Jo a já dodám, že i jako levák jsem potkal !DVĚ! kytary, na který jsem si moh zahrát

Obě v CMI Plaza (ve 3D music mi sice bylo nabídnuto, že dotáhnou ze skladu, ale očividně se moc nechtělo - prej dělali inventuru nebo co a byl tam bordel, tak mi chlapík řek, jestli radši nechci přijet v normálním provozu, kdy tam není takovej rachot

; Hudebni Centrum jsme díky asi půlhodinovém bloudění po příjezdu do hradce a další půlhodině návštěvy music helu jaksi nestihli

a to jsem se na ty inzerovaný Marshally a Mesy tak těšil :'( )
První byla jakási ashton-pseudotele, který bylo hooodně průserový (přetejkající pražce, na hmatníku snad ani nebyl lak) - co taky chtít za 2000

:D
Tou druhou byl Fender Stratocaster Standard Left Handed s parádním sunburstem... ta kytara do ruky luxusní, dojem mi zkazily jen ty vázací dráty natažený místo strun, po kterých ta ruka prostě nejela (cena myslím 14900)
jinak ty tranďáky byly tohle
Ibanez TBX 65R U tohohle se mi fakt ten zvuk nelíbil... prostě úplně suchej, ošklivej
Ibanez TBX 150R Tohle mělo zvuk docela příjemnej, i když je to stejná řada, jen silnější... je tam ale vyšší řada repro, navíc asi díky těm 212 byl ten zvuk plnější, mnohem hezčí - jen těch 150w bylo na tu malou místnost až moc