Sice simulace nemusím, ale tohle nemusí bejt špatný .. na cesty a tak
Možná si ten iFoun nakonec i koupím
Ne, vím, že nějaké pokusy byly, ale podle mě z toho nic nebylo. A navíc pochybuju, že by to Windows Mobile zvládli (jak je na tom Android, to nevím, ale vzhledem k tomu, že na linuxu toho taky moc není, tak nejspíš taky nic).Disasterpiece píše:Na HTC nic neni?
Nevim, v cem neni iPhone vhodnej na praci, stejne se na mobilu neda plnohodnotne pracovat a czdycky to bude tak akorat na vyrizeni mailu, precteni dokumentu a podobne. A vsechny tyhle veci iPhone bravurne zvlada. Muj tata, podnikatel, vystridal za poslednich par let fakt velky mnozstvi mobilu vcetne tech vasich HTCcek, kterejch mel dokonce nekolik. A vysledek? Koupil si ajfouna, uz ho ma pul roka, je naprosto spokojenej a nic mu nechybi. Sam iPhone mam a nedam na nej dopustit, to ovladani, jednoduchost a skvelej dotykac proste zadny noderni HTCcko, Nokie nebo Samsung nema.Nero píše:To je asi pravda. iPhone je prostě telefon na zábavu a podobný pitomosti, Win Mob a Android jsou víc kancelářsští zmetci. Ale i tak je prostě škoda, že na WM nic podobného není. (Jediná věc, co mi vadí na mém HTC...)
http://digitalne.centrum.cz/10-duvodu-p ... -zarizeni/cerfotoc píše:Nevim, v cem neni iPhone vhodnej na praci, stejne se na mobilu neda plnohodnotne pracovat a czdycky to bude tak akorat na vyrizeni mailu, precteni dokumentu a podobne. A vsechny tyhle veci iPhone bravurne zvlada. Muj tata, podnikatel, vystridal za poslednich par let fakt velky mnozstvi mobilu vcetne tech vasich HTCcek, kterejch mel dokonce nekolik. A vysledek? Koupil si ajfouna, uz ho ma pul roka, je naprosto spokojenej a nic mu nechybi. Sam iPhone mam a nedam na nej dopustit, to ovladani, jednoduchost a skvelej dotykac proste zadny noderni HTCcko, Nokie nebo Samsung nema.Nero píše:To je asi pravda. iPhone je prostě telefon na zábavu a podobný pitomosti, Win Mob a Android jsou víc kancelářsští zmetci. Ale i tak je prostě škoda, že na WM nic podobného není. (Jediná věc, co mi vadí na mém HTC...)
Jen tak mimochodem, tuhle zpravu pisu z iPhonu na softwarove klavesnici a absolutne bez problemu. Pise se mi na tom lip nez na vsech vymakanejch obrich HTC cihlach s vysunovaci klavesnici...
Nechci tu rozpoutavat nejaky hadky, jenom proste nemam rad to, jak se bezduvodne nadava na iPhone, pritom je to asi jedinej mobil co se tak masove prodava a vppdstate udelal v dost vecec revoluci mezi mobilama z cehoz ted vsichni cerpaj. HTC akorat furt chrli novy mobily co jsoupapirove lepsi, kdezto Apple kazdej rok uvede novej iPhone a cela strategie je uplne odlisna.
Cerfotoci, v pohodě - můžeme si o tom popovídat, ale mě zase vadí, když mi někdo tvrdí, že bezdůvodně nadávám (nebo říkám to a to), když neví co mě přivedlo k mým názorům. iPhone jsem měl poměrně dlouho zapůjčený a prostě mi nesedl, mnohem lépe se mi pracuje s HTC - které jsem dostal do ruky až po iPhone. A věř tomu, že v havarijních případech se na tom dá i pracovat, a to vcelku plnohodnotně (kdo si koupí červencovej Muzikus, najde tam v sekci Novinky pár žbleptů o nějakých krámech z kytar.cz, které byly psány na mém HTC Touch Pro 2)...cerfotoc píše: Nevim, v cem neni iPhone vhodnej na praci, stejne se na mobilu neda plnohodnotne pracovat a czdycky to bude tak akorat na vyrizeni mailu, precteni dokumentu a podobne. A vsechny tyhle veci iPhone bravurne zvlada. Muj tata, podnikatel, vystridal za poslednich par let fakt velky mnozstvi mobilu vcetne tech vasich HTCcek, kterejch mel dokonce nekolik. A vysledek? Koupil si ajfouna, uz ho ma pul roka, je naprosto spokojenej a nic mu nechybi. Sam iPhone mam a nedam na nej dopustit, to ovladani, jednoduchost a skvelej dotykac proste zadny noderni HTCcko, Nokie nebo Samsung nema.
Jen tak mimochodem, tuhle zpravu pisu z iPhonu na softwarove klavesnici a absolutne bez problemu. Pise se mi na tom lip nez na vsech vymakanejch obrich HTC cihlach s vysunovaci klavesnici...
Nechci tu rozpoutavat nejaky hadky, jenom proste nemam rad to, jak se bezduvodne nadava na iPhone, pritom je to asi jedinej mobil co se tak masove prodava a vppdstate udelal v dost vecec revoluci mezi mobilama z cehoz ted vsichni cerpaj. HTC akorat furt chrli novy mobily co jsoupapirove lepsi, kdezto Apple kazdej rok uvede novej iPhone a cela strategie je uplne odlisna.