Už sem tu jednou zakládal topic, že bych potřeboval poradit s kombem do 8 tisíc... s všema radama a teoretickejma zkušenostma sem vyrazil na obhlídku terénu a lov na internetových bazarech... Výsledek následující: Když sem se v kytarách ptal po V18 zjistil jsem při všem zděšení že má "jen čistej" kanál (což pro mě znamená+ peníze za krabičku) a ještě mi pordavač s úsměvem sdělil že to sou dost poruchový záležitosti (crate obecně) bohužel k Velvekingovi sem se nedostal (nebyl ani v kytarách ani v music city -tam už ale teď je takže ho možná i odzkoušim) Co se Kytar týče odkázali mě na Randally takže sem odzkoušel tazistorovou KH75E (velice hořké zklamání) a z ostatních aparatur mě snad nejvíce potěšil 60Wattovej Stag (pokud nevěříte odzkoušejte- myslim že za 4 a kus nehraje špatně
Hlavně sem nabyl dojmu, že radši ještě pár měsíců budu šetřit, abych se dostal ke stravitelnějšímu zvuku...
Dá se v cenové kategorii mezi 11 až 13 klacků sehnat něco co by mělo zkreslenej kanál s velkym rozpětím (ale nemusí jít až do extrému) , čistej kanál kterej bude opravdu čistej a bylo to spolehlivý?
Je lepší počkat si ještě na pár tisíc a pak koupit hlavu + repro?
Jak moc spolehlyvý nebo nespolehlyvý sou pololampy?
Který značky ano a který rozhodně ne?
Jinak myslim že po všech zkušenostech bude příští aparatura rozhodně lampová nebo polo lampová. Možná sem zhejčkanej ale pomalu a jistě přestávam věřit v bazarovej prodej. A celkem mě potěšil http://kytary.cz/randall-rg50tc/HN101327/
Díky za všechny rady a názory