Gibson - dovoz z Polska?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Holajs

Re: Gibson - dovoz z Polska?

Příspěvek od Holajs »

myslim ze je tam v centrale v Polsku nekdo nebude prebirat kdyz si nekdo do hudebni objedna 5 studii tak vezmou prvnich pet treba z 60 co maji skladem, takze si nemyslim ze by sem chodily neprodejny kusy z Polska.
Fender strat FAT (1xHB Seymour Duncan TB-4 JeffBeck, 2xSC) Marshall JCM2000 TSL602, Boss OD-2,TU-3, Orange AD5
Farrell
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Farrell »

mirko píše:V Prahe nedostaneš kúpiť poriadneho Gibsona
Zas tak zle taky neni... Treba ten Musiccenter me posledni dobou prijemne prekvapuje, na prodejne maji spoustu Standardu i Traditionalu a hromadu dalsich Gibsonu (sam jsem si tam koneckoncu Trad. vybral, kdyz na nej na Thomannovi meli dodaci lhutu 2 mesice :o ), takze si clovek proste realne muze vybrat (ale jasne ze muze bejt i lip :wink:)

Pravda, o nejaky Historic LP u nas zavadis jednou za uherskej rok, ale celkove jsem rad ze nasi obchodnici zacali chapat ze kdyz do trubky nefoukas, nic z ni nevyleze :lol:
wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf »

Nejvetsi pruser je ze kdyz uz se rozhoupes si koupit treba novyho Standarta nebo nedej boze Customa,musis jet k Thomannovi nebo nekam dal,kde jich tam lezi na stojanech aspon par.Je blbost si ho koupit online a cekat co ti poslou za kousek.

LTD&Dean guitars/Bare Knuckle Pickups/Mesa/Randall&Salvation Mods/DL cabs&cables
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

wolf píše:Nejvetsi pruser je ze kdyz uz se rozhoupes si koupit treba novyho Standarta nebo nedej boze Customa,musis jet k Thomannovi nebo nekam dal,kde jich tam lezi na stojanech aspon par.Je blbost si ho koupit online a cekat co ti poslou za kousek.

TO je fakt. Ale i když u takovýho customu bych se tolik nebál.Myslim že ty kytary musej mí takovou kontrolu že by si nedovolili t, aby byl nějakej "nic moc". Že v tom prostě v ruce moc rozdíl nebude. ALe nemůžu tolik soudit, měl jsem v ruce jen jednoho.
Gibson Les Paul Standard 2005
Gibson Les Paul studio
Zakázková celomasivní elektroakustika
nity

Příspěvek od nity »

no když už si kupuju customa, tak nevidim problem si nekam dojet, treba i do nemecka, to asi nema smysl resit...
Gibson Les Paul Custom 1978, Godin Gseries, Soldano X88R, Mesa 50/50(6L6), Mesa Roadking 2*12, Crybaby Classic, Rocktron Xpression, Boss TU-2, Nobels MF-2
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Fuckub píše:TO je fakt. Ale i když u takovýho customu bych se tolik nebál.Myslim že ty kytary musej mí takovou kontrolu že by si nedovolili t, aby byl nějakej "nic moc". Že v tom prostě v ruce moc rozdíl nebude. ALe nemůžu tolik soudit, měl jsem v ruce jen jednoho.
to nemas jistotu u niceho. ani kvalita CS gibsonu neni zrovna konzistentni a uz vubec ne bezchybna. driv jsem si to taky myslel, ale dneska bych si urcite zadnou kytaru na slepo nekoupil (pokud by to nebyl ultravyhodny kup), ani kdyby ji posvetil papez. kazdopadne kamarad zrovna customa resi a v cesku jeste zadneho slusneho nevidel, tak pojedeme k thomannovi...
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Jako taky bych si to nikdy nenechal poslat. Když kupuješ kytaru za 75 tis, tak je ti jedno jestli dáš 2000,- za benzín a dojedeš k Thomannovi. Jen jsem chtěl říct že bych tomu věřil víc než jinejm kytarám. Že myslim že by šmejd nepřišel :) Ale za ty prachy nikdo nechce ani dobrou kytaru.Za ty prachy je potřeba 1.AA třída .Ale stát se může cokoliv.
Gibson Les Paul studio
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

Fuckub píše:myslim že by šmejd nepřišel :)
no mozna by ses divil co strejda Gibson dneska dokaze vypustit a ocejchovat nalepkou gibson custom...
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Kinx píše: no mozna by ses divil co strejda Gibson dneska dokaze vypustit a ocejchovat nalepkou gibson custom...

Ses s něčim takovym snad setkal? Jako měl jsem doma studio a šlo z domu. Koupil jsem ho hodně výhodně,tak jsem na to ani moc nakoukal, ale byl to teda hroznej kus. Šel během 14dní z domu. Fakt jsou snad lepší i Epiphonky kterejch jsem celkem odpůrce. Ale u Customa bych neřekl že by si dovolili fakt vypustit "šmejd". :o
Gibson Les Paul studio
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

existujou problemy jako neladici kytary a tak. mel jsem treba v ruce CS LP za 100k (jety kus, 50ks po celym svete limitka) a ten nehral ani neladil. ja treba driv hrozne chtel DG335 ale kdyz jsem s tou kytarou stravil vic casu rychle jsem od toho upustil. tim neplivu na gibson obecne, ja ty kytary mam rad (pres vsechny jejich neduhy) a spousta jich hraje uzasne. ale proste dneska si dovoli vypustit vpodstate kdejakou sracku. ani to zpracovani ktery jsem u gibsonu driv povazoval za vpodstate bezchybny neni to co byvalo, a to ani u tech customshopu. jsou to samozrejme detaily (zase jak co a jak pro koho, me by teda necisty zpracovani vyrezu nebo popraskanej lak z vyroby dost vadil), jenze kdyz si kupujes jetou kytaru za 60k tak na to koukas jinak nez u studia za 18.
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Kinx píše:existujou problemy jako neladici kytary a tak. mel jsem treba v ruce CS LP za 100k (jety kus, 50ks po celym svete limitka) a ten nehral ani neladil. ja treba driv hrozne chtel DG335 ale kdyz jsem s tou kytarou stravil vic casu rychle jsem od toho upustil. tim neplivu na gibson obecne, ja ty kytary mam rad (pres vsechny jejich neduhy) a spousta jich hraje uzasne. ale proste dneska si dovoli vypustit vpodstate kdejakou sracku. ani to zpracovani ktery jsem u gibsonu driv povazoval za vpodstate bezchybny neni to co byvalo, a to ani u tech customshopu. jsou to samozrejme detaily (zase jak co a jak pro koho, me by teda necisty zpracovani vyrezu nebo popraskanej lak z vyroby dost vadil), jenze kdyz si kupujes jetou kytaru za 60k tak na to koukas jinak nez u studia za 18.
To rozhodně. To studio jsem zmínil jen mimochodem. Každopádně já byl vždycky les Paulovej a po čase jsem přešel na fender. Je to lehčí, zvykl jsem si na krk a zvukově mi vyhovuje. Už ho asi nedám z ruky.Ale neni od věci mít doma nějaký pořádný LP. Ale když už bych do toho tě 50 investoval, tak si ho radši nechám udělat u někoho na zakázku a budu tam mít vše co chci a bude to kytara na míru.
Gibson Les Paul studio
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

no já mam taky zážitek :) měl jsem ve zkušebně CS LP 120000kč a úplně mrtvá kytara :evil:
a známý si pořídil PRS za 70k z USA a to samé,.. proto si razim "svoje co si nevyzkousim to neberu"
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tj, akorat se toho pak uz nezbavis a vysledek je vzdy nejistej :) ale tak je to individualni, proti gustu :)
jinak vykyvy jsou vsude - PRS, fender, gibson...akorat treba jeste jsem nevidel treba blbe zpracovany PRSo (blbe hrajici ano). kdyz nepocitam jedno tele masterbuild ktery me zoufale nebavilo tak ani u fenderu CS jsem jeste nevidel vylozene pruser (vykyvy tam jsou samozrejme, od lepsiho prumeru po uzasny kytary).
Fuckub
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fuckub »

Kinx píše:tj, akorat se toho pak uz nezbavis a vysledek je vzdy nejistej :) ale tak je to individualni, proti gustu :)
jinak vykyvy jsou vsude - PRS, fender, gibson...akorat treba jeste jsem nevidel treba blbe zpracovany PRSo (blbe hrajici ano). kdyz nepocitam jedno tele masterbuild ktery me zoufale nebavilo tak ani u fenderu CS jsem jeste nevidel vylozene pruser (vykyvy tam jsou samozrejme, od lepsiho prumeru po uzasny kytary).
Naprostej souhlas. PRSek jsem měl v ruce celkem dost. Hlavně CS 22 a 24 a všechny si držely docela slušnou kvalitu a co se týkalo zpracování nebo pohodlí hraní tak jsem neměl tak nějak co vytknout . Fenderů jsem měl v ruce mraky a dokonce jsem si sáhl i na Harley Davidson 90th anniversary viz.
http://2.bp.blogspot.com/_svSrxCCe2hM/S ... 5B1%5D.jpg

A setkal jsem se i u Fenderu se spousty (na tu cenu) nevyhovujícími.
Gibson Les Paul studio
grock

Příspěvek od grock »

Jsem Tady nováček,ale docela mě pobavilo,jak jsem si stačil všimnout,názorové rozdíly stejných lidí v různých nitích :shock: :D
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
tomvi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomvi »

mirko píše:V Prahe nedostaneš kúpiť poriadneho Gibsona, v Nitre (to je na Slovensku) nedostaneš kúpiť často ani struny :D ...
Kurec, to by me zajímalo co do těch kytar teda napínají takoví Horkýže Slíže, kteří zrovna z Nitry jsou :lol:

tomas
http://bandzone.cz/spiderx
panedge

Příspěvek od panedge »

Já myslím,že jim to je jedno co tam napínaj,umělci :wink:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
tomvi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomvi »

To je fakt, kdyby tam natahli ostnaty drat, tak se lidi budou porad valet pred podiem a koncerty budou mit stale vyprodane :-)
http://bandzone.cz/spiderx
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

panedge píše:Já myslím,že jim to je jedno co tam napínaj,umělci :wink:
ale noták :D
panedge

Příspěvek od panedge »

já sem si říkal,ž epíchnu do vosího hnízda :mrgreen:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“