Squier Standart Fat Telecaster

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Guitar-player

Squier Standart Fat Telecaster

Příspěvek od Guitar-player »

Tak znovu - ahoj kolegové ;)
Chtěl bych si pomalu po akustice koupit elektriku. Hrát bych chtěl od power popu až po heavy metal. Skupiny jako třeba Clou, Finch, Iron Maiden nebo GN'R. Zalíbila se mi tahle kejtra - http://kytary.cz/squier-standard-fat-te ... /HN021026/. Myslím že pro moje účely by se celkem hodila. K ní tohle kombo http://kytary.cz/roland-cube-20-x-maly-dabel/HN095154/. Co si o tom myslíte? ;) Doporučíte něco jiného? Schválíte? ;)
Předem díky ;)
vorech6

Re: Squier Standart Fat Telecaster

Příspěvek od vorech6 »

to kombo určitě ber, já ho mam a sem s nim plně spokojenej. Ta kytara vypadá dobře, ale určitě si ji běž vyzkoušet
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Guitar-player

vorech6 píše:to kombo určitě ber, já ho mam a sem s nim plně spokojenej. Ta kytara vypadá dobře, ale určitě si ji běž vyzkoušet
jasny s ozkousenim se pocita ;)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

To tele je vcelku v pohodě - klasický squier - vcelku slušné zpracování, vcelku slušné materiály, trochu slabší snímače, ale hraje (se na to) pěkně. :wink: Klidně bych do něj šel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Guitar-player

Nero píše:To tele je vcelku v pohodě - klasický squier - vcelku slušné zpracování, vcelku slušné materiály, trochu slabší snímače, ale hraje (se na to) pěkně. :wink: Klidně bych do něj šel.
No ja si ho vybral proto ze tam je jak humbucker tak i single. A strata jsem nechtel. Tak snad s tim pujde zabrousit i do tech hardrockovejch vln ;)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

HB je ti vice platny u kobylky, pokud ho chces na hardrock(podle mehonazoru)
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

McKozias píše:HB je ti vice platny u kobylky, pokud ho chces na hardrock(podle mehonazoru)
Taky myslím.
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Tohle vypadá spíš jako ideální kytara na blues (a to všechny druhy - texas se většinou hraje se solidním množstvím gainu a hraje se obvykle na straty 3xSC). Ale hardrock se stejně dělá víc rukama než snímačem. Zkus ji. Na kobylkový singláč svojí Žluté jsem ve zkušebně zkoušel vytočit na Laney HCM65 všechno nadoraz doprava, a hrát se na to dalo. A když jsem nehrál, prostě jsem přepnul na nebrumící mezipolohu. A mimochodem, rozhodně neplatí že čím víc gainu, tím tvrdší hudba. Stačí mít dobře nastavený EQ a zbytek dodělají ruce. I akustika může znít dost tvrdě.
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

McKozias píše:HB je ti vice platny u kobylky, pokud ho chces na hardrock(podle mehonazoru)
Pak to není tele-zvuk. :|
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

DL píše:
Pak to není tele-zvuk. :|
o tom zadna, ale tu jde o to, ze podle me si tady tazatel precetl nake tema kde bylo napsane HB=metal, jenze u krku mu to tak platne nebude
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

McKozias píše: o tom zadna, ale tu jde o to, ze podle me si tady tazatel precetl nake tema kde bylo napsane HB=metal, jenze u krku mu to tak platne nebude
Aha, myslel jsem že když chce tele, tak chce tele. :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Guitar-player

Ale jo kdyz chci tele tak chci tele a vim jak zni .. akorat jsem nevedel ze humbucker u krku hraje jinak nez u kobylky :)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak to by potom nemelo smysl kdyby to hralo stejne ne? :)
Guitar-player

To je taky pravda :D
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Na hard & heavy muziku to fakt chce HB u kobylky,vyskoušej tuhle: http://kytary.cz/squier-tele-special-sh/HN082830/ (stejná cena,stejnej tvar,singláč tam taky je,+ - stejná barva,...)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

dfleischer píše:Na hard & heavy muziku to fakt chce HB u kobylky,vyskoušej tuhle: http://kytary.cz/squier-tele-special-sh/HN082830/ (stejná cena,stejnej tvar,singláč tam taky je,+ - stejná barva,...)
Tak tohle už je ale opravdu spíš metalovka připomínající tvarem a konstrukcí tele...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“