MLorenzo píše:A jelikož mi dnes začalo "volno", tak jsem si udělal kytarovej den ...
Můžete hodnotit. Tradičně jsem použil backing (bicí, basa, klavír) a do toho nahrál kytary...
moc pěkně zahrané i když vtom rytmu se zkreslením na začátku něco chybí... poslechni si to.. uvidíš sám...
Ještě jedna věc ... v solu máš moc rychlé vibráto... zkus tu strunu jen tak jemně hladit nahoru a dolů jako klitoris je to takové ... zbrklé ... ale jinak perfektně zahrané!
Uncle píše:Ještě jedna věc ... v solu máš moc rychlé vibráto... zkus tu strunu jen tak jemně hladit nahoru a dolů jako klitoris je to takové ... zbrklé ... ale jinak perfektně zahrané!
Tak zas jednou jsem se tady na foru pekne zasmal :D
Uncle: Myslíš vibráto v prvním nebo v druhém solu? Či v obou? Jinak mně se to vibráto takhle líbí , ono taky záleží na náladě... někdy si to hraju uplně s jiným feelingem ...
Což rovnou je odpovědí proJimmy2: feeling tam je , ale nejde vidět ... já vždy zavřu oči a sklopím hlavu... sem tam nějakej úcuk v puse, ale jinak jsem naprosto mimo ... to moje video možná působí tak, že hraju "strojově"... já se i v normálním běžném životě prý tvářím lehce "nasraně", když osobně si myslím, že se lehce usmívám a jsem happy...
To MLorenzo: Celkem pěkně zahraný, až na to vibráto. Přesně tohle dělám taky a je to zlozvyk, kterej se snažím přeučit, ale jde to blbě. Dřív jsem si myslel, že to zní super a že to dělá každej, ale bohužel to tak není. To vibráto musí mít určitou rychlost a hloubku a mělo by se vracet do základního tónu a ne zůstávat v takovým malým bendu. Pak to zní jako když místo každýho dlouhýho tónu zamečí koza. Navíc to vibráto není třeba dělat furt u každýho delšího tónu, ale spíš to používat jako takový koření. Ale jinak cajk a pěkná kytara.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Mne teda spis nez to vibrato vadily nektery bendy, ale je jich tam hodne, tak se to da pochopit Ale myslim, ze je treba to zminit.
Jinak takhle rychly vibrato neni nutne spatny, ale sem se spis hodi pomalejsi a jak uz tu psali prede mnou, necpat ho vsude. Jinak pekne.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu ‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau Somnus Aeternus
Mlorenzo-pěkněj zvuk,mě se líbí i to vibráto,ani proti bendům nic nemám,ale na začátku se mi zdá,že hraješ pomalu a jakoby trochu mrtvě,že by potřebovala potrénovat pravačka?jinak pěkný
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
Takže jeden z mých posledních nápadů, který jsem jakš takš dokončil.
Hodně jsem podělal solíčko - jak zvukem, jak technicky.
A co víc- rozhodl jsem se, že časem do toho hodím zpěv. HOWGH