Původní cena 30000 a v bazaru za 4000. Tak to bych ji bejt tebou tady moc nevystavoval nebo si ji ještě někdo pozná.--Izzy-- píše:mno co jsem se dočetl ( a že toho moc nebylo ), tak je pouze 100 kusů limitovaná edice.... Kytaru jsem kupoval už z bazoše, první majitel se evidentně dostal do potíží s financema a tak ležela v zastavárně za 4 000...jinak původní cena byla kolem 30 000...
Na co hrajete?
Pravidla fóra
Re: Na co hrajete?
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
+1, Těžko uvěřit, že někdo kdo si koupí takhle drahou kytaru jí prodá za takový zlomek, pokud nepotřebuje zrovna na crack
. Ale za tu cenu... je fakt zajímavá.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Krásné. Ty hraješ co za styl, že máš úplně stáhnutý gain na 6505?
To je svatokrádež
Nebo to něčím dokopáváš, popřípadě kreslíš něčím jiným?
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Styl: thrashFade píše:Krásné. Ty hraješ co za styl, že máš úplně stáhnutý gain na 6505?To je svatokrádež
Nebo to něčím dokopáváš, popřípadě kreslíš něčím jiným?
Nedokopavam to nicim, zkousel jsem tubescreamera, ale rekl bych, ze bez vyraznejsi zmeny.. byl jsem tim dost zklamanej. Pouzivam jen ekvalizer ve smycce
Premyslim o zmene, je to docela bestie hlasita
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Za co bys to chtěl vyměnit? Neznám hlavu, která by hrála dobře na thrash a měla menší výkon. Osobně neznám třeba 30W hlavu, která by se na to hodila. Jakože mezi 50W hlavami jde sehnat spousta úžasných modelů, ale to máš jedno, jestli budeš hrát na 50(60) nebo 100(120)W. Hlasitost je stejná.
Jakože máš pravdu, já mám taky gain na 11 hodinách (na 4) a řeže to jako prase
Skervesen 4AP Custom Shop
Fade píše:Za co bys to chtěl vyměnit? Neznám hlavu, která by hrála dobře na thrash a měla menší výkon. Osobně neznám třeba 30W hlavu, která by se na to hodila. Jakože mezi 50W hlavami jde sehnat spousta úžasných modelů, ale to máš jedno, jestli budeš hrát na 50(60) nebo 100(120)W. Hlasitost je stejná.
nevim nevim, ted to neresim
Nedavno jsem zkousel signature Kerry King, super, ale.... bzucak
Já mám Gibson LP standard plus DC,fender stratocaster MIJ,lampovou hlavu ESH 2000,hand wired lampový kombo Brunetti italská provenience,kabely monster a planet vawe.Do budoucna bych rád pořídil stack JCM 800 - na tenhle apec jsem hrával ve svých začátcích a dodneška ho nic nepřekonalo.Míval jsem SLP 1959,to byla bomba - obzvlášť to nastavování zkreslení preamp1 do basů a preamp2 do středů,tam se dalo najít všechno.Za orange a hiwatt bych se taky nezlobil.
Gibson LP DC standard plus,Fender stratocaster MIJ,combo Brunetti 50w,box 4x12 carvin,ESH series 2000
- jakub.kubaaa
- Kontaktovat uživatele:
Re:
Struny 9? Neni to trošku ... málo?misadlouhy píše:já hraju na
kytara Epi LP Standard+
snímače vyměním
kombo Kustom Tube 12W zatím stačí
trsátka jo
struny daddario 9
kabel tlustý obyč.
Re: Re:
proc malo ? Treba mu to vyhovuje a nehraje v DROPUjakub.kubaaa píše:Struny 9? Neni to trošku ... málo?misadlouhy píše:já hraju na
kytara Epi LP Standard+
snímače vyměním
kombo Kustom Tube 12W zatím stačí
trsátka jo
struny daddario 9
kabel tlustý obyč.
ja mam 13tky a nejak mi to nestaci
Abych netrhal partu, taky se představim... sem tu registrovanej asi třetí den, tak aspoň mam konečně co napsat...
Já hraju na Epiphone LP Custom (černej)
Kombo snad ani nestojí za řeč... je to jen malý štěňátko - Marshall MG 10 KK
Efekt mam jedinej - Marshall Jackhammer - JH1
Na to moje hraní si myslim, že jsou to až moc dobrý věci... hlavně teda mam namysli tu kytaru...
Já hraju na Epiphone LP Custom (černej)
Kombo snad ani nestojí za řeč... je to jen malý štěňátko - Marshall MG 10 KK
Efekt mam jedinej - Marshall Jackhammer - JH1
Na to moje hraní si myslim, že jsou to až moc dobrý věci... hlavně teda mam namysli tu kytaru...
- Querian
- Bandzone: bandzone.cz/froginfog
- Kontaktovat uživatele:
Musím se pochlubit. Momentálně hraji na Fokus LP s menší úpravou (R.M.pickups, rolnová kobylka, nový nulťák).
před/po
http://querian.rajce.idnes.cz/My_obsess ... azvu1v.jpg
(šlo mi o to, aby co nejvíc vynikl top a myslím, že se povedlo... navíc tadle úprava dodala kytaře na dravosti)
Ať se líbí
Moje sestava:
DSL hlava 100w
marshall 1960 classic B
Wholenote TU 80(ladička)
MXR 45 ZW OD
MXR Micro Amp
před/po
http://querian.rajce.idnes.cz/My_obsess ... azvu1v.jpg
(šlo mi o to, aby co nejvíc vynikl top a myslím, že se povedlo... navíc tadle úprava dodala kytaře na dravosti)
Ať se líbí
Moje sestava:
DSL hlava 100w
marshall 1960 classic B
Wholenote TU 80(ladička)
MXR 45 ZW OD
MXR Micro Amp
Redpick.proboha na co bysto dokopaval tube screa..? 
Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- mindworker
- Kontaktovat uživatele:
Kytara: costum Janecký
- tělo olše, krk jsme zkusili mahagon, což je dost nestandardní kombinace, ale osvědčila se
- snímače: u krku Janecký, u kobyly Duncan SH6
Vesměs velká spokojenost, ačkoliv teď pokukuju po Parkerovi.
Hlava: Engl Powerball 100W
- na metal skvělý, jinak trochu sterilní, koukám po nějakém kombu typu Fender HotRod
Bedna:
Randall 4xCelestion Vintage
- na český kluby vcelku zbytečný, teď bych si raději koupil Genz Benz G-Flex 2x12''
- tělo olše, krk jsme zkusili mahagon, což je dost nestandardní kombinace, ale osvědčila se
- snímače: u krku Janecký, u kobyly Duncan SH6
Vesměs velká spokojenost, ačkoliv teď pokukuju po Parkerovi.
Hlava: Engl Powerball 100W
- na metal skvělý, jinak trochu sterilní, koukám po nějakém kombu typu Fender HotRod
Bedna:
Randall 4xCelestion Vintage
- na český kluby vcelku zbytečný, teď bych si raději koupil Genz Benz G-Flex 2x12''
It has to make you cry or laugh or both...
tak já se taky přidám. Hledal jsem, zkoušel a nejvic mi padla do ruky asi tahle kytara. http://pickersparts.auctivacommerce.com ... 29744.aspx
Zkuk má pěknej a vzhled taky. U nás tahle značka moc zámá není, ale nevím proč, protože na cizích stránkach jsou na ni chvály a zvuk má opravdu pěknej.

jinak kombo mám toho. http://kytary.cz/line6-spider-iv-15/HN107958/ možná to není nic moc, ale na hraní doma podle mě bohatě ztačí
Zkuk má pěknej a vzhled taky. U nás tahle značka moc zámá není, ale nevím proč, protože na cizích stránkach jsou na ni chvály a zvuk má opravdu pěknej.
jinak kombo mám toho. http://kytary.cz/line6-spider-iv-15/HN107958/ možná to není nic moc, ale na hraní doma podle mě bohatě ztačí
- luckyduck
- Kontaktovat uživatele:
Mam kytaru LP Standard Epi cherry sunburst (made in Korea), snimace rozepinaci SH1 krk, SH4 kobyla, mechaniky grover.
Na vzhled customu (cernej slintak atp) to predelal minulej majitel. Kdyz jsem kupoval SH1 ke krku, tak jsem taky poridil novy potaky a jack.
Jeste chystam z guitarparts sehnat Schaller GTM kobylu (na ty stock co tam mam uz zub casu dost zapracoval) a nejspis taky kompenzovanej nultej prazec.. no a pak najdu v Brne kytarare, co mi to poradne seridi vsechno a bude hotovo
K tomu mam kombo Blackheart BH15-112 - za tu cenu dobrej lampovej jednokanal s vintage zvukem.
Na vzhled customu (cernej slintak atp) to predelal minulej majitel. Kdyz jsem kupoval SH1 ke krku, tak jsem taky poridil novy potaky a jack.
Jeste chystam z guitarparts sehnat Schaller GTM kobylu (na ty stock co tam mam uz zub casu dost zapracoval) a nejspis taky kompenzovanej nultej prazec.. no a pak najdu v Brne kytarare, co mi to poradne seridi vsechno a bude hotovo
K tomu mam kombo Blackheart BH15-112 - za tu cenu dobrej lampovej jednokanal s vintage zvukem.
Epiphone Les Paul Standard (1995) ~~ Orange Rocker 30 + Checha 2x12 reprobox // Jensen 15" 18W by mmjuz // Golda 5W by mmjuz
ॐ
ॐ
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
aby si zpevnil zvuk, nabrousil a projasnil. zkus to a uslysis. spis se divim ze nepoznal rozdil, mel by to jeste zkusit, normalne dat pred amp.Martin656 píše:Redpick.proboha na co bysto dokopaval tube screa..?
Inspirace pro někoho z vás.Dneska mi dorazilo z ebaye tohle krásný nový telátko Fender De luxe 2010.Dlouho jsem po něčem takovém pokukoval a né narazit.Pokud byl pěknej,tak byl drahej jak prase.Tohle jsem tam za 11 stovek nemohl nechat a má i výběr na banděro.
Parker Fly Select Artist 3TB USA ,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
Gibson LP Custom Light USA ,Parker DF 722 MaxxFly FR BB USA,Carl Martin Quattro, sound KV2 Audio,
911 píše: 11 stovek
... THE FUCK MAAAN
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY