Metronom v kombu silně vazbí

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Flajtr

Metronom v kombu silně vazbí

Příspěvek od Flajtr »

Zdar, mám metronom boss tu-80, při propojení do komba do vstupu cinch prvně párkrát normálně "tiká" ale najednou to chytne tak silnou vazbu, že se z toho klepu ještě půl hodiny, jak jde vidět tak ten metronom v kombu funguje, ale ta vazba a kvičení... Z toho metronomu mám do výstupu danou redkuci z velkýho na malej jack a z tý redukce mi vede kabel s 3,5 jackem na CINCH a vstupuje do CINCH v kombu.

Kdyby někoho napadlo, proč to dělá tak budu rád.
Díky a čau
core88
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: Metronom v kombu silně vazbí

Příspěvek od core88 »

ty to máš zapojeni do aux vstupu kam se strká treba mp3 ? tak tam bych asi vydel ten problem . na tom v stupu nebude žádná regulace hlasitosti. hlasitost se da rgulovat jen tak ze na mp3 uberes nebo pidas volume a to ten metronom asi nema . zkousel si to zapojit mezi kytaru a kombo ?
Dobří umělci kopírují ti nejlepší kradou. - Pablo Picasso
Obrázek
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Obrázek

Tohle zapojí mezi kytaru a kobmo těžko, nefunguje to (ozkoušeno)... :wink: Nicméně máš možná pravdu, problém může být v té hlasitosti, pokud to je možné, chce ji to na metronomu stáhnout.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Mezi kytaru a kombo jsem to zkoušel, ale nejde to, na kombu mám vstup CINCH, prostě na ty dva kolíky a máte pravdu, že hlasitost metronomu nejde měnit, ( nebo o tom nevím ) ale v návodu nic není... Nějaké nápady ?
johnatán
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnatán »

švihnout mezi metronom a kombo volume pedál?
Haik Black Beauty / Fire by LM Les Paul / Squier Obey Stratocaster ---> AKG WMS 40 wireless ---> Dunlop Crybaby / Boss CH 1 / Danelectro Cool Cat Drive / Ibanez LU 20 tuner ---> Mesa/Boogie F-30 --> HALLVAD 2x12"
basa Ibanez TRB-100
Flajtr

Příspěvek od Flajtr »

Ten metronom je ale zapojenej ne mezi kytaru a kombo, ale do vstupu třeba pro CD přehrávač a ještě kupovat volome pedál mi příjde celkem zbytečný... Jo a neví někdo proč ten metronom jde slyšet jenom když mám do komba píchlej kabel z kytary ? dělá mi to i při zapojení třeba notebooku, bez kabelu to ani nevrzne :)
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Ten cinch vstup je asi aktivován až po připojení kytary (kabelu do vstupu). Sice je to podivné řešení, ale občas se to tak dělá.

Ono ti problém může dělat i to zapojení redukce a stereo cinchů na mono výstup metronomu. Optimální je metronom nezapojovat do komba, ale třeba do počítače (beden u počítače) a zesilovat to na nich.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“