Marshall Vs 8080 nebo Marshall VS100R
Pravidla fóra
Marshall Vs 8080 nebo Marshall VS100R
zdravim, prosil bych o váš názor jaký kombo je zajímavější a lepší?
Re: Marshall Vs 8080 nebo Marshall VS100R
Za mě VS8080. Příjde mě zvukově variabilnější. Subjektivně.
Starý Valvestate mi připadají víc ostrý a bzučivý: a ty novější jsou víc glamovější, ale něco tam u Marshalla asi pos*ali. Víc to šumí, chytá to různé brumy a bordel a VS100R brumí dost silně i když je stažená volume a vytažená kytara
.
Mam VS 100 hlavu sice teda brumí víc než sem měl třeba ValveKinga ale podle mě je to v normě i když to víc vytavim - možná zálěží kus od kusu ..
Jinak co jsem se dočetl, tak Vs 8080 by měla bejt ta první serie Valvestatu - který jsou prej nejpovedenější pak je druhá řada např. VS 100R - který jsou ještě taky OK a dlaší řady AVT a AVTX (advanced valvestate..) nestojí prej za nic. Ale neměl sem nikdy možnost srovnání - takže jenom papouškuju co sem se kde dočetl..
Jinak co jsem se dočetl, tak Vs 8080 by měla bejt ta první serie Valvestatu - který jsou prej nejpovedenější pak je druhá řada např. VS 100R - který jsou ještě taky OK a dlaší řady AVT a AVTX (advanced valvestate..) nestojí prej za nic. Ale neměl sem nikdy možnost srovnání - takže jenom papouškuju co sem se kde dočetl..
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
-
real_dead_one
Jakej chceš hrát styl?
Já měl vs8080 a kolega vs100r... hráli sme spolu a ten jeho měl teda lepší hi gain. s čistým a crunchem neporadím. podle mě tady ty levné komba hrajou plus minus všechny stejně. nedostatečně xD
EDIT: Ten hi gain v uvozovkach
Já měl vs8080 a kolega vs100r... hráli sme spolu a ten jeho měl teda lepší hi gain. s čistým a crunchem neporadím. podle mě tady ty levné komba hrajou plus minus všechny stejně. nedostatečně xD
EDIT: Ten hi gain v uvozovkach
hraju punkrock a slyšel jsem, že na tenhle styl je to dobrá volba, lepší než jít do nějakejch krabek
Tak to je jedno jestli Marshall 8080 nebo VS100R. Oboje uspokojí tvé požadavky s velkou rezervou 
-
woro90-1
Na punk je to fakt jedno, v té střední poloze zkreslení nejsou mezi podobnými aparáty výrazné rozdíly. Bral bych to, co seženeš levněji.