Mají-li stejnou menzuru, a na stejném místě uchycenou kobylku, tak ano.Fade píše:Tak dvanáctý pražec máš snad stejně daleko u 22 pražcové kytary i u 24 pražcové, ne?lunchie píše:ja mel js30 a prodal jsem jinom kvuli tomu, ze mela jenom 22 prazcu ... jinak me prisla v pohode. Ted nedavno jsem na ni zkousel hrat (ma ji kamarad) a prisla me porad hodne v pohode. Dokonce i to tremolo je porad ok (ma to licencovany FR) a ladeni diky zamkum drzi jako vlamska vira. Jedinej problem byl, ze me prislo, ze ten 12. prazec je tam nejak blizko tela, proste nezvyk z 24...
JACKSON JS 23 R DINKY koupit/nekoupit?
Pravidla fóra
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: JACKSON JS 23 R DINKY koupit/nekoupit?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Ano, bavíme se o stejných Jacksonech. Jen rozdíl je v pražcích. Proto jsem nechápal, když Lunchie napsal, že 12. pražec je blíže.Nero píše:Mají-li stejnou menzuru, a na stejném místě uchycenou kobylku, tak ano.Fade píše:Tak dvanáctý pražec máš snad stejně daleko u 22 pražcové kytary i u 24 pražcové, ne?lunchie píše:ja mel js30 a prodal jsem jinom kvuli tomu, ze mela jenom 22 prazcu ... jinak me prisla v pohode. Ted nedavno jsem na ni zkousel hrat (ma ji kamarad) a prisla me porad hodne v pohode. Dokonce i to tremolo je porad ok (ma to licencovany FR) a ladeni diky zamkum drzi jako vlamska vira. Jedinej problem byl, ze me prislo, ze ten 12. prazec je tam nejak blizko tela, proste nezvyk z 24...
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Já nezkoumal o jaké jde kytary - nicméně pokud jde o stejné (stejný tvar těla a stejně umístěná kobylka, stejná menzura), potom je tvůj údiv oprávněný 
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
ja nerikam, ze je blize, ale 'pocitove' se zda byt blize ...
. Podobne to citim i u prechodu mezi ibanez/jackson na schecter co mam doma. Proste se me zda, ze mam pak ruce pod jinym natocenim nebo jak bych to napsal.
-
real_dead_one
jen připojím názor na japonskou výrobu která není neomylná !!! na mé RR3 je krk nasazený mimo osu. necham si to spravit u kytarare, ale urcite je lepsi mit nastroj ktery je v poradku. a co sem videl, tak to má víc kytar z této řady. 
čs
čs