co říkáte na toto 100W (1x12") kombo?
dalo by se sním hrát ve zkušebně s bicíma takovej funk rock?

vidíš toho fleu v avataru?Dave3R píše:...jinak víš určitě že chceš GK?
jo.v Martine je prodejna Rock Centrum.Maju tam asi vsetky serie Ashdownu.je to prodejna zamerana na tuto znacku...tiez aj v Muzikante v Ostrave som videl kombo Ashdown..Rhody píše:dají se tady někde ty ashdowny vyzkoušet?
To je těžký a věřim, že víš, že "pro začátek" a "s kapelou" je velký rozdíl v aparatuře. Chápu, že asi nemáš moc možnost investovat, proto to chceš řešit takhle, ale cena je poměrně špatný vodítko k tomu Ti poradit. Myslím, že by to takové kombo mohlo zvládnout. Samozřejmě, čím lepší, tím lepší a vyšší výkon, ani vyšší počet reproduktorů nebude na škodu. Mohl bych Ti nabídnout, ale nevim, jestli to není proti pravidlům fora.FPC píše:Ahoj, dáváme dohromady s kámošema kapelu a protože jsou oba dlouholetí kytaristi tak já se ujal postu basáka. Myslíte, že 4000 za tohle kombo z druhé ruky je dobrá cena?
Jinak budeme hrát asi nějaký blues/indie, možná trochu hard rock ala ac/dc, Steppenwolf apod.
Nemám vůbec žádnej vyhraněnej zvuk/styl chci vyloženě něco na začátek na seznámení co pak půjde v pohodě prodat a aby to nebylo vyloženě nějaký mini chrchlátko co nebude slyšet.
Basu ještě nemám, na bazaru mě momentálně nic neoslovilo, ale chtěl bych asi nějakého Squiera. Teď doma nemám ani kombo na kytaru, mohl bych příležitostně hrát na kytaru i přes toto kombo při pokojové hlasitosti?
To už radši ten Warwick. Repro Bugera nestojí za nic a tomu výkonu bych tolik nevěřil.FPC píše:díky za odpověď, jinak myslím přesně to kombo co je v nadpisu, někdo na bazaru prodává komplet výbavu včetně tohodle komba a chce za něj 4000, to je takovej můj strop, v téhle ceně na bazaru už je jen Behringer 300W - http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=levne
nebo tenhle Warwick http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=6 ... rder=levne
když nad tím teď tak přemýšlím, tak možná bude lepší nabídka v lednu po vánocích...