Hartke vs. Behringer

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
permooon

Hartke vs. Behringer

Příspěvek od permooon »

zdravím potřeboval bych poradit.mám normal velky pódiový aparát ale potřeboval bych ještě něco malého na cvičení na doma a popř. hraní na malých pódiích o pár metrech.a chcu aby to mělo DIout.padnul mě do oka behringer BX1800.má výstup na sluchátka a vstup pro CD přehrávač ale DI out je pouštěn až po EQ.což se mi moc nelíbí.pak mi padnul ještě do oka Hartke kickback 10.má taky výstup na sluchátka ale uz nemá cd vstup ale to bych kdyztak vyresil jinak.ale DI out je pouštěn před EQ.hlavně je malej a lehkej ale abych to na podiu taky trochu slysel (mame docela hlasytyho bubeníka) abych se z tý 1*10 aspoň trochu slyšel :D oba aparáty sou v cenové relaci do těch 6 - 6,5 tisíc.víc jak sedm bych nešel.dík za radu
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
BUDAJ-31

Re: Hartke vs. Behringer

Příspěvek od BUDAJ-31 »

tak urcite Hartke bude lepsi...ale skor by som sa pozrel po bazary.Keby si si piplatil tak mozes kupit Hughes a Ketner alebo nejaky Ashdown ktory hra 100X lepsie ako nejake Hartke
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Proč tak lpíš na Di out? Já bych ti mohl doporučit jako malé kombo 65W Ibanez SW65. Mám ho už několik let a jsem s ním velice spokojený. Má to výstup na sluchátka, vstup na CD a výstup pomocí jacku 6,3. Zvukově jsem s tím spokojený. Má to dvanáctku repro a není to vůbec špatný.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

a co tak efektova slucka?tam mozes pichnut aj sluchatka,a dajme tomu ze master das na nulu a pridas si hlasitost len gainom...alebo tiez niektory zvukary riesia ozvucenie tak ze ozvucuju pocas koncertu z efektovej slucky ako mna raz
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ten Ibanez SW65 je dobrej nápad. Dá se s ním hrát i dost potichu a hraje hezky. A co třeba ještě do výběru zařadit Warwick Blue Cab nebo Laney RB?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Dave3R
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave3R »

Přidávám se za Ibanez SW65...je to super kombo, malý a hraje fakt dobře. teď ho dokonce budu brát i na koncert, protože mě odešel zesilovač...a když sem ho píchnul do bedny Trace Elliot, tak sem skoro neponal rozdíl mezi ním a TE, kromě hlasitosti. Hartke a nedejbože Behringer sou oproti tomu hračka...

Jinak, má to i smyčku, takže jestli je to co říka Budaj pravda, tak to umí vlastně všechno :-D
Baskytara:
Epiphone Thunderbird V reverse (Hořovice),BOSS ODB-3,BOSS CEB-3, Trace Elliot A350SMX, Trace Elliot 1048h, Behringer racktunner

http://www.bandzone.cz/melodymayhem

Kytara: Cort EVL Z4, Engl Screamer

http://www.bandzone.cz/wotf

Jeslti ste blízko od Brna a chcete nahrát Demo za pár korun, tak se ozvěte...
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“