Na tu svou krásku jsem čekal půl roku než mi jí z Japonska dovezli, a je to kytara jak od boha.......Máte někdo taky japonku? Zajímá mě rozdíl ve zvuku u Ibanezáckých snímačů ( V8,S7,V7) a sadou DiMarcio, kterou se Ibanezy RG Prestige osazují.........já osobně mám sadu těch Ibanezáckých, a zvuk si nemůžu vynachválit...tyhle kytary maj DUŠI.... ale stejně mě trochu sem tam lákaj ty DiMarcia...máte s tím někdo zkušenosti???
(pro nezasvěcené: prosím neplést sem čínský výrobky Ibanez)[/b]
Ibanez Made in Japan
Pravidla fóra
- Pajoche
- Bandzone: http://bandzone.cz/pajoche
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, sice nemám Ibanez, ale mám v kytaře snímače Paf Pro od DiMarzio.Ty Ibanezácké jsem nikdy nekoštoval, ale co se týče těch mých tak mají úplně parádní dynamiku, nevrčí a nepískají ani při higain.
Pokud nemáš ani jeden z těchto problémů, tak nejspíš není důvod měnit. Ti co měli ale možnost porovnat, Ti řeknou více. Mám třeba na jedné staré Epiphonce taky původní snímač u krku a nemám důvod ho měnit bo je to jazz jako prase.
Tím chci říct, že i na "mediálně haněném snímači" si můžeš udělat zvuk třeba.
Pokud nemáš ani jeden z těchto problémů, tak nejspíš není důvod měnit. Ti co měli ale možnost porovnat, Ti řeknou více. Mám třeba na jedné staré Epiphonce taky původní snímač u krku a nemám důvod ho měnit bo je to jazz jako prase.
Tím chci říct, že i na "mediálně haněném snímači" si můžeš udělat zvuk třeba.
http://www.pajoche.cz - dvounohý ansábl
čau, to absolutně né...na nějaký
vrčení, nebo pískání si nemůžu stěžovat.. jsou potichu jak miminka, a zvuk mají v kombinaci s touhle kytárkou taky naprosto noblesní. Mám tam H-S-H a dostanu z toho opravdu všechno co chci....jen sem tam trochu pokulhávám po těch DiMarzio.....Nemám v úmyslu měnit, ani si nemyslím že by měli lepší zvuk, jen bude určitě jiná jeho charakteristyka, a jsem od přírody co se těchhle věcí týče hrozně zvědavej, tak mě to nutí přemýšlet.....
vrčení, nebo pískání si nemůžu stěžovat.. jsou potichu jak miminka, a zvuk mají v kombinaci s touhle kytárkou taky naprosto noblesní. Mám tam H-S-H a dostanu z toho opravdu všechno co chci....jen sem tam trochu pokulhávám po těch DiMarzio.....Nemám v úmyslu měnit, ani si nemyslím že by měli lepší zvuk, jen bude určitě jiná jeho charakteristyka, a jsem od přírody co se těchhle věcí týče hrozně zvědavej, tak mě to nutí přemýšlet.....