Prodej snímačů "Seymour Duncan"
Pravidla fóra
Prodej snímačů "Seymour Duncan"
Zdravim,
mam tyhle snímače na kytaře ESP H-500: Seymour Duncan JB (B) / 59 (N)
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN093559/
Zajímalo by mě za kolik bych je asi tak střelil nevíte??
MAm v plánu na tuhle kytaru dát aktivní snímače EMG 81 a 85.
mam tyhle snímače na kytaře ESP H-500: Seymour Duncan JB (B) / 59 (N)
http://kytary.cz/esp-ltd-elektricka-kyt ... /HN093559/
Zajímalo by mě za kolik bych je asi tak střelil nevíte??
MAm v plánu na tuhle kytaru dát aktivní snímače EMG 81 a 85.
Naposledy upravil(a) Nik 555 dne 24.06.2010 22:09, celkem upraveno 1 x.
Hudba si vyžaduje své přednosti, které nemají kompromisy.
Re: Prodej snímačů "Seymou Duncan"
A co se kouknout kolik stojí noví a z toho odvodit cenu podle stáří, použití.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
To je právě ten problém.. NEmůžu nikde najít tyhle co mám nějak jsem z těch zkratek a čísel zmatenej..
NEdokázal bys to někde vygooglit tyhle moje dva snímače?? Díky moc
NEdokázal bys to někde vygooglit tyhle moje dva snímače?? Díky moc
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
JB = SH-4 (Jeff Beck), 59 = SH-1...
Cena tak 1400,- za kus.
Cena tak 1400,- za kus.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Aha no tak to si budu muset na aktivky ještě trochu přišetřit.. Chci ty aktivní protože mi přijdou při skreslení lepší.. Nebude ale problém s jejich instalací?? Myslim tim kam dam 9V baterii?
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ne, problém mít nebudeš. Možná bys t Duncany střelil za 1600, ale ted se zrovna dobře neprodává. Zkus to a uvidíš.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
1600,- myslíš za oba?? TY EMG 81 a 85 se celkem prodraží že 
- fundametalista
- Kontaktovat uživatele:
Né, 1600 za jeden. Za SH4 (JB) určitě, za takovouhle cenu jsem ho koupil já. A ten SH1 na tom bude podobně. Jinak ty EMG se taky dost často válí na bazaru za rozumnou cenu...Nik 555 píše:1600,- myslíš za oba?? TY EMG 81 a 85 se celkem prodraží že
Ibanez RG 321MH Custom (SD SH4 + RM Classic Neck), Ibanez TS-10 MIJ, BOSS SD-1, Carl Martin 2Wah, Fender Superchamp XD (Eminence Ragin Cajun), Fast Track MkII, Guitar Rig
OK díky za tip.. Zrovna jsem na bazaru našel EMG 81 za 1600,- 
Ještě jedna věc, určitě budu muset měnit potenciometry a přepínač snímačů že?
BTW: NEní tady na foru nějaký topic o tomhle? Kdysi dávno jsem tu něco o tom četl ale nemůžu to dohledat..
Ještě jedna věc, určitě budu muset měnit potenciometry a přepínač snímačů že?
BTW: NEní tady na foru nějaký topic o tomhle? Kdysi dávno jsem tu něco o tom četl ale nemůžu to dohledat..
Re: Prodej snímačů "Seymour Duncan"
OK.. A ještě něco.. MYslíš že by šlo, že bych na zkreslení používal aktivku u kobilky EMG 81, a starý snímač seymour u krku na čistý zvuk.. Může se to takhle dělat??
Prý to jde, ale nikdy jsem to nedělal někde určo najdeš plánek. A řekl bych že budeš muset mít na každej snímač jinej poták ale nwm.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
Právě no.. Někde jsem četl, že by díky tomu poťáku pro EMG zněl ten pasiv dost potichu..
Na zkreslení mi ale zatím bude stačit jen jeden EMG u kobylky ne?
Na zkreslení mi ale zatím bude stačit jen jeden EMG u kobylky ne?
Mám taky EMG a metalovej klasickej zvuk se hraje na 81 u kobyly ale někteří např. hettfield z metallici hraje často na 60 u krku jde o to jakej zvuk chceš. Ale prostě 81 je pila a chvilku snim vydržíš, zase např. james root ze slipknot hrál na začátcích na B.C rich superstrata a měl tam jenom 1 snímač a to 81 u kobyly 
Můj sen je co nejvíc se přiblížit zvuku rammstein.. A vim že R.Kruspe má 81 a 81.. Ale pre 85 už je trochu zahuhlaná..
á rammstein moje nej. kapela tak si kup jeden EMG 81 a až budou prachy tak kup další
EDIT: jo a né na všech má 81+81 má taky 81+S a 81+60
EDIT: jo a né na všech má 81+81 má taky 81+S a 81+60
- 60'Rock_N'_Roll
kdyz to budeš kombinovat, jako pasiv a aktivní, tak pri prepínání budeš muset snizovat hlasitost zesilovače, protoze aktivka je hlasitější. a to pri hraní jedný písně neni zrovna praktický.. 
a co dodělat zvlášť booster jenom pro pasivní snímač, popř. odělat 1. volume pot pro aktivní a 2. pot pro pasív?60'Rock_N'_Roll píše:kdyz to budeš kombinovat, jako pasiv a aktivní, tak pri prepínání budeš muset snizovat hlasitost zesilovače, protoze aktivka je hlasitější. a to pri hraní jedný písně neni zrovna praktický..
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Tak u zkresleného kanálu ti to stejně nepomůžePikus píše:a co dodělat zvlášť booster jenom pro pasivní snímač, popř. odělat 1. volume pot pro aktivní a 2. pot pro pasív?60'Rock_N'_Roll píše:kdyz to budeš kombinovat, jako pasiv a aktivní, tak pri prepínání budeš muset snizovat hlasitost zesilovače, protoze aktivka je hlasitější. a to pri hraní jedný písně neni zrovna praktický..
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
ne, já to myslel, jak taky vyřešit dát do rovnováhy hlasitost z pasivu (pomocí boosteru) a toho aktivu... jenom pro vyrovnání hlasitosti výstupu...Fade píše:Tak u zkresleného kanálu ti to stejně nepomůžePikus píše:a co dodělat zvlášť booster jenom pro pasivní snímač, popř. odělat 1. volume pot pro aktivní a 2. pot pro pasív?60'Rock_N'_Roll píše:kdyz to budeš kombinovat, jako pasiv a aktivní, tak pri prepínání budeš muset snizovat hlasitost zesilovače, protoze aktivka je hlasitější. a to pri hraní jedný písně neni zrovna praktický..