Venkovní produkce-one man show
Pravidla fóra
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Venkovní produkce-one man show
Fade: vsak nezamenuju, ta bedna zadny gain nema, jenom hlasitost...a jak psal cybermuff stou hlasitosti, chtel jsem tim rict, ze zkratka to nekdy "nestiha" proto, ze to ma moc blizko a prehuluje to
Ahoj.Dost jsem o tom přemejšlel.Přece jen,píšou tu profíci.Když do Behringera B210D vrazím kytaru a mikrák tak to bude na ven dostačující?A nebo mít dva -z jednoho kytara a z druhýho zpěv?Bez efektů a krabiček.A pak ještě abych se slyšel.Na koupi těch B412DSPzatím nemám.Dík.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Teď jde o to, co je to venku - jestli garden party pro 20 lidí, tak by to mohlo fungovat. Pokud to vytáhneš na náměstí a budeš chtít, aby tě slyšelo lidí pět set, tak to asi nepůjde.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Na garden party pro dvacet lidí si vystačím s Maršou.Spíše do 80 lidí.Toje strop.Větší akce nehraju.A i 80 je možná moc.V našem mikroregionu se na takový posezení s kytarou sejde tak 40 někdy i 50 lidí.U nás náměstí nemáme a na návsi se moc nehraje.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak by mohlo stačit...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Ahoj, nejlepší je sice to, co už jsem psal, tj. chytrý procesor a aktivky, pokud ale chceš zůstat se svým číňanem, tak není problém posílit combo přídavným aktivním boxem. V tom případě ti bude Mršál fungovat jako mix a příposlech, další bedny zapoj do DI výstupu (nebo Line out) na zadní straně. Oba jsou v podstatě totožné, jenom je jiná výstupní úroveň. Takže podle chuti jackem nebo XLR z comba do aktivky...milouš píše:Ahoj.Dost jsem o tom přemejšlel.Přece jen,píšou tu profíci.Když do Behringera B210D vrazím kytaru a mikrák tak to bude na ven dostačující?A nebo mít dva -z jednoho kytara a z druhýho zpěv?Bez efektů a krabiček.A pak ještě abych se slyšel.Na koupi těch B412DSPzatím nemám.Dík.
Do bedny tak pustíš to samé, co ti hraje z comba. Můžeš tak použít jednu nebo víc B210D. Bohužel u víc beden to bude pořád jenom mono, protože combo víc kanálů neumí, ale pro danou akci je to asi dostatečné a stejně nemáš, co by bylo prostorově umístěno (harmonie).
takže nepřemýšlej nad zapojoním mikráku do aktivky, použij to, co máš, tedy combo, a jenom ho posil přídavnou aktivní bednou. Díky tomu tu bednu budeš moci dát před sebe a nezhoršíš si problémy se zpětnou vazbou.
2 bedny jsou lepší, je to přeci jen o kousek plošnější, než bodový zdroj, ale dle financí si myslím, že skončíš u jedné....
Skvělý.Tahle kombinace mě vůbec nenapadla.Spíš to je tím,že člověk některejm funkcím nerozumí.A co kdybych použil B212D.To je jen větší basák,ne?Jinak moc děkuju.Obvzlášť když poradí zkušenej muzikant.
No to je samozřejmě taky řešení, ale je to větší bedna, takže je otázkou, jestli je potřeba se s tím tahat. Obecně jsou využitelnější 2x bedny než jedna osamocená, i se to pak může líp prodávat v duu... Takže jednou větší si nejsem jist, asi bych si v tomto případě vzal 2 menší - je to lehčí na transport a hrajou slušně a bude to prostorovější zvuk (randál se bude ozývat z několika míst v hospodě a nebude to muset řvát moc v jednom bodě nejbližším opilcům do opice za krkem). V případě potřeby se tak dá brát jedna nebo obě...milouš píše:Skvělý.Tahle kombinace mě vůbec nenapadla.Spíš to je tím,že člověk některejm funkcím nerozumí.A co kdybych použil B212D.To je jen větší basák,ne?Jinak moc děkuju.Obvzlášť když poradí zkušenej muzikant.