Co se to se mnou děje?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Kamahl

Re: Co se to se mnou děje?

Příspěvek od Kamahl »

Občas se prostě objeví dny, kdy to nejde. Lámat přes koleno se to nevyplácí, protože se pak nemůžeš zbavit pocitu, že vlastně vůbec nic neumíš a že by bylo lepší kytaru prodat atd. Dej si pár dní voraz, naposlouchávej oblíbený nahrávky, zabav se třeba podle Nerových tipů a za den nebo dva to zase půjde. :wink:

Já mám třeba dneska takovej černej den na mandolínu: Včera prsty parádně poslouchaly, barréčka se na těch malejch políčkách dávaly úplně samy a dneska ticho po hmatníku - prostě to nejde. Neva; mandošku pryč a sem s kytarou! :)
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Taky to nekdy mam, ale uz jsem zjistil, ze to pujde pozdeji a neznepokojuju se tim. Ale zajimalo by me, jestli se to stava treba nekomu v kapele na turne :mrgreen:
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Přece je jen rozdíl, jestli je člověk amatér, co si brnká v pokojíčku, nebo profík, co má co druhý den koncert. Šance, že přijde "špatný den" je u každého trochu jiná. Navíc profík i když má špatný den, tak hraje dost slušně na to, aby koncert v pohodě odehrál.

Ono ne nadarmo se říká, že jsi jsi jen tak dobrý, jak to vypadá při tvém nejhorším dni. Sice poněkud depresivní, ale něco na tom je... :wink:
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Jimmy2

Příspěvek od Jimmy2 »

Takže, nestává... Škoda, no my podřadní se s tím teda smíříme :-)
Cort KX5, Cort CJ 1F NS, Marris CL-100, Roland Cube 30x, Toneport GX, Amatér a věčný začátečník.
HEKTOR

Příspěvek od HEKTOR »

Jimmy2 píše:Takže, nestává... Škoda, no my podřadní se s tím teda smíříme :-)
Jo jo, jsem na tom stejně, ale mám důvod slavit !!! Konečně mi to zase jde a je to opravdu o trochu lepší než kdy dřív :mrgreen: .
Kytary: Vintage V100TSB, Ashton D25 CEQ WRS, španělka
Kytarové kombo: Roland Cube 30x
Baskytara: Cort B5 OPN
Basové kombo: Gallien Krueger 400RB III
Multiefekt: Zoom G2.1Nu
Software: Ardour3, TuxGuitar, Calf-plugins, Hydrogen, Audacity
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Jimmy2 píše:Taky to nekdy mam, ale uz jsem zjistil, ze to pujde pozdeji a neznepokojuju se tim. Ale zajimalo by me, jestli se to stava treba nekomu v kapele na turne :mrgreen:
Stává - běžně...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Se mi stává často, většinou mi pomůže třeba jenom vyměnit trsátko za jiný ;)
pavel68
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel68 »

Mně většinou pomohlo přežehlit první pěknej zadek,co byl po ruce,ale ze mne si příklad neberte.Tenkrát hrozila nejvejš kapafka - dneska je to kapku jinak :evil:
Ale pomáholo to - votomalevůbecžádná :wink:
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Anvil

Příspěvek od Anvil »

pavel68 píše:Mně většinou pomohlo přežehlit první pěknej zadek,co byl po ruce,ale ze mne si příklad neberte.Tenkrát hrozila nejvejš kapafka - dneska je to kapku jinak :evil:
Ale pomáholo to - votomalevůbecžádná :wink:
OT: Ale dneska se vyrojilo tolik minisukni a pod, ze bych zehlil i bez krize :)

Jinak u mne funguje asi i to prehrani i odpocinek. Proste se to po par dnech dostane do normalu. Navic, ucici krivka (a nejen v hrani na kytaru) je vetsinou takova, jde to neznatelne nahoru, po case to skoci velmi zńatelne, a vzapeti to o neco malo klesne, nicmene je to porad na vyssi urovni nez pred onim velkym skokem :) Zadelano na dozivotni depresi holt :)
Fender American Standard Strat / Cort MMP-3 / Taylor GS Mini/ HOT Amps Stormy Blues, HOT Amps 212 box, Fender Hot Rod
Teorge

Příspěvek od Teorge »

U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně :-D)
Kid B

Příspěvek od Kid B »

Teorge píše:U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně :-D)
To je pravda, hlavně po koncertě mám vždycky strašnou náladu hrát, problém akorát je, že kvůli sousedům nemůžu hrát tak pozdě v noci :D.
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Kid B píše:
Teorge píše:U mě funguje, že musím najít nějakou zajímavou hudbu, nebo skočit na nějaký koncert vystoupení a jak se vrátím, tak jsem nabitý energií a chutí hrát, a s tou mi to jde nejlépe (nejlépe = pořád bídně :-D)
To je pravda, hlavně po koncertě mám vždycky strašnou náladu hrát, problém akorát je, že kvůli sousedům nemůžu hrát tak pozdě v noci :D.
no ja sem nocni ptak.zvlat v tomhle vedru prez den radsi spis.a ted bych chtel hrat a nemuzu.. :lol: :lol:
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

No naši naštěstí byli teď tejden doma, takže já jsem si tu blbnul v 11 večer :lol: Ale ocenil bych mít odzvučněnej sklípek s příjemnou teplotou :)
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“