http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/metal ... phony.html
Serj Tankian + ČNS orchestr - 24.6.2010 Praha Incheba arena
Serj Tankian + ČNS orchestr - 24.6.2010 Praha Incheba arena
Naposledy upravil(a) Gac dne 3.03.2010 22:15, celkem upraveno 1 x.
Cort Z42 Brown (Seymour Duncan SH-1 59' + SH-4 JB), combo VOX AD30VT-XL ..., Struny D'Addario EXL 110, Trsátka Dunlop Jazz III
Re: Serj Tankian + ČNS orchestr - 24.6.2010 Praha Incheba arena
Pro mě velice nudný projekt jinak dobrého muzikanta. Ta původní deska mě baví, ale toto... Viděl jsem nějaké video s tím orchestrem a prostě mě to nebaví. Serj v bílem kvádru - pche 
-
DarkMatter
Jou jou, už se to blíží!
Super, že k nám dorazí zase a ještě lepší, že to bude s Českym národnim symfonickym orchestrem! Serj spojí síly s českou hudební produkcí
Navíc těch orchestrálních koncertů jede sotva 10, takže prima, že se dostalo zrovna na Prahu. Sem zvědavej jestli to bude znít jako na DVD ETD Symphony nebo jestli udělá nějaký změny...
Jestli nemáte lupen, můžete zkusit soutěž na http://systemofadown.cz/ Najdete tam v novinkách i info o dalšim albu Serje...
Jestli nemáte lupen, můžete zkusit soutěž na http://systemofadown.cz/ Najdete tam v novinkách i info o dalšim albu Serje...
Jak píše skinner, ten orchestr tomu podle mě fakt nepřidá
, ale jináč Serj je borec.
Cort G250(popruh ORX, struny Daddario exl110, slides Jim Dunlop), Planet Wawes + homemade + Smrckaeffects kabely, napáječ Smrckaeffects 8x, Jim Dunlop classic WAH, SansAmp TRI AC preamp, Addrock Ol Yeller, Ernie Ball Volume Pedal, JamMan Solo, Fender Blues Jr.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Serj je opravdu geniální zpěvák. Ale nejlepší by bylo kdyby se vrátil k S.O.A.D a zase to rozjeli spolu s Daronem
Jinak jeho sólová deska je úžasná. Moc ten orchestr nemusím jsem na pořádné kytary, ale není to nepříjemná změna.
-
DarkMatter
Za měsíc má vyjít novej singl, tak uvidíme, s čim příde tentokrát...
Mě teda příjde, že hrozně béká. V systemech to mělo kule ale tohle...za mě slabý.
-
kristynatrochtova
Podle mě je Serj hodně dobrý umělec, který má prostě své cíle. Mně se právě víc líbí ten jeho sólový projekt.
Jen škoda, že na ten koncert nepůjdu
Ale 5.6.2008 to byl fakt nezapomenutelný zážitek 
- Liopleurodon
nevím nevím... není to ono... na jeho solo projektu je přesně vidět co v soadech pocházelo od něho, stejně tak je vidět co do soadu přinášel Daron (stačí si poslechnout SoB).
-Epiphone LP Custom
-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

-Roland Cube 60W
-Dunlop Delrin .71

Moje řečLiopleurodon píše:není to ono... na jeho solo projektu je přesně vidět co v soadech pocházelo od něho, stejně tak je vidět co do soadu přinášel Daron (stačí si poslechnout SoB).
A i když mám tak nějak radši serje, ze sólo projektů si radši poslechnu scars (no, teda... než SoB vyšlo, poslouchal jsem ETD pořád, takže i tam možná bude zakopanej alík
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ať je to tak či onak, prostě nejlepší by bylo kdyby se dali znovu dohromady SOAD.