Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Re: Metallica

Příspěvek od Bummer »

No já ti teda nevim. Když na něj přišla řada se sólem, tak se moc nepředvedl. Třískal do jedný struny, v obličeji výraz, jako by se mu chtělo na záchod a pak ... tu strunu podladil, zatvářil se jako borec a zmizel.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Varach

Příspěvek od Varach »

Bummer píše:No já ti teda nevim. Když na něj přišla řada se sólem, tak se moc nepředvedl. Třískal do jedný struny, v obličeji výraz, jako by se mu chtělo na záchod a pak ... tu strunu podladil, zatvářil se jako borec a zmizel.
A nedošlo ti, že to celý bylo jenom o show a tu strunu podladoval celou dobu? :lol:
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Varach píše:
Bummer píše:No já ti teda nevim. Když na něj přišla řada se sólem, tak se moc nepředvedl. Třískal do jedný struny, v obličeji výraz, jako by se mu chtělo na záchod a pak ... tu strunu podladil, zatvářil se jako borec a zmizel.
A nedošlo ti, že to celý bylo jenom o show a tu strunu podladoval celou dobu? :lol:
Ok, podlaďoval. Ale nevím, co je na tom za show. Bejt naživu Burton, tak tam místo toho vysype nějaký sólo. :|
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Varach

Příspěvek od Varach »

Bummer píše:
Varach píše:
Ok, podlaďoval. Ale nevím, co je na tom za show. Bejt naživu Burton, tak tam místo toho vysype nějaký sólo. :|
:D No....tak dobře... :D necháme toho... :wink:
roman1

Příspěvek od roman1 »

Já si tedy myslím, že buďme rádi za to, že Metallica nepředvádí sólové vložky jako na Nowhere Else To Roam, kdy už to chvílema fakt uspávalo a koncert ztrácel šťávu (i když při tříhodinový show si asi museli trochu orazit :) ). Ať tam Rob dělal co chtěl, nic to nemění na tom, že je to technicky nejschopnější basák, co kdy v kapele byl, ten člověk je schopnej zahrát cokoli a jakkoli. (Tohle je můj názor, tím nechci rozpoutávat nějakej flame!)
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

No, chlapci, kdyby měl Rob prostor na sólo, tak byste se dost možná divili. Já jedno jeho sólo zažil v roce 2007 a málem ze mě vytřískal duši.

To co předvedl teď po Sad but True je akorát náhražka za to, co po SbT předváděl Hetfield, který dělal to samé a navíc klečel u repráku a snažil se k tomu podlaďování tlustého Ečka chytnout řádnou vazbu. Prostě jenom "heavy" dohra heavy songu. Žádný show off skillů.

roman1: no, mě naopak trochu mrzí, že už ta sóla vynechávají, bylo to právě vždy moc fajn zpestření, imho daleko lepší, než půl tuctu všelijakých inter s videjama na obrazovce.

Bohužel chlapci už se snaží pokrátit si koncert no, přeci jen už jsou na šňůře necelé dva roky.
roman1

Příspěvek od roman1 »

to ronnie: zpestření samozřejmě, Hammettovy úprky po hmatníku byly skvělý (co bych za ně teď dal), ale v okamžiku, kdy začal "hrát" zadkem, tahat kyrtaru po podiu apod. už to jaksi nemělo ten drive a smysl, sóla na basu fajn, zvlášť, když se připojili ostatní kytarníci a švihli si nějakej úryvek, např. The Call Of The Ktulu, Orion,... , to byly kouzelný chvilky, sóla na bicí bych snesl, ale zase, s přibývající stopáží už pak ztrácely švih, už to nebylo bicí sólo, spíš teatrální komedie a zbytečnej průtah... Prostě sólový výstupy ano, ale v rozumný dýlce, ukázat skill, ale zbytečně to neprodlužovat, že...
Naposledy upravil(a) roman1 dne 24.06.2010 20:19, celkem upraveno 1 x.
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Hledal sem videa metli kde je nákej pořádnej mosh pit...jako na jůtubu jich je fakt hafo ale tohle mě rosekalo :D

(snad to pochopíte :mrgreen: )
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Možná, že to někdo víte už dýl, ale na Beatu teď povídali, že to nenadálý ztišení Metallicy měl na triku zvukař, který na začátku koncertu vyhulil vše na max a časem se mu tak povedlo odpálit část aparatury. :D

vorech6

Příspěvek od vorech6 »

Bummer píše:Možná, že to někdo víte už dýl, ale na Beatu teď povídali, že to nenadálý ztišení Metallicy měl na triku zvukař, který na začátku koncertu vyhulil vše na max a časem se mu tak povedlo odpálit část aparatury. :D
tak toho bych si najmul znova :lol:
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
dfleischer

Bummer píše:Možná, že to někdo víte už dýl, ale na Beatu teď povídali, že to nenadálý ztišení Metallicy měl na triku zvukař, který na začátku koncertu vyhulil vše na max a časem se mu tak povedlo odpálit část aparatury. :D
jj slyšel sem že odpálil vejškáče :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

dfleischer píše:
jj slyšel sem že odpálil vejškáče :D
Profík to se pozná :D Ale i tak mě zaráží, že to nemá nějaké rezervy proti přetavení. Asi nepočítají s blbcema no :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Varach

Příspěvek od Varach »

Tak pánové jsem se dozvěděl, z jakýho důvodu byla mezi většinou písní cca minutka mezera.Lars si prý chodil dozadu pro kyslík...Kamáráduv tata to pry cetl asi na sonisphere.cz nebo kde...netusím...
Takže podle mě si zaslouží dvojnásobný respekt za svůj výkon...
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Ty kráso, jestli to je pravda... :o jen by to chtělo link jako důkaz :wink: :)
fekál.
Varach

Příspěvek od Varach »

Skořepný Šokátor píše:Ty kráso, jestli to je pravda... :o jen by to chtělo link jako důkaz :wink: :)
Az budu s kamosem mluvit tak se ho jeste zeptam...
Varach

Příspěvek od Varach »

Tak jsem to našel sám
Prostoje mezi jednotlivými songy velmi dobře ukazovaly, kdy si Lars Ulrich chodí pomáhat do zákulisí kyslíkem. Na něm je totiž únava nejmarkantnější.
http://musicserver.cz/clanek/30495/Soni ... 19-6-2010/
dfleischer

omg jakej kkt psal ten článek?? No to je fakt hrozný :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Já se přiznám, že jsem čekal, že bude úplně normální, že se na pódium uvolňuje kyslík, z nějakých bomb poschovávaných kolem. Když jsou třeba uzavřené prostory a tisíce poskakujících a pořvávajících lidí to vydýchají raz dva. Nemyslím, že by to byl takový problém někam za (vedle) bubeníka dotáhnout hadičku, co by v průběhu vystoupení "upouštěla" kyslík.. ale nevím, jak se to v praxi řeší. Asi to vědí sami líp..
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Taky mi přijde trošku...ehm..."neseriózní":

"Drobná potíž byla jen v tom, že hlasitost byla nastavena velmi rozumným způsobem, a tak v kotli byly slyšet hlavně neotesané a ultrašpatné pěvecké výkony vesnických metalistů, kteří potřebovali na plné kolo prezentovat svou znalost repertoáru. "

Jasně, to mají stát jak kůly v plotě a blbě čumět na pódium...a zajímalo by mě, jak přišel na to, že jsou všichni z vesnice - to si našel jejich životopisy? :roll:
fekál.
Varach

Příspěvek od Varach »

Skořepný Šokátor píše:Taky mi přijde trošku...ehm..."neseriózní":

"Drobná potíž byla jen v tom, že hlasitost byla nastavena velmi rozumným způsobem, a tak v kotli byly slyšet hlavně neotesané a ultrašpatné pěvecké výkony vesnických metalistů, kteří potřebovali na plné kolo prezentovat svou znalost repertoáru. "

Jasně, to mají stát jak kůly v plotě a blbě čumět na pódium...a zajímalo by mě, jak přišel na to, že jsou všichni z vesnice - to si našel jejich životopisy? :roll:
Jojo když jsem toto četl tak jsem nevěděl jestli se mám naštvat nebo smát :lol:
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“