Řeší se tu plno výrobců nástrojových kabelů, ale kabely pana Macha ne, zajímá mě váš názor na ně. Dle mě by mohly být lepší jak kupované PW atd...Jednak mě to zajímá a druhak bych si rád sám nějaké lepší kabely nadoma pořídil.
http://rmpickups.cz/cable.html
RM, Macho kabely
Pravidla fóra
Re: RM, Macho kabely
Mám jeden od něj a maká a maká a maká už 7 let. A k tomu velmi dobře (porovnání s novějšíma KLOTZ, Planet Waves)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
podle mě jsou srovnatelný s Monsterkablema
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Tak to je supr, a hlavně ta cena je supr, já jsem dneska chtěl jít kupovat Sommer + neutrik, ale jak tak vidím tak si to možná rozmyslím, Wohma říkal, že ty Sommer + neutrik jsou taky srovnatelný s Monster, takže teď si spíš propočtu co by mě vyšlo levněji. Jak je to vůbec možný, že to prodává tak levno a nějaký Planet jsou tak drahý a ještě k tomu horší ?