Ibanez EX370

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
speed8
Kontaktovat uživatele:

Ibanez EX370

Příspěvek od speed8 »

Ahoj,
mezi el. kytarama jsem začátečník. Hrál jsem doteď na akustiku 8 let, ale teď jsme dostali s kamarádem nápad, že založíme kapelu. Hráli by jsme hlavně rockové cover verze např. Guns N Roses, Kiss, AC/DC, Metallica, Wanastowky atd.
Dočetl jsem se zde, že je lepší mít v záloze nějaký ten single snímač. Na tvrdši věci asi budu potřebovat humbuckery.
Je to prosté, chci kytaru do cca 4tisíc, aby se na ni dalo ze začátku hrát.
Dnes jsem si projížděl náhodou bazar a našel jsem tohle http://hudebnibazar.cz/index.php?fulltext=___556927
Kytara vypadá dost luxusně, jenže videa na youtube moc nejsou a už se asi neprodává, zde jsem taky žádné info nenašel.
Mohl by mi někdo napsat nějakou zkušenost nebo tak něco? Byl bych velice rád.
Děkuji speed8 8)
DL
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez EX370

Příspěvek od DL »

Zdar, co jsem vygooglil, tak by mohla být na podobné úrovni jako dnes RG 370.
Na tu RG370 jsem hrál, je to solidní kytara. Tremolo je použitelné.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
speed8
Kontaktovat uživatele:

Re: Ibanez EX370

Příspěvek od speed8 »

Díky, psal jsem tomu borcovi a prý to kupoval nové za cca 14 000, origo Korejská. Sice je starší, ale drží dobře ladění a je to taková tá střední třída. Asi půjdu do ní ;)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“