Ano má na hodně fotkách Big Muffa i ve filmu "It Might Get Loud" jde vidět ten Muff...nadruhou stranu se strašně moc píše, ze je uplně prekopanej a kdo ví co...prostě ze to neni muff se všim všudy. Tuhle teorii potvrzuje to, ze na jednom záběru z toho filmu IMGL jde vidět, ze ze strany jdou nepatrně vidět nějaký 2 prepínače. Takze bych tomu i věril, ze je ten jeho Muff prekopaný.
Anyway..toho muffa pouzívá jak kdy. Jednou nezávazně vystupoval u nás a pri nějakém solu tak házel ty oscilace jak jsou typické pro Fuzz Factory. Kdyz pak končil tak sem se koukal co tam má a byla to nějaká no name krabička...pouhá s popisem The Stripes Box...
A také jsem četl, ze studiové nahrávky nejsou Muff, ale Fuzz Factory a občas Fuzz Face..
Čili bych netvrdil, ze Jack White rovná se Big Muff
Anyway...jestli chceš Fuzz, tak hezké dělá i T-Rex...na Student Fest vystupovali The Pooh, jestli znáš a tam ten kytarista se slidem pouzívá nějaký T-Rex...a znělo to parádně...ale stejně je základem vytavená lampa...na mym Gretschovi, kdyz vytavim Orange na gain na max a tone dám na minimum mám krásnej Fuzz...
A s tim ToneBendrem a volume potem to neni tak jednoduchý...s volume potem se dá krásně hrát zkrz Fuzz Face, ale ToneBender na to moc neni..jako reaguje, ale né tak krásně jako Fuzz Face...o tom by mohl uzivatel yeeshkul vyprávět...tyto zkušennosti mám právě z jeho kopíí, které jsou mimochodem krásné..