »

Když mi bylo 6,byl sem blázen do Petra Jandy-rok 1982,díky tomu mě rodiče přihlásili do LŠU,kde sem po 8 letech absolvoval.Pak sem asi 4 roky neměl kytaru v ruce a potom sem se zbláznil do Slashe,Led Zeppelin.U2 sem poslouchal už dřív,ale ne primárně kvůli kytaře,to až potom..
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

me ovlivnilo mych 14 let, punk, pennywise, nofx, rancid, mel jsem rad nirvanu.. tak asi tak nak. v prvaku na stredni mi jedne starsi kamos dal cd od mortician, vypalovali jsme si to mezi kamosama jako raritu, ze to zni jak kdyz se vypousti prehrada.. a pak jsem jednoho dne pustil 34 vterin dlouhou pisen od skupiny pig destroyer a tak me to rozsekalo, ze jsem vedel ze tohle je to prave..
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Tak od ctrnacti, kdy jsem zacal trosku vic do detailu poslouchat rockovou (a metalovou) muziku se ve me zaclo probouzet jeste dalsi prase, a prisel napad ze by nebylo spatny na neco zacit hrat, strasne se mi libila kytara. Cas plynul a tak o rok az dva pozdejc jsem zjistil, ze vlastne v tomhle nejsem sam, kamos taky chtel mit kapelu, nakonec jeste dalsi takze parada, dohodli jsme se a dali kapelu... hodnekrat, hodnekrat jsme se rozpadli a dali zase dohromady, az jednoho dne, o tri a pul roku pozdeji jsem si sehnal kytaru....

a kdyz to tak vezmu, ovlivnilo me toho hodne, ale predevsim asi ceskej punk (on je tak strasne inspirativni a clovek tak nejak cejti, ze kdyz se to naucli ty na podiu, ze bych to moh zvladnout aj ja :D )

pigdestroyer: 34 sekund dlouhou skladbu? Neni to nejak moc? Mimochodem, doporucuju Bllleeeeaaauuurrrrgghhh! ;)
Hodně budem někde...
Tubular
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubular »

Uz od mala sa mi pacil ten nadherny gitarovy zvuk vo vacsine Oldfieldovych albumov cim dalej viac a to ma "prinutilo" zacat sa ucit na elektricku gitaru. :wink: Na nu som sa totiz zacal ucit asi rok pred absolvovanim LSU na keyboarde.
.: SoundClick :. .: YouTube :. .: BandZone :.
: PRS CE 24 (1997) : Fender Stratocaster USA (2011) : Vintage V-100 : Aria MAC-40 (2005) :
: Digidesign Eleven Rack : 2x Yamaha HS-50M : Sommer Cable & Neutrik plugs :
smouki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smouki »

To já chtěl hrát na kytaru snad už od nějakých 5 let, táta poslouchal dycky metallicu a podobné a strejda hrál na kytaru, teď mě učí. :)
Ibanez GRX20 line6 spider IV 15
Mr.Amen

Příspěvek od Mr.Amen »

Nejspíš to že jsem začal poslouchat Lordy.Z jejich sól jsem měl dobrej pocit a tak jsem začal hrát
Kosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kosak »

steve vai, jeho neskutecne pohledny styl hry mi proste ucaroval
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“