el.akustika vs. akustika
Pravidla fóra
el.akustika vs. akustika
Ahoj, povíte mi prosím jaký je rozdíl mezi nima, krom toho že jednu z nich mohu píchnout do komba? Je zvuk nějak ovlivněný? ... Chtěl bych si pořídit nějakou pěknou epiphonku. Díky
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: el.akustika vs. akustika
Pokud vezmeš stejný model akustiky a elektroakustiky, tak rozdíl je jen v tom, že na el.ak najdeš konektor, z kterýho ti poteče do kabelu signál. (Plus tam je samozřejmě nějaký snímač a preamp). Z hlediska zvuku nasucho budou ty kytary totožné. Pak se samozřejmě dělají verze s výřezem (cutway), u nich už se teoreticky dá mluvit o nějakém rozdílu ve zvuku.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
takže jednoduše je lepší akustika...přemýšlel jsem o EJ200, takové krásné jumbo:-)
- ...EDGE...
Hral jsem na nej a rozhodne ho doporucit nemuzu, takova kytara by me neskutecne...omluvte...srala. Je to obrovske, nejak zvlast moc dobre to nehraje (jako obrovska preklizkova krabice), byla mi dost nepohodlna, a samozrejme..dost draha. Ale to je jen muj nazor.
Proč zrovna Epiphone? Akustiky od nich tedy nic moc... Myslím, že jsou lepší značky - Seagull, Washburn, Cort, Art & Lutherie, Dowina...loquito píše:Chtěl bych si pořídit nějakou pěknou epiphonku. Díky
Seagull 25th Anniversary Mahogany Spruce
každý názor, je dobrý názor...možná asi se jen dívám na design...takže raději se mám podívat po jiné tedy
- ...EDGE...
Zkus si na ni nekde zahrat, treba ti padne do srdce a treba najdes vyjmecne dobrou 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
S tím absolutně souhlasím... Akustiky od Epi mi nikdy moc nesedly.rocky77 píše:Proč zrovna Epiphone? Akustiky od nich tedy nic moc... Myslím, že jsou lepší značky - Seagull, Washburn, Cort, Art & Lutherie, Dowina...loquito píše:Chtěl bych si pořídit nějakou pěknou epiphonku. Díky
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tak nakonec jsem se rozhodl pro el.akustiku od Cort