Box ke Guitar Rig Kontrol

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Box ke Guitar Rig Kontrol

Příspěvek od Radek Kysely »

Ahojte všichni :)
Chystám se koupit Guitar Rig Kontrol Edition 4 (tj. i s foot controllerem), doma budu hrát do sluchátek, ale chtěl bych poradit, jakou bednu k tomu pořídit do zkušebny.

Na internetu jsem v manuálu našel, že se tam připojují aktivní bedny. Jsou tam dva výstupy, aby to šlo zapojit jako stereo, ale myslím si, že když povedu výstup jenom třeba z levého kanálu do bedny, tak tomu nic nebude (dokonce jsem to i na jednom videu na YT viděl).

A moje otázka zní: jakou aktivní bednu do zkušebny do 5 tisíc (maximálně 6!!!) pořídit? Přes tu bednu pojede jenom kytara z Guitar Rigu, nic víc ;)

Předem díky za odpovědi :)
Gibson ES-339, Hohner B2A '89, Shure SLX14, homemade Kalamazoo Model I
Sadam.S

Re: Box ke Guitar Rig Kontrol

Příspěvek od Sadam.S »

Zkus si v tomhle topicu přečíst posty od cybermuffa, mohly by tě zajímat :idea:
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Sadam.S píše:Zkus si v tomhle topicu přečíst posty od cybermuffa, mohly by tě zajímat :idea:
No, z nich jsem nějak odpověď nenašel. Snad jen to, že je lepší mít dvě bedny, aby to neřvalo z jednoho bodu, ale zvuk byl plošnější a prostorovější. To mě napadlo už předtím, nicméně si myslím, že to do zkušebny není potřeba, vždyť kytarová bedna taky "řve z jednoho místa" :)

Nebo tam ta odpověď je?... Nakopni mě ;)

Nicméně mě tam nakopl na bedny Behringer. Myslíte si tedy, že by byla vhodná bedna do zkušebny ke Guitar Rigu aktivka Behringer B 208D?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Tak ty dvě bedny jsou do zkušebny fakt celkem zbytečnost imho
A nakopnout jsem tě chtěl k těm 210D... vždyť to je taky jen hodně lehce nad 5k (v některých shopech i pod 5) a muff tam o tom básní jak o svatým obrázku 8) :mrgreen:
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

Sadam.S píše:Tak ty dvě bedny jsou do zkušebny fakt celkem zbytečnost imho
A nakopnout jsem tě chtěl k těm 210D... vždyť to je taky jen hodně lehce nad 5k (v některých shopech i pod 5) a muff tam o tom básní jak o svatým obrázku 8) :mrgreen:
A myslíš, že by stačila ta B 208D? :) Podle toho, co jsem je srovnal je rozdíl jen v tom, že B 210D má 10" woofer a madlo pro snadnější přenášení. Jde mi o to, že to budu kupovat nejspíš i Thomanna a tam tu B 210D nemaj. Jenom B 208D a pak až B 212D... :(
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Podlě mě je 8" hooodně málo... ale zeptej se někoho, kdo se víc vyzná, já jen hodil odkaz na cybermuffa... napiš mu třeba PM, on ti určitě rád poradí :)
Radek Kysely
Kontaktovat uživatele:

OT: Juchů. Už mi to tu jede... nějak mi zlobilo přihlašování, tak jsem to přihlásil přes nějaký starý účet, co jsem našel v mailu (ten Pall Hinn) :D :D :D :D

Okej, díky moc :) Cybermuffa nejspíš teda zkontaktuju a poptám se blíž ;)

Edit Nero: posty z druhého účtu přeřazeny ke správnému uživateli...
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“