Axi12
Vlastní bedna pod RUBYho ?!
Pravidla fóra
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Vlastní bedna pod RUBYho ?!
Hoj
Mám na vás dotaz, poraďte mi, co byste si dali pod RUBYho - vlastně stavěná hlava (-> viz. Home made
). Pokud možno za co nejméně peněz, co nejlepší hudba
Rád bych něco do 500,- ... Zatím asi jen 1*12 ... možná i 2*12... uvidíme
Tak copak byste doporučili? Asi to nemusí být nic profi 
Axi12
Axi12
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Re: Vlastní bedna pod RUBYho ?!
to si fandis
zajed nekam na vesnici a odmontuj si tlampac, benzin mas do 500 (zalezi odkad ses) a mas to zadarmo. vintage zvuk jak vino!
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš, že to je moc naivní - 500,-/repro?Kinx píše:to si fandiszajed nekam na vesnici a odmontuj si tlampac, benzin mas do 500 (zalezi odkad ses) a mas to zadarmo. vintage zvuk jak vino!
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
pokud to myslíš vážně, tak jo... pokud to chceš jenom tak na domácí brnkání, tak se mi tu válí nějaký starý repra z tesla rádií... (většinou 4 ohmy a pár W) můžu zkusit vyzkoušet jak by ktery hralo s mym rubym a můžem se nějak domluvit... dyštak SZ
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Máš ji tamStanley06 píše:pokud to myslíš vážně, tak jo... pokud to chceš jenom tak na domácí brnkání, tak se mi tu válí nějaký starý repra z tesla rádií... (většinou 4 ohmy a pár W) můžu zkusit vyzkoušet jak by ktery hralo s mym rubym a můžem se nějak domluvit... dyštak SZ
ja mam k rubymu 4x 7'' zatim jen propojene v samostatnych bednach...jsou to statre tesla rozhlasy po 5W....ale rubyho vyndam a dam tam TWINCASTERa z beavisaudio.com (valvecaster co ma na vystupu dalšiho valvecastera
) a za to 15poweramp s korekcema basy výšky 
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
já si pod něj dám todle:)ale zatim je hotova jen přední stěna
http://ska-cko.rajce.idnes.cz/Reprobox_ ... 9_4ohm_5W/
http://ska-cko.rajce.idnes.cz/Reprobox_ ... 9_4ohm_5W/
CUSTOM TELECASTER NAVRÁTIL..VintageModifiedJaguar..Sigma-GuitarsOMM-ST..Jolana Iris..BossTU3..DOD280Comp..FulltoneFulldrive ..E.Orange Vodka&Juice..DIY FatFuzzFactory..TC SparkBoostMini..DIY Delay..VintageSmallStone..EHXCathedral..TAP Tremolo..BossDD20...MMJUZ 40W..Roland JC120H...Pearl SunFlower
Asi už je to pasé, ale za pětikio se dá při troše štěstí koupit z druhé ruky Teslácký ARO835, je to 13-ti palcový repro, výkon 10W a citlivost 95dB. Bylo primárně myšlený jako basový repro do vícepásmových reprosoustav, ale občas si ho lidi cpali i ke kytarovým zasíkům a údajně se slušnými výsledky.
Jinak by mě zajímalo jak hraje těch 4x7 ARO 689. Jeden jsem měl doma a když jsem to připojil k zesilovači tak to bylo docela smutný. Podivnej plechovej zvuk, žádná dynamika. Sice jsem od toho nečekal nic moc, ale výsledek byl příšernej. To už mi líp hrála bedna s ARO 4504 i když to bylo taky dost špatný.
Docela zajímavý by mohlo být i toto: http://aukro.cz/item1209649347_stredoba ... 8_ohm.html . Ostatně jede po něm i mmjuz
Jinak by mě zajímalo jak hraje těch 4x7 ARO 689. Jeden jsem měl doma a když jsem to připojil k zesilovači tak to bylo docela smutný. Podivnej plechovej zvuk, žádná dynamika. Sice jsem od toho nečekal nic moc, ale výsledek byl příšernej. To už mi líp hrála bedna s ARO 4504 i když to bylo taky dost špatný.
Docela zajímavý by mohlo být i toto: http://aukro.cz/item1209649347_stredoba ... 8_ohm.html . Ostatně jede po něm i mmjuz