El. síť, její vliv na zvuk
Pravidla fóra
El. síť, její vliv na zvuk
Mam kombo celolampu, ale nelibi se mi co dela se zvukem necistota nasi site, neda se to eliminovat trebas UPSkem ?
Mate nekdo zkusenosti ?
thx /r
Mate nekdo zkusenosti ?
thx /r
- Jens Ludwig
- Odborník
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
V jaky kapele hrajes?chmelda píše:Taky bych něco takovýho potřeboval, f sobotu sme hráli na Natrucu f Kolíně a furt mi to f zesiku ňáko haprovaloVe skušebně a na jinejch akcích hraje normálně dobře...
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
s nad F jake hrejefš fkafpeflef jef fem f fofotu fa natfufu fyl... fadnej nafez fam, ne si silně outMichalowic píše:V jaky kapele hrajes?chmelda píše:Taky bych něco takovýho potřeboval, f sobotu sme hráli na Natrucu f Kolíně a furt mi to f zesiku ňáko haprovaloVe skušebně a na jinejch akcích hraje normálně dobře...
Ja sem v sobotu na Natrucu byl...radnej narez tam
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Bu - Fu , hráli sme vod půl 3 na malý stageMichalowic píše:V jaky kapele hrajes?chmelda píše:Taky bych něco takovýho potřeboval, f sobotu sme hráli na Natrucu f Kolíně a furt mi to f zesiku ňáko haprovaloVe skušebně a na jinejch akcích hraje normálně dobře...
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
rasta_blasta píše:s nad F jake hrejefš fkafpeflef jef fem f fofotu fa natfufu fyl... fadnej nafez fam, ne si silně outMichalowic píše:V jaky kapele hrajes?chmelda píše:Taky bych něco takovýho potřeboval, f sobotu sme hráli na Natrucu f Kolíně a furt mi to f zesiku ňáko haprovaloVe skušebně a na jinejch akcích hraje normálně dobře...
Tohle bylo pěkně trapný ferdo.....
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
afchňo chňo jsi si jistej, že ve zkušebně vytavíš toho VK pořádně? a nekecej mi tu že jo, nevěřil bych;)a když jo, tak to asi rozhodně nebude plnokrevná celolampa:D
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
A je to tady zase
, nevytavim, když hrajem s kapelou tak to mám tak na 2, když tam sem sám tak na 4-5, ale to už teče kref z uší...
Ale nechápu co to s timhle tématem má společnýho, na tom Natrucu, sem to měl asi na 3.....
Ale nechápu co to s timhle tématem má společnýho, na tom Natrucu, sem to měl asi na 3.....
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
h
k čemu si lidi kupujete takovýhle převeliký krámy hraješ na 2 no to sem máš to ti ten aparát tak akorát huhláchmelda píše:A je to tady zase, nevytavim, když hrajem s kapelou tak to mám tak na 2, když tam sem sám tak na 4-5, ale to už teče kref z uší...
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
to je recht, ale musel bych si to nejspise nechat postavitJens Ludwig píše:spíš se dělaj stabilizátory proudu
ci postavit sam. Ovsem jestli znas na netu nejakou prodejnu, kde najdu katalog, to by bylo o necem jinem. Mrknu se tady v meste po okoli, ale nejsem si jisty jake parametry by mel stabilizator mit. Kombo ma input 300w 230v 50/60hz .
no já hraju na 2*12 ten engl je kombo1*12 sorry ale boxy 4*12 sou na hodně velký po´dia který v čechách víceméně chybějchmelda píše:Pže je docela rozdíl hrát na sedmu na 1*12 nebo 4*12 , taky vobčas hrajem akce kde se kytara nezvučí do PA, tak asi proto. A věř, že to na 2-3 fakt nehuhlá
Engl Thunder 50, Ibanez RG 570+Tone ZOne a Paf Pro,Fender 57 ressuie + zamikací schallery , MXR micro ampJim Dunlop Cry Baby 535,BOSS Tu2,CH-1, DD-3, BCB-60, Kabely Monster rock, vysílačka AKG . http://www.benefit-rock.com http://www.brix-rock.cz/
tak neni 12ka jako 12ka, zejo 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
v
no tak to je samozřejmý box 4*25 pochopim když maj auta na přeprevu budiž. ale 100w hlava a 300w box to je hrozněj masakrWohma píše:tak neni 12ka jako 12ka, zejo
-
Isachs
- Kontaktovat uživatele:
VK fakt nehuhlá ani při malých hlasitostech... to je ozkoušený, docela jede dobře už odspoda...
Nestabilní proud samozřejmě nedělá nic dobrýho ani zesíku, ale zase na druhou stranu nejsem elektrikář abych to poznal... ale pokud bylo v síti vícero věcí (světla, PA, ostatní komba) a tak, tak to asi bordel dělat může...
Jednou jsem na lampě zažil výpadek proudu, ještě to asi 5 vteřin dohrávalo a to co z něho lezlo bylo děsný... takže pokud ti okolní zapojení brali šťávu, tak se nedivím, pokud to kravlo...
Jinak takový akce znám... celá kapela dostane jedu zásuvku a prodlužováky s rozdvojkama... děsný, požářům zdar
Nestabilní proud samozřejmě nedělá nic dobrýho ani zesíku, ale zase na druhou stranu nejsem elektrikář abych to poznal... ale pokud bylo v síti vícero věcí (světla, PA, ostatní komba) a tak, tak to asi bordel dělat může...
Jednou jsem na lampě zažil výpadek proudu, ještě to asi 5 vteřin dohrávalo a to co z něho lezlo bylo děsný... takže pokud ti okolní zapojení brali šťávu, tak se nedivím, pokud to kravlo...
Jinak takový akce znám... celá kapela dostane jedu zásuvku a prodlužováky s rozdvojkama... děsný, požářům zdar
ESP-LTD MHB-401 Black Satin - kytáááárka 
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy
Peavey 5150 II EVH 120W - prostě mazec
Krank Revolution 4x12 380W - bedna, těžká, ale alespoň má kolečka
Orange PPC 412 ADV BLK 240W - prodám (bazar)
Digitech Hardwired metal disto - hraní na doma
Fender Frontman G15 - hraní na doma
ladička, planetwaves kabely a podobný krámy