problém fast track USB

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
brožik

problém fast track USB

Příspěvek od brožik »

ahoj mám problém s touhle kartou, a po tom co jsem tu přečet tak soudim že to bude nejspíš vistama ale bohužel mám noťas na kterej nejdou ikspéčka... nainstaluju driver, zapnu kartu, najde jí to, ok... zapnu kytaru, do fast tracku dám sluchátka, hraju, ve sluchátkách se slyšim, ale do kompu už to nejde (používám, resp. kdyby to šlo tak bych rád používal :D audacity, kde mám ten fast track taky nastavenej ale prostě to nehraje...).a ani obráceně... mám jí jako výchozí zařízení jak pro přehrávání tak záznam ale jak jsou v nastavení zvuku u těch ikon takový ty ekvalizérky, tak mi tam žádný čárky neskáčou. a když si pustim v noťasu video tak mi to zpětně přes fast track do sluchátek taky nehraje... myslíte že by to meh bejt třeba jen blbej kabel? díky moc za pomoc!
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Re: problém fast track USB

Příspěvek od Atkins »

V prvé řadě upgraduj Vistu na W7, pokud máš note legálně, mohlo by to být i zdarma. IMHO neznám note, na kterém by neběžela WinXP - přirozeně musí být SP3.
Naposledy upravil(a) Atkins dne 25.06.2010 20:11, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
brožik

Příspěvek od brožik »

takže je to teda Vistama?
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Může to být Vistou ale na to abych to věděl přesně, musel bych mít daleko více informací, co Ti brání v upg na W7?
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Ne všechny (resp minimum) vist lze zadarmo upgradnout!
EDIT: Na M$ webu dokonce nemůžu najít nic o tom, že by někteří mohli zadarmo upgradovat (ale myslím, že jedny z posledních vist před vydáním W7 by to umožňovat měly)
Naposledy upravil(a) Sadam.S dne 25.06.2010 18:55, celkem upraveno 1 x.
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

pravda, já bych si musel koupit novou kopii protože mam jenom oem verzi vist(jinak sou to pěkný hajzly už 4x sem reinstalloval systém protože se zku*vili systémový soubory)
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

protože se zku*vili systémový soubory)
Nechtěl jsi napsat: "protože jsem si zku*vil systémový soubory", že ne... :lol: :lol: :lol:
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Atkins píše:Nechtěl jsi napsat: "protože jsem si zku*vil systémový soubory", že ne... :lol: :lol: :lol:
Asi tak... mě teď visty už jedou přes rok, je fakt, že už jsou mrtě zasekaný, což ovšem není systémem, ale uživateli ;)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

brožik píše:ahoj mám problém s touhle kartou, a po tom co jsem tu přečet tak soudim že to bude nejspíš vistama ale bohužel mám noťas na kterej nejdou ikspéčka... nainstaluju driver, zapnu kartu, najde jí to, ok... zapnu kytaru, do fast tracku dám sluchátka, hraju, ve sluchátkách se slyšim, ale do kompu už to nejde (používám, resp. kdyby to šlo tak bych rád používal :D audacity, kde mám ten fast track taky nastavenej ale prostě to nehraje...).a ani obráceně... mám jí jako výchozí zařízení jak pro přehrávání tak záznam ale jak jsou v nastavení zvuku u těch ikon takový ty ekvalizérky, tak mi tam žádný čárky neskáčou. a když si pustim v noťasu video tak mi to zpětně přes fast track do sluchátek taky nehraje... myslíte že by to meh bejt třeba jen blbej kabel? díky moc za pomoc!
Máš jí jako výchozí zařízení jak v nastavení Windows, tak i v Audacity? Zkoušel si ji na jiném počítači?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
brožik

Příspěvek od brožik »

jo jo zkoušel na normálnim kompu... tam to na ikspéčkách běhalo (i když to taky nebylo uplně bezproblémový a celkem často se stalo že to z ničeho nic přestalo hrát a nestačilo restartovat audacity ale musel jsem restartovat komp...) ale chtěl bych jí používat spíš na noťasu. já jsem přes počítače dost lama takže proto zkoušim to audacity o kterym jsem se tu dočet že by mělo bejt jednoduchý na ovládání... ale nastavit zvukovku jako výchozí ještě umim takže jo mám jí nastavenou jako výchozí i ve windowsech i v audacity... takže to nejspíš budu muset nějak vymyslet a zkusit do degradovat na XP SP3... zatim jsem se do toho nepouštěl protože jsem o těhlech NB od asusu čet že ixspéčka nepodporujou no...
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Proč bys degradoval? Prostě jako výchozí zvukárnu nastav integrovanou a tuto (FT USB) používej jen na hudební programy (Audacity apod.).

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

Atkins píše:
protože se zku*vili systémový soubory)
Nechtěl jsi napsat: "protože jsem si zku*vil systémový soubory", že ne... :lol: :lol: :lol:
nechtěl :lol:
popiš chybu:zapnu počítač, dám do mechaniky cd zmačknu desetkrát next 1x i agree 1x install poté 2x kliknu na ikonu a systém v pi*i.

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

A PC dětem seberte. :lol: :lol: :lol:
brožik

Příspěvek od brožik »

no jenže to vyřeší to že sice budu slyšet zvuky z windowsů ale v tom audacity to stejně neslyšim... zkoušel jsem to rovnou z komba přes line in v noťasu a tvuk z toho taky leze slušnej ale ta letence je pro nahrávání nepoužitelná... takže stejně zbejvá jen přeinstalovat operační systém bych to tak viděl... to tady nikdo nezkoušel fast track s vistama? dík
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Ano - pak by mohl být problém zvukovka vs Win Vista (respektive ovladač vs Win Vista), ale ten princip jsme ti popsali správně; i když se tu může spousta lidí ohánět multiclient ovladačem a že "jim to šlape v pohodě", tak znovu opakuji, že já preferuji a všude doporučuji zvukovku na muziku (čili DAW a podobné) zásadně nemíchat do systémových (Win) věcí!!!

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Naprosto sedí.
brožik

Příspěvek od brožik »

ok díky, ovladač jsem si stáhnul na visty přímo ze stránek M-audia takže ten by měl nejt snad ok... tenhle týden se v tom zkusim trochu pohrabat a příští týden tam kdyžtak dám ixpéčka... (ze stránek asusu jsem se dozvěděl že ten můj model nepodporuje W7...)
banana bonus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od banana bonus »

ahoj, já mám fast track ultra 8r, pc výkonné a W7. Instalace bez problému, ale když zvukovku zapnu počítač zamrzne, když mi ji mám zapnutou od začátku, tak pc ani nenajede. kde může být zakopaný pes?? díky
kytara:ESP-LTD MH1000 STB
kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus
snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck
hlava: Orange Dark Terror 15W
box: 2X Krank Rev Jr 1x12
kapela: http://scarlettavenue.eu
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Např. konflikt s jiným USB zařízením.
Líbik
last.fm: http://www.last.fm/user/NPGcz
Bandzone: http://bandzone.cz/lewashby

Příspěvek od Líbik »

Ahoj,
mám takovej problém... Mám W7, nainstaloval jsem ovladače ze stránek M-audia, ale karta se mi nezobrazuje ve zvukových zařízeních, jenom v liště se mi zobrazí ikonka M-audio...
Co s tím prosím ???
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“