Přihlášení se do Zušky

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
martas309

Přihlášení se do Zušky

Příspěvek od martas309 »

zdravím, nedávno jsem se nadchl pro klavír a koupil sem si klávesy Yamaha PSR E323. Začal jsem se učit různé skladby jako elišku, tiersena, coldplay atd., ale zřejmě nemám žádnou techniku :D , takže bych rád chodil do nějaké zušky, ale je mi už 16, takže mě tam už asi nepřijmou že? A taky mi připadá jako docela velký problém, že moje Yamaha má jenom 61 kláves a 2-stupňovou dynamiku. To mi do budoucna asi stačit nebude že... Jinak, koupil sem si BGSku, ale myslím si že bych to měl radšíi vidět názorně
Sadam.S

Re: Přihlášení se do Zušky

Příspěvek od Sadam.S »

Sežeň si soukromého učitele, u kterého nebudeš pilovat JEN tu techniku a cvičení, ale nebude mu dělat problém poradit ti s tím, co chceš hrát :)
Případně ho můžeš "používat" jen jako jakéhosi konzultanta - když si budeš potřebovat něco ověřit, nebo s něčím poradit, domluvíš se a třeba tam půjdeš na hodinu jen místo někoho, kdo odpadne :) (to především pokud bys chtěl ušetřit, nebo bys neměl čas)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ono i v té ZUŠ by tě vzali - pokud nebudou mít nacpáno caparty. Přihlaš se včas před začátkem roku a je to. Nebo samozřejmě možnost ten soukromý učitel.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Zvaž, jak ti to výjde s penězma, po 18ti letech je ta zuška myslím dražší ( ale to nevím přesně )
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Scorpi.03 píše:Zvaž, jak ti to výjde s penězma, po 18ti letech je ta zuška myslím dražší ( ale to nevím přesně )
To jo, pro dospele uz je to docela palka-to by se vyplatil i soukromy ucitel. Ale v 18 vetsina lidi jeste studuje takze by to melo byt v pohode.
Stop dreaming, start playing!
Hrochan

Příspěvek od Hrochan »

jj, nevím jesi maj ty školy předepsaný jednotný ceny ale kam jdu já stojí 1900,- individuálně do 18, a pro dospělý 5000,-
asi to vidim tak že tam půjdu na nějaký pevný základy (v 18ti prej stejně někdy vyhazujou ... ) a pak se uvidí, ale myslim že za 5k na půlrok seženu určitě i soukromýho
Počátek - sychravé dopoledne 10. dubna 2010 --- 1. (soukromá) hodina - 2. července 2010
R.I.P. Yamaha PSR-E313 --- welcome Casio PX-130
Homerda

Příspěvek od Homerda »

Hrochan píše:jj, nevím jesi maj ty školy předepsaný jednotný ceny ale kam jdu já stojí 1900,- individuálně do 18, a pro dospělý 5000,-
asi to vidim tak že tam půjdu na nějaký pevný základy (v 18ti prej stejně někdy vyhazujou ... ) a pak se uvidí, ale myslim že za 5k na půlrok seženu určitě i soukromýho
Jo, s tim skolnym to tak je. Vsichni vetsinou v 18 absolvujou a odchazej, zus nema nejake dals "vyssi" rocniky, leda pak dospely, coz je teda palka... S tim soukromym ucitelem se ale musis domluvit jestli budes platit pausalne jako v zus a nebo za lekce, potom si propocitej co ti lip vyjde, ale taky zalezi na cloveku ktereho chytnes.
Stop dreaming, start playing!
Scorpi.03
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorpi.03 »

Jo, s tim skolnym to tak je. Vsichni vetsinou v 18 absolvujou a odchazej, zus nema nejake dals "vyssi" rocniky, leda pak dospely, coz je teda palka... S tim soukromym ucitelem se ale musis domluvit jestli budes platit pausalne jako v zus a nebo za lekce, potom si propocitej co ti lip vyjde, ale taky zalezi na cloveku ktereho chytnes.
Ahoj.
Pokud vím, tak je ročníků 11. nebo tak nějak ( u mě ve Zlíně ), já jsem studoval v ZUŠ základní 7 let, pak jsem mohl jestě 3 roky nebo nějak tak. Jinak soukromý učitel ti přijde o hodně levnější, když už jsi starší, protože 5k je trošku moc
Current Gear: KORG M50 - 61, STUDIOLOGIC VMK188+
Past Gear: KORG KARMA, YAMAHA PSR 280
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Je to normální bussiness, ZUŠka jednoduše už nedostane na dospělého dotaci od státu a tím pádem pro ní takový žák není "zajímavý". Kromě soukromého učitele bych taky zkusil různá občanská sdružení - bývalé osvětové besedy.
Mnohé se přetransformovaly do ZUŠ ale jiné zůstaly ve formě OS, kdy od státu nepobírají žádné dotace a je jim v tu chvíli jedno koho učí - školné bývá jen o malinko vyšší než u ZUŠ. Vyhodou proti ZUŠ také bývá větší žánrová flexibilita.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“