Na bazaru jsem našel dva aktivní snímače.. A zajímalo by mě jakej maj asi tak charakter zvuku..
Hlavně ten EMG 707??
To podle toho jestli máš na kytaře 6 nebo 7 strun, víš? To jsou takové ty dráty, co tam máš natažené. Řešilo se to tu o pár centimetrů výše. Nejenom, že nikdo tady na foru nic nehledá, ale ani, jak je vidět, nečte.MejlaSN píše:mě zajímá tato otázka, nevím jestli si pořídit ten nebo ten...koukal jsem, že někdo si dává ke kobylce 81 a ke krku 707..někdo oba 707 a nebo zas oba 81
řešilo? tak mi najdi citaci, kde je uvedený rozdíl mezi charakteristikou zvuku...a příště ze mě nedělej blbce díksymar píše:To podle toho jestli máš na kytaře 6 nebo 7 strun, víš? To jsou takové ty dráty, co tam máš natažené. Řešilo se to tu o pár centimetrů výše. Nejenom, že nikdo tady na foru nic nehledá, ale ani, jak je vidět, nečte.MejlaSN píše:mě zajímá tato otázka, nevím jestli si pořídit ten nebo ten...koukal jsem, že někdo si dává ke kobylce 81 a ke krku 707..někdo oba 707 a nebo zas oba 81
Překvapivě úplně stejný... Je tam jen o pólový nástavec víc, jinak je vše stejné.MejlaSN píše: vím jaký zvuk má EMG 81/85, které mám na les paulu...ale jak je to se zvukem u sedmy nevim, a proto se ptám