Uvažuju o tom, že bych si koupil in-ear monitoring na koncerty, ale doteď jsem zvyklej mít vždycky v uších špunty, abych si šetřil sluch. Proto jsme se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte náhodou zkušenosti, jak moc tlumí in-ear monitoring vnější hluk - potřeboval bych nejlíp, aby ty sluchátka zároveň plnily i funkci špuntů, prostě abych neohluchnul
In-ear x špunty ?
Pravidla fóra
In-ear x špunty ?
Ahoj, chtěl jsem se zeptat na jednu věc..
Uvažuju o tom, že bych si koupil in-ear monitoring na koncerty, ale doteď jsem zvyklej mít vždycky v uších špunty, abych si šetřil sluch. Proto jsme se chtěl zeptat, jestli s tím nemáte náhodou zkušenosti, jak moc tlumí in-ear monitoring vnější hluk - potřeboval bych nejlíp, aby ty sluchátka zároveň plnily i funkci špuntů, prostě abych neohluchnul
předem dík za rady..
Fender Standard Telecaster + Dunlop Wah Wah + Boss Ovedrive/Distortion + Zoom G2
+ Fender Frontman 25G
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: In-ear x špunty ?
Většina in-ear monitorů plní i funkci "tlumiče" okolního bordelu, jinak by byly vcelku na nic
To, jak spolehlivě, to už záleží jen na konkrétních modelech.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jinak - u většiny "normálních" sluchátek je uveden "útlum okolního hluku", nebo tak něco - není to tak i u těch monitorů?

Kurt: By mě zajímlo za co si to chceš koupit když si všechno prochlastal
Jinak ano tlumí to okolní zvuky dobře, proto se dělaj v takovym tvaru aby dobře seděly do ucha
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....