Vaše sny
Pravidla fóra
Re: Vaše sny
Frytol: Pěkné, ale málo "tight"
Tu kytaru někdo nabízí na bazáči btw. Přemýšlel jsem nad ní. Ale mi se nejspíš víc líbila sterilita aktivů...
Tohle je sound. Zatím nejkrutější technický zvuk co tak znám, fakt "tight"
Tohle je sound. Zatím nejkrutější technický zvuk co tak znám, fakt "tight"
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Řekl bych, že je tam tolik efektů, že z toho vůbec nejde poznat, jaký ta kytara má zvuk. Tj. dle mého je celkem fuk, přes jakou kytaru to hraje. Aby to nevypadalo zaujatě, tak podotýkám že strat/tele přes AC30H2 je můj nejzamilovanější zvuk. Ale bez těch šílených przničů zvuku. Jinak chápu, že každý máme jiný vkus, tak to taky tak ber.panedge píše:Tak já třeba uchcávám zrovna z tohodle zvuku
[quote="Demilich"]Frytol: Pěkné, ale málo "tight"
Tu kytaru někdo nabízí na bazáči btw. Přemýšlel jsem nad ní. Ale mi se nejspíš víc líbila sterilita aktivů...
Mam jí od týpka domluvenou, že mi počká. Hrál jsem jí u kámoše a peklo. Líbili se mi SH-4 víc, než jsem čekal a taky mam aktivy.
Mam jí od týpka domluvenou, že mi počká. Hrál jsem jí u kámoše a peklo. Líbili se mi SH-4 víc, než jsem čekal a taky mam aktivy.
- 60'Rock_N'_Roll
MrB14ck píše:je to plastový a dává se i na squiery - na fotkách to vypadá děsně ale v reálu není nic krásnějšího jak sněhově bílá kytara s tímhle zlatým pg...60'Rock_N'_Roll píše:EDIT: Myslíte, ze by se takovejhle Pickguard někde dal koupit..? Já nevím, jestli je to kov nebo plast. Na internetu jsem našel nějaký zlatý picguardy, ale bojím se, ze nebude jako tento..
Tak dnes sem jí viděl nazivo a je to kov. http://www.sweetwater.com/store/detail/099-2143-000/
Bavíme li se tedy o tomto modelu: http://kytary.cz/squier-clasicc-vibe/HN107346/
jo tehnle squier - ale myslel sem že to je plast - nějak víc jsem si jí neošahával ale připadalo mi to jako plast...60'Rock_N'_Roll píše:MrB14ck píše:je to plastový a dává se i na squiery - na fotkách to vypadá děsně ale v reálu není nic krásnějšího jak sněhově bílá kytara s tímhle zlatým pg...60'Rock_N'_Roll píše:EDIT: Myslíte, ze by se takovejhle Pickguard někde dal koupit..? Já nevím, jestli je to kov nebo plast. Na internetu jsem našel nějaký zlatý picguardy, ale bojím se, ze nebude jako tento..
Tak dnes sem jí viděl nazivo a je to kov. http://www.sweetwater.com/store/detail/099-2143-000/
Bavíme li se tedy o tomto modelu: http://kytary.cz/squier-clasicc-vibe/HN107346/
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- 60'Rock_N'_Roll
Kdepak, na Squieru a stopro i na téhle John English bude ten pickguard z hliníku..
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Nádhrenej vintage... sice to není tak úplně styl pro mě (hehe, neumim vintage vyhrávky
(Nero, nešel by zařadit takovej ten smajlík se srdíčkama ve vočích ? myslím, že by se tady dost používal
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To bych zařadil do sekce pro fajnšmekry
-
Teorge
Tak jsem si z nudy vyplnil formulář na výpočet ceny ESP custom kytary
Tak taková o jaké sním by mě stála 7000USD 
tak opět změna
kytary:
LP 1959
Strat něco z éry CBS
Tele 1954
apce:
Něco kolem 30W od mmjuze
originální vintage Hiwatt + boxík
efekty:
original crybaby 2x (jedno už mám druhý chci časem na dělání "echoes
")
binson echorec
original EHX Mistress flanger
tombtones - Nerve fuzz
kytary:
LP 1959
Strat něco z éry CBS
Tele 1954
apce:
Něco kolem 30W od mmjuze
originální vintage Hiwatt + boxík
efekty:
original crybaby 2x (jedno už mám druhý chci časem na dělání "echoes
binson echorec
original EHX Mistress flanger
tombtones - Nerve fuzz
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Neumím si představit jak hrajou tyhle drahý gretsche,když už ten můj korejskej hraje tak fajn a hlavně se na něj fajnově hraje
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
MrB14ck: nejsou CBS náhodou ty "špatný" roky? 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
spatny nespatny roky, kvalita jednotlivych kytar kolisala tehda a kolisa i dnes (i kdyz to drevo neni samozrejme tak dobre jak do urcite doby v CBS ere). taky bych jinak radeji volil strata z roku 58 nez z roku 81, ale co na tom 
jinak muj sen je LP custom ze sedmdesatek co opravdu ladi
)
jinak muj sen je LP custom ze sedmdesatek co opravdu ladi
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pořád mě nepustil zendrive. Dávat ale 200$ + pošta se mi moc nechce
. A to nemluvím o Nu-Valve za 250$ 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Fender American Special Stratocaster HSS
Blackstar HT-40 Club
Boss CE-1
a nějakej delay...
jo a osmikilo s TSkem

Blackstar HT-40 Club
Boss CE-1
a nějakej delay...
jo a osmikilo s TSkem
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Tak momentálním snem je u mne Engl E650 Richie Blackmore
Ten zesilovač jsem si zamiloval.
Kytaru bych neměnil jen do ní chci SH-1 SH-6
A pak nejskromnější přání.... umět na to hrát
Kytaru bych neměnil jen do ní chci SH-1 SH-6
A pak nejskromnější přání.... umět na to hrát
Áááá, do mých snů právě přibyl červený PRS Mark Tremonti signature, co visí u vchodu do Kytar po levé straně. Ááááách....
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410