multiefekt do začátků

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
dylonž

multiefekt do začátků

Příspěvek od dylonž »

ahoj,
původně jsem sháněl konkrétní efekt, pak jsem ale přišel na to, že vlastně pořádně nevím, jak chci znít, tak mě napadlo koupit nějaký začátečnický multiefekt, který by mi pomohl najít vlastní zvuk
doporučili byste mi něco
nemám jiné požadavky, než aby to mělo pár základních zkreslení a efektů (overdrive, distortion, fuzz// reverb, chorus, tremolo - vlastně ani nevím jak tyhle všechny zvuky zní a multiefekt bych chtěl hlavně proto, abych se s nimi seznámil)
do 2000kč?
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Re: multiefekt do začátků

Příspěvek od pupack »

do 2000 bych se poohlédnul zřejmě po Korg Ax3g http://kytary.cz/korg-ax-3g/HN085061/

do začátku, na poznání co který efekt a jejich kombinace dělají určitě postačující. až budeš mít jasno co chceš dál, můžeš pořídit samostatné efekty popř. kvalitnější multiefekt
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Adamz Asah
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamz Asah »

Z vlastní zkušenosti bych rozhodně nebral nejlevnější Digitechy.

Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Pod toho Korga se můžu podepsat :)
Epiphone Les Paul Special II (vyměněný kobylkáč za SH-4.. takže to aspoň trochu hraje)
Vox Valventronix VT30
Dunlop Tortex 1.0 (modré)
Vox Satchurator
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“