jcm 900 čistý zvuk
Pravidla fóra
Re: jcm 900 čistý zvuk
Uber volume na tom muffu : dej volume čistého klidně na plno a šteluj to volume na muffu. Určo máš tím uřvaným muffem převalený vstup toho JCM :--(.
-
negativecreep
jo tak dík vyzkouším a dám vědět
podle me je problem v muffu, na PM ta krabice bude vzdycky hrat na h***o a tak jak popisujes. je to proste takovej ten hnusnej, sumivej, nesrozumitelnej, brutalne valivej zvuk kterej ma s PM moc basu a tudiz nepouzitelne "tezkej zadek" - pm dlouho doznivaj.
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
SL-X žádné diody nemá, není JCM900 jako JCM900... A muf je IMHO efekt na h....o přesně jak prokopnutý reprákturbo_MaCk píše:no problem bude v těch klipovacích diodách v devítistovce...
-
woro90-1
Proč?turbo_MaCk píše:no problem bude v těch klipovacích diodách v devítistovce...
-
negativecreep
jasný s tím já počítam,že PM nebude přesně tak jak si ho představujem, problém je že tady sotva rozezná člověk akord, proste reakce na hraní jako bych měl dvě kreslící krabice za sebou ,no nic místo kecání půjdu radši kroutit ,a taky to možná dělaj struny,jsou pěkně vypráskaný.Jinak ten hnusnej zvuk ,jak tady někdo píše se mě pravě líbí
, no asi v tom maj prsty mudhoney ,ty já moc rád,jako hlavní zkreslení mám jekkyla,tohle je doplněk ale sóla na tom jsou krásný a taky mě příjde lepší se singly
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
kdyby tam byli klipovací diody, takteoreticky timůže vadit, že ten zvuk z muffa seřezávaj.takto to bude ale spíš vlastnost preampu, kterej se chová jinak kjinejm frekvencím.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
-
woro90-1
A co asi dělají přebuzené lampy?turbo_MaCk píše:kdyby tam byli klipovací diody, takteoreticky timůže vadit, že ten zvuk z muffa seřezávaj.takto to bude ale spíš vlastnost preampu, kterej se chová jinak kjinejm frekvencím.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
to samé v sudých harmonickýchworo90-1 píše:A co asi dělají přebuzené lampy?turbo_MaCk píše:kdyby tam byli klipovací diody, takteoreticky timůže vadit, že ten zvuk z muffa seřezávaj.takto to bude ale spíš vlastnost preampu, kterej se chová jinak kjinejm frekvencím.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
-
woro90-1
Ve všech. Jen v sudých víc. A to diody dělají také, stačí se podívat na charakteristiky běžných diod.turbo_MaCk píše:to samé v sudých harmonickýchworo90-1 píše:A co asi dělají přebuzené lampy?turbo_MaCk píše:kdyby tam byli klipovací diody, takteoreticky timůže vadit, že ten zvuk z muffa seřezávaj.takto to bude ale spíš vlastnost preampu, kterej se chová jinak kjinejm frekvencím.
zalezi, jak ma lampa nastaveny pracovni bod ... jestli je biasovana hotter nebo colder. Podle toho vytvari spektrum kdyz se dostane do cut-off faze ...woro90-1 píše:Ve všech. Jen v sudých víc. A to diody dělají také, stačí se podívat na charakteristiky běžných diod.
-
woro90-1
To nepopírám. Jen jsem chtěl podotknout, že vinit z "nepochopení efektu zesilovačem" to, že v zesilovači místo cold biased stage jsou ořezové diody, je blbost.lunchie píše:zalezi, jak ma lampa nastaveny pracovni bod ... jestli je biasovana hotter nebo colder. Podle toho vytvari spektrum kdyz se dostane do cut-off faze ...woro90-1 píše:Ve všech. Jen v sudých víc. A to diody dělají také, stačí se podívat na charakteristiky běžných diod.