JACKSON JS 23 R DINKY koupit/nekoupit?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
burst_into_fire

JACKSON JS 23 R DINKY koupit/nekoupit?

Příspěvek od burst_into_fire »

Zdravím
mám zájem si koupit tuhle zatraceně pěknou kytaru ale absolutně o ni nic nevím (jen to že je pěkná a fajn hraje :D).Hraju 2 roky a už mě nebaví můj strat za pár šupů...x).Chci hrát hlavně tvrdší hudbu takže veřím že se tahle kytara bude na to hodit.Chtěl bych prostě vědět zda se vyplatí za tuhle cenu či máte s ní nějaké zkušenosti a praxi...:-).Řekněte mi o ni prosím co nejvíc ať vím co kupuju...:-)

tuhle máte linka.. x) :arrow: http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -82693.php

Díky moc :roll:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: JACKSON JS 23 R DINKY koupit/nekoupit?

Příspěvek od Disasterpiece »

Prisetri si a kup si tohle http://kytary.cz/ibanez-pouzite-rgr-321ex/HN109723/
Tyhle levny Jacksony jsou nic moc, rozladujou se porad a o snimacich ani nemluvim.
burst_into_fire

Disasterpiece píše:Prisetri si a kup si tohle http://kytary.cz/ibanez-pouzite-rgr-321ex/HN109723/
Tyhle levny Jacksony jsou nic moc, rozladujou se porad a o snimacich ani nemluvim.
snímáče mužu dát přeci vyměnit ne...? :-)
a co se týče rozlazování....spraví to zámky...? :-)
de o to že si chci vyloženě koupit jen jacksona...a tenhle jediný se mi libíl za pro mě dostupnou cenu....a tak 9k bych zvládl sehnat na kytaru..máš jiný typ... :?:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

burst_into_fire píše:
Disasterpiece píše:Prisetri si a kup si tohle http://kytary.cz/ibanez-pouzite-rgr-321ex/HN109723/
snímáče mužu dát přeci vyměnit ne...? :-)
a co se týče rozlazování....spraví to zámky...? :-)
de o to že si chci vyloženě koupit jen jacksona...a tenhle jediný se mi libíl za pro mě dostupnou cenu....a tak 9k bych zvládl sehnat na kytaru..máš jiný typ... :?:
Proc si rovnou nekoupit neco co ma dobry snimace a neresit potom s nima problem.
Zamky na jednozvratny tremolo je IMHO blbost, nebudes mit moznost jak tu kytaru doladit kdyz ji uzamknes.
Trvas pouze na tomhle tvaru?
kvapa94

Příspěvek od kvapa94 »

Toho jacksona neber,radej si nasetri na neco lepsiho.
Bez činů zůstává i ta nejkrásnější myšlenka bezcennou.
burst_into_fire

ano trvám na tomhle tvaru a taky...jedna věc...:D už mě nebaví ten tečkovitej vzhled pražců...chci tam něco jínýho...hlavně ne prosím už tečky a čtverečky :D... .A pokud už by to nebyl Jackson tak by me musel opravdu hodně zaujmout... .De o to že sem si parkrát na tenhle Jackson už zahrál a hrálo se mi dobře...avšak jen na kytaru nehrál sem na něj přes kombo....
burst_into_fire

jo ta je pěkná...:-) a ta je na tom s kvalitou za tuhle cenu jak.. :?:
Amid

Příspěvek od Amid »

burst_into_fire píše:
kamarád tuto kytaru má a nestěžuje si. Myslím, že za tyto peníze lepší nástroj neseženeš...
lunchie

Příspěvek od lunchie »

pokud opravdu trvas na jacksonovi ... tak si trochu prisetri a jdi aspon do dinky JS32. Ja mel js30 s floydem a vubec nebyla spatna. Jediny co me na ni vadilo bylo, ze mela 22 prazcu (ale myslim, ze ty js32 maj 24).

http://www.houdek.cz/vyrobce/jackson/ky ... -rt-dinky/
burst_into_fire

Amid píše:
burst_into_fire píše:
kamarád tuto kytaru má a nestěžuje si. Myslím, že za tyto peníze lepší nástroj neseženeš...
tak dík za tip...čeká mě ještě pořádné zvažování...:-).
Jen mě ještě zajíma..sem solový kytarista...da se na ni dobře solovat..? :D
moc se v tom nevyznám tak to blbě vysvětluju...ale na nekterých kytarach se mi dost blbe hrajou sóla a na některých mi to jde doslova samo....čím to je..?Může to být dálkou strun od prážcu ...? :roll:
lunchie

Příspěvek od lunchie »

Obecne me prijde, ze jacksony jsou idealni na solovani diky svemu tenkemu krku. Pokud nepotrebujes tremolo, tak me to prijde jako idealni volba. Jaky mas vubec financni strop? Kdyby jsi byl schopny schrastit 10 klacku, tak bych vrele doporucoval radu DX -> ta uz je made in japan a s tim jde i dilenske zpracovani lehce nekam jinam. Tim nechci rikat, ze tahle je ausus, ale prece jenom :).

EDIT:
co se tyce 'action' - vzdalenosti strun od prazcu, tak to muze byt taky faktor. Osobne mam rad struny hodne nizko.
Amid

Příspěvek od Amid »

možná to může být šířkou krku. kamarád, co má tu ibanezku tak říká, že se mu na ní hraje dobře, ale nespolehej pouze na rady jiných, nejlépe to vyskoušej sám abys věděl jestli ti to sedne nebo ne...
burst_into_fire

to je samosebou že si ji první vyzkouším :-).Jen tak přemýšlím kde...:D tu u nás ji v hudebninách nemají to vím....no ja sím poradím..každpdádně tahle se mi taky pěkně vesrala do hlavy...:-)
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Hele ten jackson 23 je celkem špatnej nástroj neber ho pak tě to bude sra. :)
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

Amid píše:
burst_into_fire píše:
No tak k tomuto nástroji rád připojím komentář :)
Mám ji již skoro rok, koupeno přes bazar za 4000,- už s novým snímačem u kobylky a musím říct, že ten týpek se o ní staral pěkně a vybíral fakt dobře... Protože jsem měl již tu čest hrát na 2 sestřičky té mé a musím říct, že to byl hnus. Osobně bych si ji novou nekupoval! :) Na bazaru seženeš za 6000,- RGčka, který jsou jinde než GRG, už jen co se týče zpracováním :) A snímače tam taky nejsou už ty PSND, ale INF (což jemenší zlo :D :)). Ty dva kousky, co jsem měl ještě v ruce mi přišli takový... divný. Na sucho zněli daleko jinak než ta má, krk byl u jedný... prohnutý. A ta druhá mi taky nesedla. Asi bys fakt musel vybírat ;) Ale jak říkám, já bych do téhle nové nešel. To spíš nějakou novou Cortku nebo bazarovou Ibanez RG nebo Jackson ;)

EDIT: K těm krkům... říká se, že Ibanezky mají rychlé krky, fakt asi jedny z nejtenčích ;) Po nich jsou hned ty Jacksony :) Takže oboje pohodový na sólovou hru :)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
Safi

Příspěvek od Safi »

rozlazovani je otazka serizeni,i tenson za 2000 ze setu dokaze drzet ladeni,true story :wink:
mam ji doma cca 3 mesice (tu jacksonku) a nevsim jsem si zadne vady,akorat ty snimace nejsou vazne nic moc,ale casem je vymenit nebude problem

ta js32 mi prijde to same jak js23,akorat s kombinaci H-H misto H-S-S a pevnou kobylou - stejne telo,indie,krk,hmatnik,snimace,...tady by zalezelo na tom co preferujes,ale rikat "nekupuj tuhle,prisetri a kup si az js32" by podle meho nazoru nemelo moc smysl.at si nakonec vyberes jakoukoliv,stoprocentne si ji jed nejdriv oskouset do obchodu,idealne s nekym,kdo uz delsi dobu hraje a pozna zmetek :wink:
burst_into_fire

ta js32ka se mi libi víc než nabízená ibaneza...:-).U té js32ky sou také problémy s rozlazovaním a podobné???Jelikož ja bych prostě nejradši Jacksona... .Preferuju tvrdší hudbu a ostrá sóla což mi skvěle nabizí Jackson a jeho krk ...:-).A jajá je lepši kombinace H+H nebo H+S+S ..?Jak to ovlivní zvuk a nejlíp kdybyste byli tak hodní a poradili mi třeba i jake kombo k tomu do 6-7k...?Nejen na doma ale i na zkoušky a občasné hraní na podiu...:-).Díky
axi12
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od axi12 »

burst_into_fire píše:ta js32ka se mi libi víc než nabízená ibaneza...:-).U té js32ky sou také problémy s rozlazovaním a podobné???Jelikož ja bych prostě nejradši Jacksona... .Preferuju tvrdší hudbu a ostrá sóla což mi skvěle nabizí Jackson a jeho krk ...:-).A jajá je lepši kombinace H+H nebo H+S+S ..?Jak to ovlivní zvuk a nejlíp kdybyste byli tak hodní a poradili mi třeba i jake kombo k tomu do 6-7k...?Nejen na doma ale i na zkoušky a občasné hraní na podiu...:-).Díky
Hele to že se ti líbí je jedna věc, teď asi pro tebe hlavní, ale časem bys mohl litovat ;) Já na tom byl podobně, chtěl jsem mermomocí jednu kytaru a tady mi to rozmlouvali, naštěstí se jim to povedlo! :roll: :twisted: Protože bych už asi litoval :) Není podstatný vzhled, ale praktičnost a jak hraje ;)
Kytara: Ibanez GRG 170DX + RM Bridge+
Kabel: Dělanej - 4,5m
Kombo: Právě žádné...
Struny: GHS 10
Trsátka: Dunlop Tortex 1mm (želva), Dunlop Jazz III
majkl.xx

Příspěvek od majkl.xx »

čau mam doma Jackson JS 20 a určitě bych do ní šel znova :) hraje super, ladění drží hezky. Zvuk má na svoji cenu krásnej. Zatím bych neměnil :wink:
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“