Zdravim.
Je mi 15 let a na bici hraju 1 rok.Doted sem hral na takove stare vykopavky a chtel bych si poridit neco lepsiho:D
Uvazuji o tomhle setu ale jeste nez se rozhodnu chtel bych znat vas nazor.
http://kytary.cz/mapex-horizon-fast-pac ... /HN109376/
Bicí Mapex Horizon Fast Pack - prosim o radu
Pravidla fóra
-
guitarista
- Bandzone: grixis
Re: Bicí Mapex Horizon Fast Pack - prosim o radu
No , ty rozmery mi teda moc nesedi
.... Vypada to na bici ktere jsou vhodne na tahani po ksevtech.
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Trošku bych se bála do toho jít.
Proč?
1) rozměry prioritně ukazují spíše na "dětskou" sadu
2) mám vrozenou nedůvěru k různým akčním kompletům. Bubny + stojany + futrály + tiché blány a gumové činely.... k tomu už chybí jen "plná taška Evy a Vaška"!!
Začínající kolego,hledej dál, třeba po bazarech... určitě najdeš lpší a kvalitnější nástroj, který má nejen užitnou hodnotu, ale také málo klesající cenu. Svých 15 a něco táců, co by stála ta legrace z odkazu, investuj rozumněji....
Proč?
1) rozměry prioritně ukazují spíše na "dětskou" sadu
2) mám vrozenou nedůvěru k různým akčním kompletům. Bubny + stojany + futrály + tiché blány a gumové činely.... k tomu už chybí jen "plná taška Evy a Vaška"!!
Začínající kolego,hledej dál, třeba po bazarech... určitě najdeš lpší a kvalitnější nástroj, který má nejen užitnou hodnotu, ale také málo klesající cenu. Svých 15 a něco táců, co by stála ta legrace z odkazu, investuj rozumněji....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
guitarista
- Bandzone: grixis
Tak Diky za vsechny rady 
Budu o tom premyslet.Ted sem se na to mrknul jeste jednou a ty rozmery jsou opravdu zvlastni:D
Budu o tom premyslet.Ted sem se na to mrknul jeste jednou a ty rozmery jsou opravdu zvlastni:D
Ahoj, mám tyhle bicí jako druhou sadu hlavně pro tahání na malé šolichárny a pod....
Mé zkušenosti. Malých rozměrů se není třeba bát...od výroby jsou bicí osazeny blánami Remo UT pin stripe, které dostanou i z těchto malých rozměrů příjemně hutný zvuk s jasným attackem a kontrolovaným dozvukem, kopák má na hloubku jen 12" ale to taky není problém, stačilo mi jen vyříznout do přední blány otvor na mic a lehounce zatlumit uvnitř....vše opravdu funguje dobře a sada hraje velice dospěle...třešničkou na dortu je balení a přeprava
Mé zkušenosti. Malých rozměrů se není třeba bát...od výroby jsou bicí osazeny blánami Remo UT pin stripe, které dostanou i z těchto malých rozměrů příjemně hutný zvuk s jasným attackem a kontrolovaným dozvukem, kopák má na hloubku jen 12" ale to taky není problém, stačilo mi jen vyříznout do přední blány otvor na mic a lehounce zatlumit uvnitř....vše opravdu funguje dobře a sada hraje velice dospěle...třešničkou na dortu je balení a přeprava