Ahoj,
Jsem začátečník a chtěl bych si koupit nějakou tu kytaru...
Představuji si začít s nějakou z těch levnějších, kdyby mi náhodou to hraní nešlo... Mohli by ste mi prosím poradit, popřípadě poslat odkaz na www stránky e-shopu nebo tak? díky
začátek...
Pravidla fóra
-
magicczech
- Kontaktovat uživatele:
Tak asi by bylo dobrý kdybys aspoň napsal jestli akustickou nebo elektrickou. A nebo to hodil rovnou do oddělení pro elektriky či akustiky a nejlíp ještě do už existujícího topiku na tohle téma 
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
podle mě je stagg, dimavery a podobne znacky ztratou penez, i kdyz ja s mim nastrojem, a aparaturou nemam moc co rikat ale mě to plně vyhovuje, zalezi na stesti a o vkusu. ale dokud nebude nejhuř tak do staggu ani do dimavery nechodit. mrknul bych se na něco od fokusukissak píše:Do začátku by měl z elektrických stačit nějakej Stratocaster třeba od Dimvery nebo Stagg s nějakým kombíčkem
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
taky mám podobnou rady... nazpírej peníce, nakuv vagón kondomů a pak donvšech uděkej díry....kissak píše:Do začátku by měl z elektrických stačit nějakej Stratocaster třeba od Dimvery nebo Stagg s nějakým kombíčkem
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
rasta_blasta píše:taky mám podobnou rady... nazpírej peníce, nakuv vagón kondomů a pak donvšech uděkej díry....kissak píše:Do začátku by měl z elektrických stačit nějakej Stratocaster třeba od Dimvery nebo Stagg s nějakým kombíčkem
rasto muzu se zeptat na neco osobniho???
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black