Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Dark Axel »

to je ejdno, že je jiný, než originál :) já při hraní/nahrávání coverů NIKDY nepřenastavuju co mám - jde o to, ež se podle mně ten zvuk k tomu sólu a ke skladbě nehodí :)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

To Uncle: Tohle už jsi sem dával. Jestli to je reakce na to, že ti k tomu nikdo nic neřekl, tak k tomu ti řeknu asi toto. Pokud na to nikdo nereaguje, tak asi nikomu nestojí za to ztrácet čas s nějakýma komentářema. Není to ani úplně hrozný ani žádná sláva. Už se mi to tady taky párkrát stalo a nejen mně. Je to pomalu u každý druhý nahrávky.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Uncle

Příspěvek od Uncle »

u každé jiné nahrávky by mi to asi bylo fuk, jde o to že mě zajímá názor třetí strany, jak zní ta flétna stou kytarou a jestli se to dá poslouchat..
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Uncle píše:u každé jiné nahrávky by mi to asi bylo fuk, jde o to že mě zajímá názor třetí strany, jak zní ta flétna stou kytarou a jestli se to dá poslouchat..
tak flétna s kytarou zní dobře, poslouchat se dá. Nevim co k tomu víc napsat, je to jen zaklad neceho, dodelejto, dej tomu nejaky aranzma, delsi cas, jestli tam ma byt i zpev tak i zpev a pak to sem hod ve finalni podobe. Takhle neni moc co hodnotit.
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Mělo by to lépe ladit, na ty zobcovky rozhodně zapracovat na tónu, ta kytara zní jako přes nějaký podivný efekt atd. atd. je na tom tuna práce.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Uncle

Příspěvek od Uncle »

děkuju mockrát... to jsem chtěl slyšet ;-) jak jsem řekl tohle byla jenom zkouška, už se na tom pracuje :)
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

pokus o prvni nahranou improvizaci, moc neladi, stary struny a bez basy, napiste prosim svoje nazory :oops: diky moc cus

http://www.box.net/shared/n5a1gyzx72
Dariel
last.fm: http://www.last.fm/user/darieel
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/dariel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dariel »

Víc si hrej s frázováním, je to takové furt to samé....jak dlouho hraješ?
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

neco kolem 2 let
Fanous

Příspěvek od Fanous »

Caues chlapi...zajimal by me Vas nazor na muj napad...je to moje prvni vec,kterou sem poskladal neni to jeste cely .sem samouk a kytaru mam v ruce cca rok a pul ...momentalne mam nastroj u kytarare na vymenu snimacu tak sem to aspon nahazel do GP a exportoval... http://www.box.net/shared/0a4xsl0rl0 byl bych vdecnej za kazdej ohlas at je jakej koli ja mam radost ze sem neco vyplodil
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Fanous píše:Caues chlapi...zajimal by me Vas nazor na muj napad...je to moje prvni vec,kterou sem poskladal neni to jeste cely .sem samouk a kytaru mam v ruce cca rok a pul ...momentalne mam nastroj u kytarare na vymenu snimacu tak sem to aspon nahazel do GP a exportoval... http://www.box.net/shared/0a4xsl0rl0 byl bych vdecnej za kazdej ohlas at je jakej koli ja mam radost ze sem neco vyplodil
Dokud to nezahrajes ty sam tak myslim ze ti to nikdo komentovat nebude
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Shrot

Příspěvek od Shrot »

zdravim, nahral sem For whom the bell tolls a budu rad za kazdou kritiku
de mi hlavne o rytmus (o kterym vim, ze v nem pokulhavam), zvuk, spletenej akord atd je vedlejsi

http://www.box.net/shared/ij7xki32jp
neni to nahrany zrovna nejlip, ale snad tam neco uslysite
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Špinavé prase: Zkus si do tý bicí linky přihrát nějaký background akordy, jednak je to hezčí a druhak je pak improvizace jednodušší. Rytmus hraní máš dobrej. Ale sólo není o notách, ale o pomlkách. Nevím kdo to řekl, ale tuším, že někdo z pinkfloydů. Prostě ty noty nasázet trochu nepravidelnějc a víc protahovat některý tóny. Mimochodem, když budeš mít nahranej ten backing track s akordama, tak se nebudeš bát delších pauz, jelikož tam nebude ticho. To byl pokus o konstruktivní kritiku, protože se mi to docela líbilo :-)

Šrot: Řemeslně zahraná doprovodná kytara. Neviděl bych v tom zásadních nedostatků. V kapele bys určitě nebyl ten kvůli komu se v průběhu roze*ere rytmika :-D Nicméně hledej další výzvy :-)

Včera mi sedlo vedro na mozek. A výsledek: akustika s HB podladěná do C, cross delay a drone. Ráno sem do toho ještě domlátil bicí. Je to děsně dlouhý. A to je asi tak všechno co se o tom dá říct. Snad ještě že je to psychedelieeeee http://www.box.net/shared/l7t9qibh1v
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Dirty.Pig píše:pokus o prvni nahranou improvizaci, moc neladi, stary struny a bez basy, napiste prosim svoje nazory :oops: diky moc cus

http://www.box.net/shared/n5a1gyzx72
Nuda. Navíc to nemá myšlenku ani feeling (ono asi není moc co prožívat když to nemá ani gradaci). A od hendrixovce bych čekal že to bude mít nějaký drive. Sorry. Ale máš pěkné vibrato.

Charliealpha: Pěkné, hrozně se mi líbí ten zvuk a atmosféra. Ještě bych ti do toho napral sólko na těreminvox s fuzzem nebo na sirénu co mi vždycky první středu v měsíci hlásí kocovinu :D Trochu mi to připomíná mé dávné elektronické počiny.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Charlie? Není to trochu, rytmický chaoz? Ty bicí, jakoby trpěly kulhavkou, opravdu doporučuji hraní na click...
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Atkins píše:Charlie? Není to trochu, rytmický chaoz? Ty bicí, jakoby trpěly kulhavkou, opravdu doporučuji hraní na click...
Odhalil jsi mě, jsem mizernej bubeník, respektive nejsem bubeník (zatím). Budu pilně cvičit, aby ty brambory padaly po schodech do sklepa trochu smysluplněji :oops:
Shrot

Příspěvek od Shrot »

charliealpha píše: Šrot: Řemeslně zahraná doprovodná kytara. Neviděl bych v tom zásadních nedostatků. V kapele bys určitě nebyl ten kvůli komu se v průběhu roze*ere rytmika :-D Nicméně hledej další výzvy :-)
jo jasny, ja vybral takovouhle pisnicku, protoze tam de (podle me) udelat dost chyb v rytmice, tak sem chtel aby mi nekdo rek, jak na tom vlastne sem. kolikrat kdyz s nekym hraju, tak uz sem tak zblblej, ze ani nepoznam, kdo to kazi, tak sem chtel nazor treti strany. dik za komentar
H2J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2J »

[quote="Tubular"]Novy cover - solo z Money od Pink Floyd.

me se to solicko libi nejvic co si sem daval :), moooc pekny, kua ty nedelas nic jinyho nez kavrujes neee? :)

jo a taky takovej punkovej vytrisk emoci vode me :) http://www.box.net/shared/c72tqlhc4i
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

charliealpha píše:
Atkins píše:Charlie? Není to trochu, rytmický chaoz? Ty bicí, jakoby trpěly kulhavkou, opravdu doporučuji hraní na click...
Odhalil jsi mě, jsem mizernej bubeník, respektive nejsem bubeník (zatím). Budu pilně cvičit, aby ty brambory padaly po schodech do sklepa trochu smysluplněji :oops:
Rekl bych, ze ty bici to tezce tahnou dolu, je to sice celkem konzistentne mimo, takze kdybys byl vetsi machirek, tak to mozna muzes vydavat i za umelecky zamer, ale rozhodne to neni pro posluchace prilis prijemne :)

Osobne bych tam navrstvil vice kytar a mozna pridal basu (klidne jen nahrat kytaru a pitch-shiftnout to o oktavu dolu, zni to nekdy prekvapive dobre - v ramci moznosti).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“