Obávám se, že chceš moc, Bulle...Red Bull píše:Domnívám se, že vášně jsou naprosto zbytečné, tak prosím, hlavně uživatele žebrák, aby se začal taktně vyjadřovat a nesnažil se tu rozpoutat flame mezi posluchači a nábožnými fanoušky Metallicy.
Metallica
Re: Metallica
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem velmi náročný člově
Jinak není to tak dlouho, co jsem vás varoval, že pokud se tu neumírníte, že toto téma bude na omezený časový úsek uzavřeno a na to nejvíc dojedou uživatelé, kteří tu rádi čtou zevrubné informace od uživatele r0nn!e
Jinak není to tak dlouho, co jsem vás varoval, že pokud se tu neumírníte, že toto téma bude na omezený časový úsek uzavřeno a na to nejvíc dojedou uživatelé, kteří tu rádi čtou zevrubné informace od uživatele r0nn!e
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Obavam se, ze chce vic nez moc:-)))Prejdák píše:Obávám se, že chceš moc, Bulle...Red Bull píše:Domnívám se, že vášně jsou naprosto zbytečné, tak prosím, hlavně uživatele žebrák, aby se začal taktně vyjadřovat a nesnažil se tu rozpoutat flame mezi posluchači a nábožnými fanoušky Metallicy.
Jinak k nazoru Ronnieho: Ja tam sice nebyl, prave proto, ze Metalliku i Megadeth uz jsem videl, kazdopadne jeho nazor prudce souzni s nazory mych znamych/kamosu (a zaroven muzikantu), ke kterym mam, co se tyce hudebnich nazoru, duveru....Pokud nekomu nevadi, ze bubenik je mimo rytmus, coz je naprosto zakladni predpoklad, aby nekdo bubnoval, tak je to spis ukazka laickyho zboznovani a cekal bych to od lidi, ktery muziku nedelaji aktivne, ale ciste jen konzumujou. To ze se na koncertech delaj chyby je naprosto samozrejmy a patri to k tomu. Ale to, ze nekdo je znacnou cast koncertu mimo rytmus (ano mam to z druhy ruky, ale tech druhejch rukou bylo jaksi celkem dost) je neomluvitelny, sorry. To je jako kdyz jedete po silnici v aute obcas v protismeru....ono se to "da", ale je to tak trosku utrpeni. Tohle nema ale nic spolecnyho ze zmenou nazoru na kapelu - z lasky v nenavist...jen to neni zaslepeny fandovstvi.
A nemluve o tom, ze se Ronnie snazil o celkem objektivni pohled - tedy o vycet faktu, tak jak je on slysel a mnozi ostatni neslyseli, nebo nechteli slyset (samozrejme jeho pohled je spojeny s urcitejma emocema, pocitem zklamani ze spatnyho vykonu atd.)
Kudla fix teda, co tady zase valíte za nesmysly:
Zaprví už se o tom nemáme dál bavit takže to respektujte, protože už i mě tyhle dementní dohady s***u a zadruhý nikde není psáno a není tak, že je Lars bubeník mimo rytmus, ale bylo řečeno, že se dopustil několika chyb takže si to nepřekrucujte ke svýmu jak nějaký Kelišový.
Zaprví už se o tom nemáme dál bavit takže to respektujte, protože už i mě tyhle dementní dohady s***u a zadruhý nikde není psáno a není tak, že je Lars bubeník mimo rytmus, ale bylo řečeno, že se dopustil několika chyb takže si to nepřekrucujte ke svýmu jak nějaký Kelišový.
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pozor, neřekl jsem nebavte se, jsem na diskuzním fóru. Diskuze může pokračovat, ale v rámci pravidel a tématu.
"MOJO" kills modern music...
Aspon na neco je ten fejzbůk dobrej - na profilu Metly je hafo fotek a jsou tam nový ze soboty...Tak by mě zajímalo jestli si třeba Ronnie
nevzpomene jakou písničku hrál James s černým Explorerem? 
-
kirkhammett62
No paráda tak to je zas názor takže Lars jel mimo rytmus a ostatní ze skupiny si jeli celou dobu svůj rytmus v tom případě sem asi hluchej, protože kromě nějakých chyb, co se neshodujou se studiovkama a občasné přehanění s dvojšlapkou to bylo v pohodě. Víš tohle je úplně nejlepší pokoušíš se tady dělat svůj objektivní názor z koncertu na kterém si vlastně ani nebyl, že jeden kamarád muzikant povídal. Já taky od spousty muzikantů slyšel, že Metallica si má pozvat hosta a nic se nekonalo. Takže asi tak, jo je to možný že jsme zaslepený, ale šli jsme si to tam na Metallicu užít. Je to prostě pro nás legenda a bylo to super, takže proč ještě vyhledávat chyby? Fakt jste toho názoru že Lars byl s rytmem někde jinde? Mně to teda připadá jako nesmysl.holkoun píše:Obavam se, ze chce vic nez moc:-)))Prejdák píše:Obávám se, že chceš moc, Bulle...Red Bull píše:Domnívám se, že vášně jsou naprosto zbytečné, tak prosím, hlavně uživatele žebrák, aby se začal taktně vyjadřovat a nesnažil se tu rozpoutat flame mezi posluchači a nábožnými fanoušky Metallicy.
Jinak k nazoru Ronnieho: Ja tam sice nebyl, prave proto, ze Metalliku i Megadeth uz jsem videl, kazdopadne jeho nazor prudce souzni s nazory mych znamych/kamosu (a zaroven muzikantu), ke kterym mam, co se tyce hudebnich nazoru, duveru....Pokud nekomu nevadi, ze bubenik je mimo rytmus, coz je naprosto zakladni predpoklad, aby nekdo bubnoval, tak je to spis ukazka laickyho zboznovani a cekal bych to od lidi, ktery muziku nedelaji aktivne, ale ciste jen konzumujou. To ze se na koncertech delaj chyby je naprosto samozrejmy a patri to k tomu. Ale to, ze nekdo je znacnou cast koncertu mimo rytmus (ano mam to z druhy ruky, ale tech druhejch rukou bylo jaksi celkem dost) je neomluvitelny, sorry. To je jako kdyz jedete po silnici v aute obcas v protismeru....ono se to "da", ale je to tak trosku utrpeni. Tohle nema ale nic spolecnyho ze zmenou nazoru na kapelu - z lasky v nenavist...jen to neni zaslepeny fandovstvi.
A nemluve o tom, ze se Ronnie snazil o celkem objektivni pohled - tedy o vycet faktu, tak jak je on slysel a mnozi ostatni neslyseli, nebo nechteli slyset (samozrejme jeho pohled je spojeny s urcitejma emocema, pocitem zklamani ze spatnyho vykonu atd.)
Chápu, že třeba někteří se mohli zmlsat Lombardem. Rozdíl tam určitě je, ale zrovna tak velký rozdíl je mezi Metallicou a Slayer i když jsou to trash metalový skupiny.
kirkhammett: Jeste jsem tady od tebe necetl nic, co by se byt vzdalene podobalo objektivnimu pohledu na vec, spis to byla naprosto nekriticka adorace. Duveryhodnosti nepridava ani naprosto nekorektni analogie hosta (ktery objektivne slibeny byl) a zkusenosti z koncertu. Kdyz ma nekdo neco velmi dobre naposlouchaneho, tak se mu to do hudby pridava (nebo upravuje) samo, i kdyz to tam neni, takovou zkusenost mam jak z koncertu, tak i z blbyho poslechu v MHD, kdyz tam je hluk a ja ze sluchatek neslysim nic. Stejne "vnimam" (nebo spis vzpominam), co se tam deje. Pokud se na to nezameris, spoustu chyb (ktery s Metallicou neseznamenymu cloveku budou hned jasny) neodhalis.
Ja nechapu, ze si nekteri z vas nedokazou priznat, ze Lars Ulrich ve svych 47 letech neni schopen kvalitne odbubnovat 2 koncerty za den, coz podle me neni zadna zas tak hrozna ostuda...
Ja nechapu, ze si nekteri z vas nedokazou priznat, ze Lars Ulrich ve svych 47 letech neni schopen kvalitne odbubnovat 2 koncerty za den, coz podle me neni zadna zas tak hrozna ostuda...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Skořepný Šokátor
Hele hoši, vy buďte hlavně rádi, že jste tam vůbec byli, zapařili si, což já bohužel říct nemůžu...kdybych tam blbnul s váma, tak by mě už nějaký chyby v bubnování vadily minimálně, rozhodně ne tak, abych o nich psal 5 stránek tématu... 
fekál.
Wohma - však my to řikame furt ale je nám porad tvrzeno ze to byl vzdy bubenik na prd a bubnovat neumel nikdy....
-
kirkhammett62
Sorry, jestli jsem tě nějak urazil. Ale já se fakt o objektivní názor ani nesnažil. Šlo by to asi těžko protože Metallicu mám rád, já přiznávám že nějaká chyba tam byla, ale rozhodně dle mého názoru tam nic totálně nezmršil. Rozhodně jsem ale taky netvrdil, že je nejlepší a to že je prostě už v letech a měl dva koncety v jeden den jsem dokázal připustit mrkni o pár příspěvků vejš.Wohma píše:kirkhammett: Jeste jsem tady od tebe necetl nic, co by se byt vzdalene podobalo objektivnimu pohledu na vec, spis to byla naprosto nekriticka adorace. Duveryhodnosti nepridava ani naprosto nekorektni analogie hosta (ktery objektivne slibeny byl) a zkusenosti z koncertu. Kdyz ma nekdo neco velmi dobre naposlouchaneho, tak se mu to do hudby pridava (nebo upravuje) samo, i kdyz to tam neni, takovou zkusenost mam jak z koncertu, tak i z blbyho poslechu v MHD, kdyz tam je hluk a ja ze sluchatek neslysim nic. Stejne "vnimam" (nebo spis vzpominam), co se tam deje. Pokud se na to nezameris, spoustu chyb (ktery s Metallicou neseznamenymu cloveku budou hned jasny) neodhalis.
Kdyby to byl "jeden kamarad" - tak se ani nevyjadruju...navic tim hlavnim z myho prispevku bylo, abyste laskave i fanouska Metalliky nechali rict svuj, byt kriticky nazor. Vetsina tu onanuje nad tim jak to bylo skvely a kdyz to nekdo vidi jinak, je automaticky spatnej, cerna ovce, bila vrana... Vyslechnout nazor druhych, i kdyz s nim treba nesouhlasis, je zakladnim predpokladem pro diskusi, pokud tohle nechces prijmout, nema cenu, abys chodil na diskusni fora. Ja Metalliku videl nazivo trikrat, takze vim, ceho byl Ulrich schopnej, kdyz byl na vrcholu...proto nemam duvod neverit (byt si svoje nazory si vytvarim povetsinou z vlastni zkusenosti) temer desitce lidi, kteri hudbe rozumi. Taky nevidim jedinej duvod, proc by se "legendarni kapele" nemely vytykat chyby notabene kdyz jsou to chyby zasadni. Bejt kriticky k vykonu Metalliky se nesmi proto, ze to je prave Metallica?:-)kirkhammett62 píše:
No paráda tak to je zas názor takže Lars jel mimo rytmus a ostatní ze skupiny si jeli celou dobu svůj rytmus v tom případě sem asi hluchej, protože kromě nějakých chyb, co se neshodujou se studiovkama a občasné přehanění s dvojšlapkou to bylo v pohodě. Víš tohle je úplně nejlepší pokoušíš se tady dělat svůj objektivní názor z koncertu na kterém si vlastně ani nebyl, že jeden kamarád muzikant povídal. Já taky od spousty muzikantů slyšel, že Metallica si má pozvat hosta a nic se nekonalo. Takže asi tak, jo je to možný že jsme zaslepený, ale šli jsme si to tam na Metallicu užít. Je to prostě pro nás legenda a bylo to super, takže proč ještě vyhledávat chyby? Fakt jste toho názoru že Lars byl s rytmem někde jinde? Mně to teda připadá jako nesmysl.
Chápu, že třeba někteří se mohli zmlsat Lombardem. Rozdíl tam určitě je, ale zrovna tak velký rozdíl je mezi Metallicou a Slayer i když jsou to trash metalový skupiny.
A to s tim hostem to btw bylo i pisemne.
-
kirkhammett62
Dobrá písemně se tu omlouvám všem které jsem nějak napadl za jejich názor moc mě to mrzí. Mám prostě Metallicu rád na ten koncert sem se hrozně těšil, takže na chyby kašlu. Snažím se ji bránit fakt mi nepříjde, že ten výkon byl k blití. Byl by kdyby utekl z podia jako malej kluk, ale prostě zahrál to jo byly chyby byly. Někomu prostě vadí, tak jo dobře nebudu vám to teda brát, ale já byl spokojenej. Takže ještě jednou sorry.
Vsak pokud jsi byl spokojenej, tak to je dobre, ale kdyz nekdo nebyl, tak ho kvuli tomu nemusis napadat 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
holkoun: díky, myslím že jsi to v tom první příspěvku popsal naprosto dokonale. A s tím rytmem máš taky pravdu. Ale to je známé. Lars všecko zrychluje. Nicméně teď v Praze už i jeho zrychlený rytmus kolísal nahoru a dolů když se snažil o dvojšlapku...
nejvíce to bylo slyšet u Cyanide.
roman1: \m/ -_- \m/ cheerz!
Wohma: přesně tak. Já k tomu dodám jenom to, že záleží pouze a jenom na Vašem osobním názoru a pocitu, to je přeci to nejdůležitější. To že tady píšu, jak mě zklamal Lars je můj názor, nicméně je podložen hodně moc faktem, že to tak prostě je a bylo, nicméně je to můj názor a ten je pro mě důležitej - Vás může zajímat a nemusí, ale hlavně si nechte ten svůj, do toho by Vám někdo jebat neměl.
Pro kapelu není něco lepšího, než když nadchnou plnej dům a ten dům jim to dá náležitě najevo, což se myslím, ať už byl výkon jakýkoliv povedlo, tudíž se můžeme brzy těšit na další koncerty kapel z Big4
roman1: \m/ -_- \m/ cheerz!
Wohma: přesně tak. Já k tomu dodám jenom to, že záleží pouze a jenom na Vašem osobním názoru a pocitu, to je přeci to nejdůležitější. To že tady píšu, jak mě zklamal Lars je můj názor, nicméně je podložen hodně moc faktem, že to tak prostě je a bylo, nicméně je to můj názor a ten je pro mě důležitej - Vás může zajímat a nemusí, ale hlavně si nechte ten svůj, do toho by Vám někdo jebat neměl.
Pro kapelu není něco lepšího, než když nadchnou plnej dům a ten dům jim to dá náležitě najevo, což se myslím, ať už byl výkon jakýkoliv povedlo, tudíž se můžeme brzy těšit na další koncerty kapel z Big4
- ultra-violence
Zdravím fandy...
Nevim chlapci, já byl na Metallice prvně, a že to Lars často jooo pořádně lemplil, jsem teda slyšel... samozřejmě že mě to nepotěšilo, ale co s tím kua můžu dělat? Výběr songů bych taky uvítal trochu jiný, ale co s tim kua můžu dělat? Zvuk bych taky chtěl lepší, ale co s tim kua můžu dělat?
I tak jsem rád že jsem tam byl a taky jsem si to užil... i když nevím, zda někteří slabomyslnější pochopí, co chci říct.
Rozhodně tady nebudu tři dny citovat citace citací citací citací citací, tahat se o slovíčka a tak dále...že vás to baví pánové.
Mějte se, čusbus autobus.
Nevim chlapci, já byl na Metallice prvně, a že to Lars často jooo pořádně lemplil, jsem teda slyšel... samozřejmě že mě to nepotěšilo, ale co s tím kua můžu dělat? Výběr songů bych taky uvítal trochu jiný, ale co s tim kua můžu dělat? Zvuk bych taky chtěl lepší, ale co s tim kua můžu dělat?
I tak jsem rád že jsem tam byl a taky jsem si to užil... i když nevím, zda někteří slabomyslnější pochopí, co chci říct.
Rozhodně tady nebudu tři dny citovat citace citací citací citací citací, tahat se o slovíčka a tak dále...že vás to baví pánové.
Mějte se, čusbus autobus.
Nevycerpa te, kdyz jdes prilis rychle, ale to, ze jdes prilis pomalu a zacinas se nudit." Cliff Burton
What an amazing show, and what an amazing cover song! Band guys from each of the Big Four came out to perform Am I Evil? together. James, Dave, and Joey all took turns singing, while there were guitarists, bassists, and snare drum players all on stage. Pretty amazing event. And guess what, it's all being filmed for a Big Four DVD!! Full setlist is up, pics to come....
Ach jaj. A v Praze nic
Ach jaj. A v Praze nic
Fuck me running... že já se na celou Prahu nevysral a nejel do Bulharska....

Nemam slov...
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
Bias je slovo, ne zkratka.