Kde je sháníš?Matty píše:...a nově Primetone na všechno...
Jaké používáte trsátko???
Pravidla fóra
Re: Jaké používáte trsátko???
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Ja ted zas presel na zlutej George Dennis (0.88), z nejakyho duvodu to ma lepsi zvuk nez ty Dunlopy M3 a tvrdsi GDcka 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
-
Teorge
Dneska jsem si na zkoušku koupil Ultexi a zatím jsem spokojen 
používá tu někdo celuloidové trsátka?
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímalo jaké jsou Red-Bear Picks když je okolo nich takový hype.
Ale fakt, že to stojí 20$ kus mě trochu odrazuje. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:

Krasne sedi v ruce.
myslím ty perleťové: http://www.music-city.cz/dunlop-trsatko ... -3286.html, když se vám zpotí ruce, tak to klouže sice jak sviňa, tak sem musel na to připevnit širglák
, ale jinak je to perfektní trsátko, tenké ale zato tvrdé, takže krásně pruží
, a halvně nešustí o strunu jak ty želvičky od dunlopu
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá zajimavě kde se to dá sehnat?Disasterpiece píše:
Krasne sedi v ruce.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
A co na nich má být tak super?Smrťokvítek píše:Docela by mě zajímalo jaké jsou Red-Bear Picks když je okolo nich takový hype.Ale fakt, že to stojí 20$ kus mě trochu odrazuje.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
GD Super 1.05 špička , u mně zatím nepřekonáno
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No chlápek se strašně chlubí tím, že vymyslel syntetickou želvovinu. Hraje teď na ně prý kde kdo ze známých kytaristů jako Dweezil Zappa, Guthrie Govan, Dave Weiner, a myslím, že i Vai.Nero píše:A co na nich má být tak super?Smrťokvítek píše:Docela by mě zajímalo jaké jsou Red-Bear Picks když je okolo nich takový hype.Ale fakt, že to stojí 20$ kus mě trochu odrazuje.
Mě se na nich líbí ty dírky. Taky osobně nechápu čím to může být jiné. Dělají ještě levnější verzi z nějakého podobného materiálu za 10$. Kdyby nebylo poštovné moc drahé tak bych to možná i pro p***l zkusil, protože tomu moc nevěřím.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
ten důvod je, že je to nej trsátko na světě:D:D:D taky tydle typy točím:)Wohma píše:Ja ted zas presel na zlutej George Dennis (0.88), z nejakyho duvodu to ma lepsi zvuk nez ty Dunlopy M3 a tvrdsi GDcka

Great Image, Business, Sacred Object, Neat Doufám, že se naučím rozepínat singl!
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Music city, ma to pogumovany povrch, jeste se me nestalo ze by me to vyklouzlo z ruky.Wocass píše:Vypadá zajimavě kde se to dá sehnat?Disasterpiece píše:
Krasne sedi v ruce.
-
woro90-1
Aha. A proč potřebujeme želvovinu, když máme perfektně znějící Ultex? Protože je to vintage a používaly to legendy. Že v r. 1970, kdy želvovinu zakázali, nebyly tak dobré plasty (nejlepší byl dodnes používaný Delrin/Tortex), to už nikdo neřeší. Kdyby lepené krky nebyly daleko lepší než šroubované, přece by je Gibson nedělal, když vyrábí extrémně drahé kytary, nebo ano?Smrťokvítek píše:No chlápek se strašně chlubí tím, že vymyslel syntetickou želvovinu.
Ostatně John Pearse Fast Turtle jsou vyrobené z kaseinu a měly by být podobné.
Jo, pár jich mám, jsou fajn - takový jakoby dřevitější zvuk, ne tak znělý attack, trochu kloužou a vypadají dobře, mám je celkem rád.Amid píše:používá tu někdo celuloidové trsátka?
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlasDisasterpiece píše:
Krasne sedi v ruce.
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
- ...EDGE...
Jaky to ma zvuk ty s kovem na spicce?
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
No na apec jsem to ještě nezkoušel...EDGE... píše:Jaky to ma zvuk ty s kovem na spicce?
Já bych si trsátko dražší než za stovku nekoupil už z toho důvodu, že bych ho určitě ztratil 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
- axi12
- Kontaktovat uživatele:
Naprostý souhlasmtmccox píše:Já bych si trsátko dražší než za stovku nekoupil už z toho důvodu, že bych ho určitě ztratil
a koliks dal za to kovový?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)