Kterou by jste brali vy? Ibanez JTK40 vs AS73
Pravidla fóra
- AlexDeLarge
Kterou by jste brali vy? Ibanez JTK40 vs AS73
Zdravím, nemůžu se rozhodnout mezi těmahle kouskama. Kterou by jste brali? Případně nějaký podobný.
http://kytary.cz/ibanez-jtk40-rd/HN102381/
http://kytary.cz/ibanez-as-73t/HN103902/
http://kytary.cz/ibanez-jtk40-rd/HN102381/
http://kytary.cz/ibanez-as-73t/HN103902/
Epiphone Prophecy EX -- AKG WMS40 pro -- Ibanez TS7 -- Bugera 1990 -- 4x12 Celestion 
Re: Kterou by jste brali vy?
já bych asi bral spíš tu pololubovku, líbí se mi víc. ovšem záleží na tom co budeš hrát a co se líbí tobě ne někomu jinýmu.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- AlexDeLarge
Takovej Rockabilly, rocknroll místama ujetej do punku
. Líbí se mi právě obě stejně. Proto sem píšu 
Epiphone Prophecy EX -- AKG WMS40 pro -- Ibanez TS7 -- Bugera 1990 -- 4x12 Celestion 
Jedna je s plným telom a druhá nie, tak budú trochu odlišné. Snímače nepoznám, ale mne sa páči viac tá IBANEZ JTK40 RD.
FENDER Classic 50s Stratocaster, Les Paul Standard
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
VOX AC4 TV Head | SMRČKA FUZZ | CryBaby Classic | Monster Cables
Dean Markley .10 .13 .15 .26 .32 .38 | Joe Perry Boneyard Slide
ty snímače na tom budou podobně, počkáme na někoho zkušenejší
O.T:ta s plnym tělem mi připadá strašná a eště to tremolo k tomu. Ale to je jenom vzhledově ůže to hrát skvěle.
O.T:ta s plnym tělem mi připadá strašná a eště to tremolo k tomu. Ale to je jenom vzhledově ůže to hrát skvěle.
- AlexDeLarge
Mě se právě tohle tremolo dost líbí aj vzhledově. Ale to sem asi jeden z mála:-D
šak já ti to nevyvracim, sou lidi co nemůžou vystát třeba tvar stratocasteru 
- AlexDeLarge
Jojo, znám takový případy 
jako podle těch stylů co si řekl bych si vybral asi tu s plnym tělem
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
i když by to ale mohlo působit zajímavě, pankáč s lubovkou
- AlexDeLarge
http://www.youtube.com/watch?v=Yu3Rfc9fr-0 Něco takovýho no:-)
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
mylsim ze co se tyce punkacu tak by to pusobilo naprosto prirozene, stejne jako by mel spanelku s HBvorech6 píše:i když by to ale mohlo působit zajímavě, pankáč s lubovkou
-
woro90-1
Neřeš kterou by kdo bral a běž si je zkusit, která víc sedne tobě. JetKinga mívají na Jungmanňáku, tu pololubovku nevím.
toho jetkinga meli nedavno v plzni a ta kytara se mi libi moc... 
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- 60'Rock_N'_Roll
Musím ríct, ze to Bigsby ale nebude asi nic moc, ze ta pruzinka musí bejt kvalitní a u nelicencovaných Bibsby se mi jednou stalo, ze se dokonce na kytare kinklalo. To tam je asi kvůli vzhledu. Pak jestli nejsou dobrý ladící mechaniky tak se to bude rozlazovat. Já mám Bigsby origo a to funguje perfektně a kytara se nerozlazuje, ale tady nevím. Časem by ho to chtělo asi chtělo vyměnit. Ono se to nezdá, ale Bigsby je chemie..
Párkrát sem hrál na nelicencované BIgsby, kterým se dalo protáčet, coz není typické a jednou ta páčka padala jak u tremola, coz také není typické.
Hlavní je, aby se nám kytara nerozlazovala. Jinak kytary to muzou být fajn, ale jak tam máš luby, tak je to o něčem jiném. Podle dreva a menzury ta masivní bude mít něco společnýho se zvukem LP a ta druhá je klasiká pololubovka s buckerama, takze něco na styl ES. Takze kytary fajn, ale zkoušej hlavně to Bigsby...
EDIT: Jo a něco mi ríká, ze JetKing se uz nevyrábí..proto pospěš..
Párkrát sem hrál na nelicencované BIgsby, kterým se dalo protáčet, coz není typické a jednou ta páčka padala jak u tremola, coz také není typické.
Hlavní je, aby se nám kytara nerozlazovala. Jinak kytary to muzou být fajn, ale jak tam máš luby, tak je to o něčem jiném. Podle dreva a menzury ta masivní bude mít něco společnýho se zvukem LP a ta druhá je klasiká pololubovka s buckerama, takze něco na styl ES. Takze kytary fajn, ale zkoušej hlavně to Bigsby...
EDIT: Jo a něco mi ríká, ze JetKing se uz nevyrábí..proto pospěš..
-
woro90-1
Nesouhlas. Mlžení. Nesouhlas. Nesouhlas.60'Rock_N'_Roll píše:Hlavní je, aby se nám kytara nerozlazovala. Jinak kytary to muzou být fajn, ale jak tam máš luby, tak je to o něčem jiném. Podle dreva a menzury ta masivní bude mít něco společnýho se zvukem LP a ta druhá je klasiká pololubovka s buckerama, takze něco na styl ES. Takze kytary fajn, ale zkoušej hlavně to Bigsby...
Hlavní je jak bude hrát, rozlaďování je záležitost seřízení. O čem jiném a co to má společného tím že "kytary to můžou být fajn, ale..."? Spíš SG, ale ani to ne - nemá mahagonový krk, který se na tom dost podílí, bude to znít spíš jako krátká ibanezka
jsem jedním z nich...blbě se mi na to hrajevorech6 píše:šak já ti to nevyvracim, sou lidi co nemůžou vystát třeba tvar stratocasteru
K tématu: Hrál jsem na Jungmaňáku na JTK a s těma rádoby P90 snímačema...a snímače mi špatný vlastně nepřišly, ale absolutně mě zklamalo zpracování (spoj krk/tělo, pražce) jinak to mělo ujdoucí zvuk, ale ten pocit držet něco co zblízka nevypadá zas tak super a ještě tě to dře do ruky
BTW Jet King už se fakt nevyrábí
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
- 60'Rock_N'_Roll
Pokud máš špatný mechaniky a často pouzíváš špatný bigsby s blbou pruzinou, tak se ti kytara rozlazovat bude. Neríkám, ze na ibanez budou špatný mechaniky. Obecně vzato mám s nelicencovanými bygsby špatnou zkušennost...woro90-1 píše:Nesouhlas. Mlžení. Nesouhlas. Nesouhlas.
Hlavní je jak bude hrát, rozlaďování je záležitost seřízení. O čem jiném a co to má společného tím že "kytary to můžou být fajn, ale..."? Spíš SG, ale ani to ne - nemá mahagonový krk, který se na tom dost podílí, bude to znít spíš jako krátká ibanezkaBigsby není to hlavní, daleko důležitější je zvuk a pohodlí.
-
woro90-1
Pružina je v tom nevinně a Bigsby je blbuvzdorný. Jen je potřeba to - stejně jako každou podobnou mechanickou záležitost - občas namazat60'Rock_N'_Roll píše:Pokud máš špatný mechaniky a často pouzíváš špatný bigsby s blbou pruzinou, tak se ti kytara rozlazovat bude. Neríkám, ze na ibanez budou špatný mechaniky. Obecně vzato mám s nelicencovanými bygsby špatnou zkušennost...woro90-1 píše:Nesouhlas. Mlžení. Nesouhlas. Nesouhlas.
Hlavní je jak bude hrát, rozlaďování je záležitost seřízení. O čem jiném a co to má společného tím že "kytary to můžou být fajn, ale..."? Spíš SG, ale ani to ne - nemá mahagonový krk, který se na tom dost podílí, bude to znít spíš jako krátká ibanezkaBigsby není to hlavní, daleko důležitější je zvuk a pohodlí.
Re: Kterou by jste brali vy? Ibanez JTK40 vs AS73
bral bych tu co bude hrat lip, v tyhle cenovy ani jiny kriterium neni