REVERB BEHRINGER DR 100
Pravidla fóra
REVERB BEHRINGER DR 100
Dobrej den.Prosim vás nemá tu někdo skušenosti s tímto efektem?Nebo co si o něm vůbec myslíte?
skušenost nemam, ale videl sem ho nekde kolem 900 a reverb jako takovy je ti docela na prd. radší bych si ještě trošku přidal a koupil si multiefekt. nejlevnější multák ktery za něco stoji sezenes tak za 2000. třeba zrovna behringer-vamp stoji 2200 ma i pedal, čisté zvuky sou super, a když si pohraješ se zkreslenym tak je taky hruby.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Ja by som nebol voci tej krabicke taky skepticky. Skusenost s nou ale nemam.. Podla vyrobcu ide o 24-bit a na 40 kHz (sa mi zda malo, ale neviem do akej miery su pozorovatelne rozdiely oproti 96 kHz). A ma to plastovu konstrukciu. Ale na druhej strane - za tu cenu... 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
je to behringer takze to asi nic moc kvalita nebude, ale na mojem kombu je reverb krásný, tak kdoví..... ale ja su zastance multiefektu......Ondrulino píše:A proč by mi měl být na prd?Já mám i jiné krabičky...Mě spíše zajímalo,jak je na tom tahle krabička s kvalitou?
v mem kombu je reverb nadherny, a nezavisly na ostatnich efektech takže ja jsem naprosto spokojenej
pokud je to zase naražka na behringery a dělani ze me d***** protoze mam behringera a ze se mě některe jeho efekty libi....... proc vam to vadí? mame kazdy jiny vkus, a když nemam penize na nějaky efekt ktery by se mi hodil tak drzim s tim co mam, aj když bych rad něco lepšího. nebudu přece říkat "já mám debilni kombo, to má tak hnusne efekty, blablabla" to bych byl za vetsiho vola nez suDark Axel píše:v mém kombu je taky reverb nádherný, upřímně je to zdaleka to nejlepší na tom celém kombu
když si vystačíš s tím, co máš tak gratuluju
pokud to neni narazka na behringer tak se omlouvam za nekolik vulgarnich slov
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
Re: REVERB BEHRINGER DR 100
Zdravim, vím, že tohle je hodně staré téma, ale zajímalo by mě jestli se najde někdo, kdo tuhle krabičku (nebo novější DR600) má, pokud jo, jaké s ní má zkušenosti... shanim nějaký jednoduchý reverb a tohle se mi za tu cenu opravdu líbí (600Kč) - myslíte, že je to použitelné?
PS: nechci multiefekt, jen ten reverb
PS: nechci multiefekt, jen ten reverb
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- wreptile
- Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface
Já si myslím, že to je v poho, za ty prachy... Stejně většina lidí absolutně nepozná na koncertech rozdíl mezi krabičkami různých cenových hladin plnící stejnou funkci, takže tak 
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
Ahoj, mám tady ten jejich nejdražší RV600 a nemám problém. Dělá to, co má, používám ho na malý akce (ve větším aparátu mám TC) a už jich odjel hafo a nejeví známky únavy. Plastu se bát nemusíš - pokud nehraješ v kapele Mamooth. Ovládáním je to jako Verbzilla, takže to má Trails pro to, aby ti dozněl reverb po vypnutí efektu, možností je jinak dostatek a samplovací frekvence a rozlišení je pro kejtru v pohodě.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
též ho mám a sem výsostně spokojenej... a k těm převodníkům... má je lepší jak můj boss delay, ale hlavní je si uvědomit, že to zdáááleka šííírko není vše...Cybermuff píše:Ahoj, mám tady ten jejich nejdražší RV600 a nemám problém. Dělá to, co má, používám ho na malý akce (ve větším aparátu mám TC) a už jich odjel hafo a nejeví známky únavy. Plastu se bát nemusíš - pokud nehraješ v kapele Mamooth. Ovládáním je to jako Verbzilla, takže to má Trails pro to, aby ti dozněl reverb po vypnutí efektu, možností je jinak dostatek a samplovací frekvence a rozlišení je pro kejtru v pohodě.
dvě mínus u mě má za:
a) i v bypassu nepouští signálpřiplném mix
b) spínání je dost lagricní (krátká dráha mikro spínače)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
tak já zkusím objednat ten DR100 a uvidim, chci to jen na takové to domácí žvýkání
na kapelu se svejma rukama zatim nemam 
St.Anley Tube Amps
objednej si radsi dr600 (mam a na co ho pouzivam krasne staci), ten by mel mit vyssi vzorkovaci frekvenci a bitove rozliseni. a je za stejnou cenu.Stanley06 píše:tak já zkusím objednat ten DR100 a uvidim, chci to jen na takové to domácí žvýkánína kapelu se svejma rukama zatim nemam