Mimochodem, všechny 3 show, na kterých jsem předtím byl, byly od Larse naprosto OK! Sice ty dvojkopákový pasáže vojebával vždy, nicméně nedělal takový kundoviny jako v sobotu...
Cheerz.
blablar0nn!e píše:žebrák: JJ, evidentně to bolí, když někdo z davu použije uši a pak to nedejbože ještě napíše na veřejnost. Zkus si znova přečíst všechno co jsem napsal, hezky pomalu, zkus si mezitím udělat pár koleček okolo pokojíčku a pak Ti to dá možná větší smysl.
blablaWohma píše:zebrak: Ja myslim, ze za debila je tu nekdo uplne jinej
A jestli jedinym ucelem tohoto threadu je "onanovat nad tim, jak to bylo supr", tak to muzete rovnou udelat stranku s tlacitkem "bylo to supr" a pocitat si, kolikrat ktery onanista kliknul.
přesně tak...nato abych šel vařit do toho kola mě boleli nohy,do nikoho sem nevrážel ani sem na nikoho nic neházelGobak píše:Tak já založím flamewar na něco jinýho než na Larse.
Hoši, pěkně tady nadáváte na sádrový srny.
To jsem třeba já. Stojím na místě, mlátím hlavou (a mám ježka! Poserte se, že nenosím deku!), řvu, ukazuju parohy, ale rozhodně se nerealizuju běháním dokolečka a srážením ostatních lidí. Taky se necpu do kotle, stojím si v klídku uprostřed až vzadu.
A už vůbec neházím jako kretén do lidí kelímky piva, PET flašky a zapálený cigára.
Jo já vím, běž poslouchat Evu a Vaška, debile si h***o metalista.
Pardón za tu francouzštinu a off-topic, ale prostě mi to nedalo.
To ale nejsi sádrová srna. To jsi správnej fanda muziky a evidentně tu hudbu i cítíš! Kéž by všichni alespoň házeli hlavou, házeli rukama nahoru s parohama jako ty!!!!Gobak píše:Tak já založím flamewar na něco jinýho než na Larse.
Hoši, pěkně tady nadáváte na sádrový srny.
To jsem třeba já. Stojím na místě, mlátím hlavou (a mám ježka! Poserte se, že nenosím deku!), řvu, ukazuju parohy, ale rozhodně se nerealizuju běháním dokolečka a srážením ostatních lidí. Taky se necpu do kotle, stojím si v klídku uprostřed až vzadu.
A už vůbec neházím jako kretén do lidí kelímky piva, PET flašky a zapálený cigára.
Jo já vím, běž poslouchat Evu a Vaška, debile si h***o metalista.
Pardón za tu francouzštinu a off-topic, ale prostě mi to nedalo.
no prave..me dal za todle na rammsteinech loktem do bricha naky fotr, a ze jestli pry toho nenecham tak priste skoncim na zemi...k****..a to sem se ho ani nedotklr0nn!e píše: McKozias a Dark Axel: hehe, jojo, to je ono, jak jsem psal, ať si čučí, ať si stojí a dělají srny ze sádry, ale ať proboha nehází vražedné pohledy když se to okolo nich mele. To je prostě koncert.
Na Metallice, i když jsem se sotva hýbal, tak na ty houpavé songy jsem skákal s paroháčema nahoru, a jednu takovou srnu jsem trefil loktem (ne nějak ostře, tak lehce) do hlavy. Tos neviděl ten pohledjsem se na něj usmál a skákal dál
![]()
+1Joey01 píše:Ach, už jsem ty posty dočetl a teď se vyjádřímJá na chyby při koncertu nečumím, je mi fakt jedno jestli při One zahraje, "trrrr dá" nebo "tu dá"
Pro mě to byl strašně velký zážitek, až na ty záda, které bolely jako kráva
Pokud někdo tu chce říct, kolik přesně chyb udělala Metallica tak prosím, nic méně, já si k***a užil
A teď jdu hrát na kytaru, a představovat si, jak ja slavný nejsem
![]()
A nebral bych v potaz Larsovi roky, ale prostě to, že není holt nejlepší, ale takový jaký je